AaaYaa ben de rehber öğretmenimsizinle düşük sonrası gebelik planlayanlar grubunda konuşmuştuk sanırım değil mi? Ben de diyorum isim çok tanıdık geliyor nereden hatırlıyorum ki diye şimdi buldum
Ah canım arkadaşımo kadın benmiyim acabatek doğuran ben değilmişimde ne bağırıyormuşumda benden anne olmazmışta vs vs
Aminn saol canım sana daLisedeyim şimdilik canımAllah kolaylık versin senin branşın hem çok güzel hem zor
İnşallah canımAaane güzel karşılaştık, hem zümreyiz bana da nick in hiç yabancı gelmedi evet ordan geldim. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi canım
Inan ayni durum bendede var haslanmis yumurtayi cok severdm artk sabahi birak ne ogle ne aksam yiyemiyorm sarisinin kokusu bile midemi bulndriyorBalığa aşık biri olarak 1 aydır yiyemiyorum adını anmak bile tiksindiriyor.inşallah ben de o günleri görebilirimyumurta bazen yiyordum artık onu da yiyemiyorum
16 da bitiyor diye biliyorm bndeSata göre 9+6 ama 5 gün geriden geliyordu hala öyle mi bilmiyorumne güzel ekmek arası da olsa yiyormuşsunuz kokusu olan yerde duramıyorum
12 haftadan sonra geçer diye umuyordum geçmiyor demek
İnşallah sağolunşu koku hassasiyeti geçsin bol bol pancake ve kek yapıcam şuan evde pişirdiğim şeyleri kokudan yiyemiyorum.bu aydan sonra toparlarım inşallah
Ben hamileliğimi öğrenmeden 1 ay önce folidose kullanmaya başlamıştım, 5. Haftadan sonra doktorumun tavsiyesiyle decavit pronotal kullanmaya başladımGüzel anneler merhabafolikasit sonrası kimler decavit kullanmaya başladı?
İnşallah daha erken geçer de rahatça istediğimizden yeriz.tabi bebişler sağlıklı olsun da en önemlisi o16 da bitiyor diye biliyorm bnde
Eylülde hava sıcak olur ama bebeklere ilk ay dışarıya çıktıklarında uzun kol giydirilir, çünkü vücut ısısını ayarlayamıyorlar henüz. Ayrıca güneş ışığından da korur. Benim doğumum da eylül başını gösteriyor, dışarısı için uzun kiyafet alacağım. Evde body ile dururBugün isimsiz erkeğime ilk zıbınını tulumunu aldımbi 3 aylık bide yenidoğan. En zevkli alışveriş bence şimdi kafamda bağğzı deli sorular var kızlar. Yorumlarınızı bekliyorum.
Şimdi tahmini doğum 10 eylül gözüküyor
Bizim dombili zamanlar haziran temmuz ağustos
Alışveriş zor olur mu?
Eylül de uzun kollu mu daha çok kullanırız kısa kollu mu? Yani ikisinden de alınır illa ki ama hangisine ağırlık verilmeli?
Eylül de hava sıcak olabilir gibi düşünüyorum. Mevsimler biraz kaydı. Yaz geç geliyor, e geçte bitecek. Geçen kasım da bu nasıl kasım diyorduk arkadaşlarla hatırlıyorum :)
Listesi olan var mı? Yani çorap alalım ama mesela kaç adet alalım
Bide şimdi kışlıklar indirimli. Eylülde sezon sezon ödeyeceğimize şimdi alsak daha iyi olmaz mı?
Arkadaşlar çok kafam karışık3-5 demeden cevaplayalım
Canım cinsiyet belli olsun bende hemen bir iki bir şey alacağım çok özeniyorum hep alışveriş sitelerinde favorilere ekleyip duruyorum, sanırım uzun kollu ve kısa kollu karışık alacağız bir de herkes bana yenidoğan çok alma diye tembihledi hastane çıkışlarına bakıyorum mesela içinde battaniye olanları var onlardan mı alıcaz kuzenim dedi penye battaniye olsun en az üç tane çok kirleniyormuş vs. Kimisi diyor ona gerek yok kafam iyice karıştı tek bildiğim yenidoğan çok alınmayacak bu kadar yeğenim var 2 buçuk yaşında ablam getirecek baya bir şey bende üstüne eklerim diyorum eksikleri biberon alıcam bu ay ama onun zaten cinsiyeti yok beyazBugün isimsiz erkeğime ilk zıbınını tulumunu aldımbi 3 aylık bide yenidoğan. En zevkli alışveriş bence şimdi kafamda bağğzı deli sorular var kızlar. Yorumlarınızı bekliyorum.
