2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
bende memlekete geldim yoksa her gün 5k adım bende atmaya çalışıyordum, havalar güzelleşti artık her gün yürüyüş yapmaya çalışacağım

Benim de öyle, ağzım boş kalmıyor ama yediklerim nereye gidiyor anlamıyorum 50de sabit kaldım
az az sık sık yiyorsun galiba, valla ben bi kahvaltı bi akşam yemeği onu da dolu dolu yiyorum, ekmeği azalttım şu ara abur cuburu da yasakladım kendime bakalım

Ekran resmî aldım benim acilen anlayışlı bir koca almam lazım nerde bulabilirim

İyi günler kızlar 11 haftalık hamişeyim bu gün sabah uyandığımda kahverengi leke gördüm iç çamaşırım da çok korkup panik yaptım. Kendi doktorumun muayene saati geç başka bir doktora gittim bebekte kalp atışı var ama her gittiğimizde hareketli olan bebekte hiç hareket yoktu. Lekelenmem devam ediyor. Sizde bu durumu yaşayan var mı

Bu haftalarda başlarda böbreklerden salgılanan progesteron artık göbek bağından salgılanmaya başlıyor o zaman yetersiz kalınca olabiliyor. Doktor muhtemelen vajinal progesteron ve iğne verir bebek de bazen hareket eder bazen etmez canınızı sıkmayın kalp atışı normalde sorun yok kese etrafında kanama alanı olmaması yeterli

Bende o haftalarda lekelenme yaşamıştım ama sitresli birkaç gün geçirmiştim ben

İğneyi de ilacı da kullanıyorum aslın da korkuttu bu durum beni

Kızlar benim karnım hiç çıkmadı. Normal mi acaba hatta içe çökük gibi
Benimde çıkmadı canım eski karnımla aynı karnım. Anneminde böyleymiş beni doğurmaya gittiğinde 6 aylık hamile sanmışlar muhtemelen iç karın genişliğinden oluyor. Ben memnunum valla halimden

Bende pek birşey yiyemiyorum ya koku hassasiyeti var ve canım birşey istemiyor, bebiş için zorluyorum biraz, bazen çıkarıyorum onu da, Tarkan ın geççek şarkısı tüm kusan hamislere gelsin

Çok teşekkürler evet hala hastanedeyiz ilk kür kemoterapi bitti tedavimiz devam ediyor kan değerleri iyi olunca belki taburcu olabiliriz
Ben onkoloji hemşiresiyim. Çocuklar bizlerden cok daha kuvvetli tahmin ettiğimizden gerçekten. Allahim sağlık versin safi adı hurmetine evladınızı size bağışlasın tüm agrilarini acılarını alsın insallah bir an önce toparlar merak etmeyin.

O genellikle bebek kucaklarına verilince inen bir güncelleme canım
Benim eşim çocuk istemiyor hala bana senin hamile olduğunu unutuyorum falan diyor ben de hiç nazlanmıyorum ama geçen ultrasonla kendisi baktı hareket etti yüreğim bir pir pir oldu ama geçti sonradan diyor merakla bekliyorum bence cok iyi bir baba olacak ama sorumluluktan korkuyor uğraşmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…