- 11 Ocak 2023
- 448
- 634
- 33
Ben onkoloji hemşiresiyim. Çocuklar bizlerden cok daha kuvvetli tahmin ettiğimizden gerçekten. Allahim sağlık versin safi adı hurmetine evladınızı size bağışlasın tüm agrilarini acılarını alsın insallah bir an önce toparlar merak etmeyin.
Allah’ın izniyle inşallah yavrularınızı ağız tadıyla sağlıkla büyütünÇok teşekkürler İnşaAllah bnm kızımda atlatsın eski sağlığına gülen güzel yüzüne getiri kavuşsun
Rahim anomalim var benim yarım rahimliyim önlem amaçlı verdi doktorum bu güne kadar kanamam olmadı çok şükür bu güne kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim Ama bu durumundan biraz kaygılıyım. Sabah beni çok korkuttu bu yüzdenDaha önce kanamanız oldu mu peki neden verdiler iğne ve ilacı yada tüp bebek falan mi?? Aspirin kullanıyor musunuz??
Bende 14+2 haftalık ama hiç göbişim yok herkes soruyor ne kilo aldım ne de göbiş çıktıGünaydın kızlar hayırlı cumalarnasılsınız, nasıl geçiyor hamilelik bulantılar bitmiştir umarım An itibarı ile 15 haftaya giriş yaptım göbeğim baya çıktı ama hiç kilo almadım daha, normal mi sizce? İnsanlar kilo almayınca sevinir ben endişeleniyorum
Bunu ilk defa duydum ben açıkçası ama kese etrafında kanama alanı görmedilerse insallah bir sey olmaz diye düşünüyorum.Rahim anomalim var benim yarım rahimliyim önlem amaçlı verdi doktorum bu güne kadar kanamam olmadı çok şükür bu güne kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim Ama bu durumundan biraz kaygılıyım. Sabah beni çok korkuttu bu yüzden
22. Haftada detaylı ultrasona çağırıyorlar. Muhtemelen 17de bakicak bir ay sonra da detaylı usg.Selam kızlar muayneden çıktım şimdi bebiş iyi dedi ama gramını demedi kağıttada yazmıyor anlamadım neyse onun dışında bir ay sonra 17 haftada gel böbreklerin için ultrason yapılıp kontrol edilcek dedi detaylı ultrason ne zaman olucak acaba onu sormayı unuttum
Kac haftalik acabaBugün isimsiz erkeğime ilk zıbınını tulumunu aldımbi 3 aylık bide yenidoğan. En zevkli alışveriş bence şimdi kafamda bağğzı deli sorular var kızlar. Yorumlarınızı bekliyorum.
Şimdi tahmini doğum 10 eylül gözüküyor
Bizim dombili zamanlar haziran temmuz ağustos
Alışveriş zor olur mu?
Eylül de uzun kollu mu daha çok kullanırız kısa kollu mu? Yani ikisinden de alınır illa ki ama hangisine ağırlık verilmeli?
Eylül de hava sıcak olabilir gibi düşünüyorum. Mevsimler biraz kaydı. Yaz geç geliyor, e geçte bitecek. Geçen kasım da bu nasıl kasım diyorduk arkadaşlarla hatırlıyorum :)
Listesi olan var mı? Yani çorap alalım ama mesela kaç adet alalım
Bide şimdi kışlıklar indirimli. Eylülde sezon sezon ödeyeceğimize şimdi alsak daha iyi olmaz mı?
Arkadaşlar çok kafam karışık3-5 demeden cevaplayalım
çok geçmiş olsunÇok teşekkürler evet hala hastanedeyiz ilk kür kemoterapi bitti tedavimiz devam ediyor kan değerleri iyi olunca belki taburcu olabiliriz
benimde var ama hareket halindeyken, çabuk yoruluyorum ve nefes nefese kalıyorumKızlar benim gibi nefes darlığı çeken var'mi?
Hiç bişey yapmasamda nefes nefeseyim son aylarda olsa anlarımda şimdiden bukadar nefes darlığı normalmi acaba
Canım şimdi gördüm ben Antalya’da yaptırdım onun numarası var ama veriyim belki sen hangi şehirdeysen yardımcı olurlar 5459657987Ben türkiyede olanların yanılma payı olduğunu bilmiyordum biraz soğudum şimdi açıkçası , panaromanın iletişim bilgileri var mı canım sende
Bende de olmuştu ilişki sonrası ama devam etmeyince önemsemedim ben o andan sonra doktora gittiğim de kanamayı söylememe rağmen Dr bana kese aşağıda biraz cinsel ilişki yasak dedi hala devam ediyor yasakİyi günler kızlar 11 haftalık hamişeyim bu gün sabah uyandığımda kahverengi leke gördüm iç çamaşırım da çok korkup panik yaptım. Kendi doktorumun muayene saati geç başka bir doktora gittim bebekte kalp atışı var ama her gittiğimizde hareketli olan bebekte hiç hareket yoktu. Lekelenmem devam ediyor. Sizde bu durumu yaşayan var mı
Ben kullanıyorumGüzel anneler merhabafolikasit sonrası kimler decavit kullanmaya başladı?
Biz şemsiye içinde konfetiyle öğrendik. Eşim şemsiyeyi açtı içindeki pembe konfetiler üzerimize yağdı. Güzel bir andı, zevkliydi. Balonun güm sesinden hoşlanmıyorum pek o yüzden tercih etmedim. Başka bir fikir de büyükce bir kutu içinde minik helyumlu balonlar. Kutuyu açtığın anda balonlar tavana doğru uçarBalon patlatmadan aile içinde cinsiyet kutlaması fikri var mıdır:)
Ben tekrar kendi doktoruma gittim kanama alanı gördü progestan iğne verdi hap olanı zaten kullanıyordum. Şuan lekelenmem devam ediyorBende de olmuştu ilişki sonrası ama devam etmeyince önemsemedim ben o andan sonra doktora gittiğim de kanamayı söylememe rağmen Dr bana kese aşağıda biraz cinsel ilişki yasak dedi hala devam ediyor yasak
Benim canım, nasipse pazar günü yapacağız ablam hazırladı. Gözlerimizi kapatacakmış kumaş boyası almış bir descinaiywte göre, eşimde ben de beyaz tişört giyip üzerine ellerimizle iz çıkaracağızBalon patlatmadan aile içinde cinsiyet kutlaması fikri var mıdır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?