Alışveriş zor olur mu?
Eylül de uzun kollu mu daha çok kullanırız kısa kollu mu? Yani ikisinden de alınır illa ki ama hangisine ağırlık verilmeli?
Eylül de hava sıcak olabilir gibi düşünüyorum. Mevsimler biraz kaydı. Yaz geç geliyor, e geçte bitecek. Geçen kasım da bu nasıl kasım diyorduk arkadaşlarla hatırlıyorum :)
Bide şimdi kışlıklar indirimli. Eylülde sezon sezon ödeyeceğimize şimdi alsak daha iyi olmaz mı?
Peki mide bulantısı yaptı mı? Ben yarın başlayacağım da hep öyle yazmışlar. Korktum açıkçasıBen hamileliğimi öğrenmeden 1 ay önce folidose kullanmaya başlamıştım, 5. Haftadan sonra doktorumun tavsiyesiyle decavit pronotal kullanmaya başladım
Canım ilk zamanlar için çok birşey alma çabuk büyüyorlarmış elinde kalıyormuş. Eylül genelde sıcak geçiyor ama artık mevsimler şaşırmış halde sürprizler de olabilir artık doğa olaylarından her şeyi bekliyorum. Ve benim bebeğim de erkek, Kuzey koyacağız Allahın izniyle isminiBugün isimsiz erkeğime ilk zıbınını tulumunu aldımbi 3 aylık bide yenidoğan. En zevkli alışveriş bence şimdi kafamda bağğzı deli sorular var kızlar. Yorumlarınızı bekliyorum.
Alışveriş zor olur mu?
Aa ne güzeelPeki mide bulantısı yaptı mı? Ben yarın başlayacağım da hep öyle yazmışlar. Korktum açıkçası
Canım ilk zamanlar için çok birşey alma çabuk büyüyorlarmış elinde kalıyormuş. Eylül genelde sıcak geçiyor ama artık mevsimler şaşırmış halde sürprizler de olabilir artık doğa olaylarından her şeyi bekliyorum. Ve benim bebeğim de erkek, Kuzey koyacağız Allahın izniyle ismini
Benimde 10 haftalık bugün canım, baya yakınız, bana 27 sinde gel dedi bakalım daha varİnşallah canımkaçıncı haftadasın bizim yakındı diye hatırlıyorum. Benim bugün 9+4 görünüyor. Ayın 20 sinde randevum var merakla bekliyorum
Güzel haberler duyarız inşallahBenimde 10 haftalık bugün canım, baya yakınız, bana 27 sinde gel dedi bakalım daha varbişey kalmamış
Benimkini eşim koydu ben de onayladımAa ne güzeeleşime önerdiğim isimlerden biri ama pek yanaşmadı. Zaten ne desem ık mık yapıyo anlamadım nası koycaz çocumun ismini seni tebrik ediyorum darısı başıma
Yok canım bende hiç bulantı yapmadı arkadaşlarımdanda kullananlar vardı onlardada bulantı olmadı. Ben neredeyse 2. Kutyu bitireceğimPeki mide bulantısı yaptı mı? Ben yarın başlayacağım da hep öyle yazmışlar. Korktum açıkçası
Canım ilk zamanlar için çok birşey alma çabuk büyüyorlarmış elinde kalıyormuş. Eylül genelde sıcak geçiyor ama artık mevsimler şaşırmış halde sürprizler de olabilir artık doğa olaylarından her şeyi bekliyorum. Ve benim bebeğim de erkek, Kuzey koyacağız Allahın izniyle ismini
Günaydın kuzum bugün benimde muayenem var üç haftadır gitmedim çok özledim miniğimi inşallah sağlıklı güzel haberler alrız canımKızlar günaydın, bugün 12+5im ve doktor randevum var 2li test yapılacak çok heyecanlıyım ve birazda stresliyim. Dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?