2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim eşim doktor ben de hemşireyim cok şükür hep dua alırız
Konuşuyorsunuz sesimi çıkartmıyorum kızlar cunku cok haklısınız genelleme yapacak kadar kötü durum

Kaçıncı haftadasınız? Balığı ben de çok severdim çok tiksindim bi tek ekmek arası hamsi yiyebiliyorum
Sata göre 9+6 ama 5 gün geriden geliyordu hala öyle mi bilmiyorum ne güzel ekmek arası da olsa yiyormuşsunuz kokusu olan yerde duramıyorum
12 haftadan sonra geçer diye umuyordum geçmiyor demek
İnşallah sağolun şu koku hassasiyeti geçsin bol bol pancake ve kek yapıcam şuan evde pişirdiğim şeyleri kokudan yiyemiyorum.bu aydan sonra toparlarım inşallah

Vallahi tebrik ederim canım ben balık ve kırmızı etten aşırı soğudum görmek bile beni bi kötü yapıyor. Yumurtada aynı şekilde zoraki haftada 1 anca yiyebiliyorum. Proteinden uzaklaşma olursa cinsiyeti kız olabilir diyor bazı hurafeler bakalım neler olacak

Hayırlı olsun canım çok sevindim.
Ben de 9+0 oldum fetal dna için araştırma yapıyorum sen hangi firmada yaptırmıştın ve fiyat öğrenebilir miyim? Bir de ne kadar sürede sonuç aldın
Canım ben dün verdim kanı 12 iş günü içinde çıkar dedi panaroma firma ismi 7.500 tl yurtdışına gidiyor kan bana yurtdışı daha güvenilir geliyor

Bunlar simdi boyle. ben de 11. Haftaya kadar yaptığım yemeği bile yiyemiyordum geciyor haftalar ilerledikçe ben de tuzlu ve eksi yedim hep kız gibi dediler bakalım canım ekstra bir sey cekmiyor ama tatlı yiyemiyorum hala

Canım ben dün verdim kanı 12 iş günü içinde çıkar dedi panaroma firma ismi 7.500 tl yurtdışına gidiyor kan bana yurtdışı daha güvenilir geliyor
12 iş günü de çok uzun değil mi ama, ben hrm strese girerim o kadar uzun beklemekten

Ama en doğru sonuç çıkıyor o yüzden net emin olmak için beklemek daha güzel bu Türkiye’de yapılanların yanılma payı oluyormuş 6 günde veriyor ama yanlış olursa bi anlamı yok gibi geliyor bana
Ben türkiyede olanların yanılma payı olduğunu bilmiyordum biraz soğudum şimdi açıkçası , panaromanın iletişim bilgileri var mı canım sende

o kadın benmiyim acaba tek doğuran ben değilmişimde ne bağırıyormuşumda benden anne olmazmışta vs vs

Rehber ögretmenim ben senin branşın nedir ? Ne güzel meslektaş olmamız
Yaa ben de rehber öğretmenim sizinle düşük sonrası gebelik planlayanlar grubunda konuşmuştuk sanırım değil mi? Ben de diyorum isim çok tanıdık geliyor nereden hatırlıyorum ki diye şimdi buldum

Ben ne süt ne de yumurta yiyebiliyorum çok kokuyor balık zaten eve bile sıkamam şuan bulantılarım berbat durumda ama süt helvası yaptırdım ablama ondan yiyorum sürekli en kötü bunu yapıyorum

Konuşuyorsunuz sesimi çıkartmıyorum kızlar cunku cok haklısınız genelleme yapacak kadar kötü durum
Ne güzel işini iyi yapan herkesi takdir ederim ben ne güzel
Yine de umudumu kaybetmek istemiyorum iyi insanlar çoğalmalıı

Tabi siz dahil değilsiniz canım dua almak ne güzel böyle insanlar olması beni mutlu eder ama evet genel olarak öyle malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…