2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Çok teşekkürler İnşaAllah bnm kızımda atlatsın eski sağlığına gülen güzel yüzüne getiri kavuşsun

Daha önce kanamanız oldu mu peki neden verdiler iğne ve ilacı yada tüp bebek falan mi?? Aspirin kullanıyor musunuz??
Rahim anomalim var benim yarım rahimliyim önlem amaçlı verdi doktorum bu güne kadar kanamam olmadı çok şükür bu güne kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim Ama bu durumundan biraz kaygılıyım. Sabah beni çok korkuttu bu yüzden

Selam kızlar muayneden çıktım şimdi bebiş iyi dedi ama gramını demedi kağıttada yazmıyor anlamadım neyse onun dışında bir ay sonra 17 haftada gel böbreklerin için ultrason yapılıp kontrol edilcek dedi detaylı ultrason ne zaman olucak acaba onu sormayı unuttum

Bende 14+2 haftalık ama hiç göbişim yok herkes soruyor ne kilo aldım ne de göbiş çıktı

Bunu ilk defa duydum ben açıkçası ama kese etrafında kanama alanı görmedilerse insallah bir sey olmaz diye düşünüyorum.

22. Haftada detaylı ultrasona çağırıyorlar. Muhtemelen 17de bakicak bir ay sonra da detaylı usg.

Kac haftalik acaba

Kızlar benim gibi nefes darlığı çeken var'mi?
Hiç bişey yapmasamda nefes nefeseyim son aylarda olsa anlarımda şimdiden bukadar nefes darlığı normalmi acaba
benimde var ama hareket halindeyken, çabuk yoruluyorum ve nefes nefese kalıyorum

Merhaba kızlar fetal dna yaptırıp normal çıkan ya da anomali tespit edilen oldu mu grupta benimde 2 li testi risk oranı yüksek çıktı Dr nifty test önerdi ayrıca Bi hastanede perinatolojiye yönlendirdi pazartesi gideceğim ikili test 1:51 risk oranın yüksek ama gördüğüm burun ve ense kalınlığı iyi gibi dedi yardımcı olur musunuz

Ben türkiyede olanların yanılma payı olduğunu bilmiyordum biraz soğudum şimdi açıkçası , panaromanın iletişim bilgileri var mı canım sende
Canım şimdi gördüm ben Antalya’da yaptırdım onun numarası var ama veriyim belki sen hangi şehirdeysen yardımcı olurlar 5459657987

Bende de olmuştu ilişki sonrası ama devam etmeyince önemsemedim ben o andan sonra doktora gittiğim de kanamayı söylememe rağmen Dr bana kese aşağıda biraz cinsel ilişki yasak dedi hala devam ediyor yasak

Balon patlatmadan aile içinde cinsiyet kutlaması fikri var mıdır:)
Biz şemsiye içinde konfetiyle öğrendik. Eşim şemsiyeyi açtı içindeki pembe konfetiler üzerimize yağdı. Güzel bir andı, zevkliydi. Balonun güm sesinden hoşlanmıyorum pek o yüzden tercih etmedim. Başka bir fikir de büyükce bir kutu içinde minik helyumlu balonlar. Kutuyu açtığın anda balonlar tavana doğru uçar

Bende de olmuştu ilişki sonrası ama devam etmeyince önemsemedim ben o andan sonra doktora gittiğim de kanamayı söylememe rağmen Dr bana kese aşağıda biraz cinsel ilişki yasak dedi hala devam ediyor yasak
Ben tekrar kendi doktoruma gittim kanama alanı gördü progestan iğne verdi hap olanı zaten kullanıyordum. Şuan lekelenmem devam ediyor

Kızlar merhaba, doktor kontrolünden çıktım çok şükür herşey normalmiş doktorum ilave olarak demir d vitamini ve magnezyum ilacı verdi. Decavitede devam edeceğim. Cinsiyetle ilgili birşey söylemedi 1 ay sonra görürüz dedi. Sizin tahminlerinizi alabilir miyim

Eklentiler

• 20230310_172338.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 100
Balon patlatmadan aile içinde cinsiyet kutlaması fikri var mıdır:)
Benim canım, nasipse pazar günü yapacağız ablam hazırladı. Gözlerimizi kapatacakmış kumaş boyası almış bir descinaiywte göre, eşimde ben de beyaz tişört giyip üzerine ellerimizle iz çıkaracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…