bende memlekete geldim yoksa her gün 5k adım bende atmaya çalışıyordum, havalar güzelleşti artık her gün yürüyüş yapmaya çalışacağımKızlar beni doktor her gittiğimde tartıyor şimdiye kadar 500gr verdim sonrada geri aldım ama randevu yaklaşınca dikkat ediyorum istemsizce bakalım bu defa 1 ay ara var napıcam iştahım da çok açıldı en az 5000 adım ekstra atmaya çalışıyorum haftada 5 gün zaten kilolu hamile kaldım tedirginim
az az sık sık yiyorsun galiba, valla ben bi kahvaltı bi akşam yemeği onu da dolu dolu yiyorum, ekmeği azalttım şu ara abur cuburu da yasakladım kendime bakalımBenim de öyle, ağzım boş kalmıyor ama yediklerim nereye gidiyor anlamıyorum50de sabit kaldım
Peşinden geliyorum5 kilo almışım eyvah eyvaahhbenimde kilo almaya çok müsait bir yapım var, kendimi tutayım diyorum ama bi bakıyorum sofra boşalmış
kıskandım hala birşey yiyemiyorum herşey bana iğrenç geliyor yiyince kusuyorumBenim de öyle, ağzım boş kalmıyor ama yediklerim nereye gidiyor anlamıyorum50de sabit kaldım
Ekran resmî aldım benim acilen anlayışlı bir koca almam lazım nerde bulabilirimİlk etapta günde 10 bez kullandıkları oluyor bebeklerin kızlar 1 numara çok küçük geliyor bazı bebişlere alacaksanız bebişin kilosuna göre alın bence, ama önceden alacaksanız 2 stoklayabilirsiniz 3 4 adet. Alt açma.
Hasas bebek deterjanı
Süt sağma pompası,
İlk etapta mama (hastane için nolur nolmaz )
Bir az damlayan biberon
Emzik isteğe bağlı
Tırnak makası var böyle küçük makas gibi
Tarak var yumuşak
Banyo havlusu- müslin,şampuan, banyo filesi( benimki köpüklü file çok rahat ettim)
Bebek küveti, kova, maşrafa bebe yağı
Kıyafetler ( 3 adet battaniye, 5 6 alt üst takım, 10 çıt çıt, çorap 5 6, şapka 3 4, )
Ben sling almayı düşünüyorum.
Ana kucağı
Telsiz ya da gece görüşü olan bir kamera(ilk etapta bebekler çok uyanıyor- kamerayı tercih ederim)
Anne yanı bir beşik
Anlayışlı bir koca
Ben ilk etapta ihtiyaç olarak bunları görüyorum.
Bu haftalarda başlarda böbreklerden salgılanan progesteron artık göbek bağından salgılanmaya başlıyor o zaman yetersiz kalınca olabiliyor. Doktor muhtemelen vajinal progesteron ve iğne verir bebek de bazen hareket eder bazen etmez canınızı sıkmayın kalp atışı normalde sorun yok kese etrafında kanama alanı olmaması yeterliİyi günler kızlar 11 haftalık hamişeyim bu gün sabah uyandığımda kahverengi leke gördüm iç çamaşırım da çok korkup panik yaptım. Kendi doktorumun muayene saati geç başka bir doktora gittim bebekte kalp atışı var ama her gittiğimizde hareketli olan bebekte hiç hareket yoktu. Lekelenmem devam ediyor. Sizde bu durumu yaşayan var mı
Bende o haftalarda lekelenme yaşamıştım ama sitresli birkaç gün geçirmiştim benİyi günler kızlar 11 haftalık hamişeyim bu gün sabah uyandığımda kahverengi leke gördüm iç çamaşırım da çok korkup panik yaptım. Kendi doktorumun muayene saati geç başka bir doktora gittim bebekte kalp atışı var ama her gittiğimizde hareketli olan bebekte hiç hareket yoktu. Lekelenmem devam ediyor. Sizde bu durumu yaşayan var mı
İç karnın büyüktür gelinimiz 17 haftalık gebe hiç çıkmamış düşünKızlar benim karnım hiç çıkmadı. Normal mi acaba hatta içe çökük gibi
İğneyi de ilacı da kullanıyorum aslın da korkuttu bu durum beniBu haftalarda başlarda böbreklerden salgılanan progesteron artık göbek bağından salgılanmaya başlıyor o zaman yetersiz kalınca olabiliyor. Doktor muhtemelen vajinal progesteron ve iğne verir bebek de bazen hareket eder bazen etmez canınızı sıkmayın kalp atışı normalde sorun yok kese etrafında kanama alanı olmaması yeterli
Kaç gün sürdü canım lekelenmen aktif bir kanama yok peçeteye sildikçe geliyorBende o haftalarda lekelenme yaşamıştım ama sitresli birkaç gün geçirmiştim ben
İki günKaç gün sürdü canım lekelenmen aktif bir kanama yok peçeteye sildikçe geliyor
Benimde çıkmadı canım eski karnımla aynı karnım. Anneminde böyleymiş beni doğurmaya gittiğinde 6 aylık hamile sanmışlarKızlar benim karnım hiç çıkmadı. Normal mi acaba hatta içe çökük gibi
O genellikle bebek kucaklarına verilince inen bir güncelleme canımEkran resmî aldım benim acilen anlayışlı bir koca almam lazım nerde bulabilirim
Çok teşekkürler evet hala hastanedeyiz ilk kür kemoterapi bitti tedavimiz devam ediyor kan değerleri iyi olunca belki taburcu olabilirizSizin kızınız nasıl oldu bu arada sanırım bir ara hastanedeydiniz?
Daha önce kanamanız oldu mu peki neden verdiler iğne ve ilacı yada tüp bebek falan mi?? Aspirin kullanıyor musunuz??İğneyi de ilacı da kullanıyorum aslın da korkuttu bu durum beni
Ben onkoloji hemşiresiyim. Çocuklar bizlerden cok daha kuvvetli tahmin ettiğimizden gerçekten. Allahim sağlık versin safi adı hurmetine evladınızı size bağışlasın tüm agrilarini acılarını alsın insallah bir an önce toparlar merak etmeyin.Çok teşekkürler evet hala hastanedeyiz ilk kür kemoterapi bitti tedavimiz devam ediyor kan değerleri iyi olunca belki taburcu olabiliriz
Benim eşim çocuk istemiyor hala bana senin hamile olduğunu unutuyorum falan diyor ben de hiç nazlanmıyorum ama geçen ultrasonla kendisi baktı hareket etti yüreğim bir pir pir oldu ama geçti sonradan diyorO genellikle bebek kucaklarına verilince inen bir güncelleme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?