Tamam anlaştık öyle diyelim
Sizin de umarım geçer bulantılarınız daha rahat yer içersinizafiyet şifa olsun
Benim eşim doktor ben de hemşireyim cok şükür hep dua alırızMeslektaşmışız.. ben de öğretmenim ve hiç bir zaman velilerime ve öğrencilerime öyle kaba davranmadım davranmam da.. çalıştığın kurum da değil kişinin vicdan muhasebesi tamamen.. genellemek istemiyorum iyi doktorlar da var devlette ama bana hiç denk gelmedi
branşınız nedir
Sata göre 9+6 ama 5 gün geriden geliyordu hala öyle mi bilmiyorumKaçıncı haftadasınız? Balığı ben de çok severdim çok tiksindim bi tek ekmek arası hamsi yiyebiliyorum
12 haftadan sonra geçer diye umuyordum geçmiyor demekbende tüp bebek tedavisi gördüğüm için hamile kalmadan 3 ay önce her hafta balık yedim, hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez tiksinmeye başladım şu an asla yemek istemiyorum, tiksindiğim tek şey balık ama takviyeye başladım
İnşallah sağolunBen de normalde haftada 2 kere yerdim deniz urununun her türlüsüne bayılırım 3 ay yiyemedim ben de ama geciyor ekmek arası idare ediyorum şuan sizin de geçer umarım. Geçmezse de üzülmeyin vitaminler var omega takviyeli o şekilde halledersiniz
Yumurta elzem ama sizin icin özellikle hamilelikte diş kayıpları çekilmeler saç dökülmeleri kalsiyum azlığından oluyor kendiniz icin de dikkat edin. Krep yapın pancake falan yapın olmadı iki dilim kek yiyin evde kek çırpın bir şekilde alın
Vallahi tebrik ederim canım ben balık ve kırmızı etten aşırı soğudum görmek bile beni bi kötü yapıyor. Yumurtada aynı şekilde zoraki haftada 1 anca yiyebiliyorum. Proteinden uzaklaşma olursa cinsiyeti kız olabilir diyor bazı hurafelerMutlaka her gün yumurta ceviz peynir yiyorum. Bir gün kırmızı et bir gün beyaz et bir gün sebze bakliyat şeklinde gitmeye çalışıyorum 3 ay Balik yiyemedim içim almıyordu suan sadece balık ekmek yiyebiliyorum haftada bir. Salata yapmaya çalışıyorum sirkeli suda bekletiyorum tüm yeşillikleri toksoplazmam negatif geldiği için dışarıda asla yeşillik yemiyorum. günde bir porsiyon da meyve ve 3 litre su
Canım ben dün verdim kanı 12 iş günü içinde çıkar dedi panaroma firma ismi 7.500 tl yurtdışına gidiyor kan bana yurtdışı daha güvenilir geliyorHayırlı olsun canım çok sevindim.
Ben de 9+0 oldum fetal dna için araştırma yapıyorum sen hangi firmada yaptırmıştın ve fiyat öğrenebilir miyim? Bir de ne kadar sürede sonuç aldın
Bunlar simdi boyle. ben de 11. Haftaya kadar yaptığım yemeği bile yiyemiyordum geciyor haftalar ilerledikçe ben de tuzlu ve eksi yedim hep kız gibi dediler bakalım canım ekstra bir sey cekmiyor ama tatlı yiyemiyorum halaVallahi tebrik ederim canım ben balık ve kırmızı etten aşırı soğudum görmek bile beni bi kötü yapıyor. Yumurtada aynı şekilde zoraki haftada 1 anca yiyebiliyorum. Proteinden uzaklaşma olursa cinsiyeti kız olabilir diyor bazı hurafelerbakalım neler olacak
12 iş günü de çok uzun değil mi ama, ben hrm strese girerim o kadar uzun beklemektenCanım ben dün verdim kanı 12 iş günü içinde çıkar dedi panaroma firma ismi 7.500 tl yurtdışına gidiyor kan bana yurtdışı daha güvenilir geliyor
Ama en doğru sonuç çıkıyor o yüzden net emin olmak için beklemek daha güzel bu Türkiye’de yapılanların yanılma payı oluyormuş 6 günde veriyor ama yanlış olursa bi anlamı yok gibi geliyor bana12 iş günü de çok uzun değil mi ama, ben hrm strese girerim o kadar uzun beklemekten
Ama evet daha 1 gün oldu nasıl zaman geçecek bilmiyorum12 iş günü de çok uzun değil mi ama, ben hrm strese girerim o kadar uzun beklemekten
Ben türkiyede olanların yanılma payı olduğunu bilmiyordum biraz soğudum şimdi açıkçası , panaromanın iletişim bilgileri var mı canım sendeAma en doğru sonuç çıkıyor o yüzden net emin olmak için beklemek daha güzel bu Türkiye’de yapılanların yanılma payı oluyormuş 6 günde veriyor ama yanlış olursa bi anlamı yok gibi geliyor bana
o kadın benmiyim acababen bi de acile giderken kadın doğuma yönlendirdiler doğuma denk geldim, normal doğumdu kadıncağız bağırıyor sancıdan haliyle, dr da kadına bağırıyor bağırma diye, Allah'ım yarabbim doğum sancısından bi haber dicem de kadın doğum dr u ama fütursuzca bağırıyordu kadına çok sinirlenmiştim orda ya o kadının yerinde olmak istemezdim
Yaa ben de rehber öğretmenimRehber ögretmenim bensenin branşın nedir ? Ne güzel meslektaş olmamız
Tahminim erkek. Gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun inşaAllahMerhaba kizlar 13+2 deyiz bize de cinsyet tahmini yapabilirmisiniz
Eki Görüntüle 3215051 Eki Görüntüle 3215052
Sınıf öğretmeniyim ben deRehber ögretmenim bensenin branşın nedir ? Ne güzel meslektaş olmamız
Ne güzel işini iyi yapan herkesi takdir ederim ben ne güzelBenim eşim doktor ben de hemşireyim cok şükür hep dua alırız
Konuşuyorsunuz sesimi çıkartmıyorum kızlar cunku cok haklısınız genelleme yapacak kadar kötü durum
Lisedeyim şimdilik canımSınıf öğretmeniyim ben de
İlkokulda mısın lisede misin
Tabi siz dahil değilsiniz canım dua almak ne güzelBenim eşim doktor ben de hemşireyim cok şükür hep dua alırız
Konuşuyorsunuz sesimi çıkartmıyorum kızlar cunku cok haklısınız genelleme yapacak kadar kötü durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?