- 2 Ocak 2022
- 3.064
- 4.523
- 83
Ben de çekiyorum, gebe kalır kalmaz ilk belirtisi olarak yaşayanlar bile var. Endişelenicek bir şey değil benceKızlar benim gibi nefes darlığı çeken var'mi?
Hiç bişey yapmasamda nefes nefeseyim son aylarda olsa anlarımda şimdiden bukadar nefes darlığı normalmi acaba
Tahminimce kız, gönlünüzden ne geçiyorsa o olur inşaAllah.Kızlar merhaba, doktor kontrolünden çıktım çok şükür herşey normalmiş doktorum ilave olarak demir d vitamini ve magnezyum ilacı verdi. Decavitede devam edeceğim. Cinsiyetle ilgili birşey söylemedi 1 ay sonra görürüz dedi. Sizin tahminlerinizi alabilir miyim
10 defa okudum her seferinde hemşireyim diye okudumİyi günler kızlar 11 haftalık hamişeyim bu gün sabah uyandığımda kahverengi leke gördüm iç çamaşırım da çok korkup panik yaptım. Kendi doktorumun muayene saati geç başka bir doktora gittim bebekte kalp atışı var ama her gittiğimizde hareketli olan bebekte hiç hareket yoktu. Lekelenmem devam ediyor. Sizde bu durumu yaşayan var mı
Teşekkür ederim22. Haftada detaylı ultrasona çağırıyorlar. Muhtemelen 17de bakicak bir ay sonra da detaylı usg.
Yaşınız kaç yaştan dolayı zaten yüksek risk çıkıyorMerhaba kızlar fetal dna yaptırıp normal çıkan ya da anomali tespit edilen oldu mu grupta benimde 2 li testi risk oranı yüksek çıktı Dr nifty test önerdi ayrıca Bi hastanede perinatolojiye yönlendirdi pazartesi gideceğim ikili test 1:51 risk oranın yüksek ama gördüğüm burun ve ense kalınlığı iyi gibi dedi yardımcı olur musunuz
Erkeklerin beyni bizimkinden farklı çalışıyor bence canım, biz duygusal bakıyoruz onlar maddi olarak yetiştirme olarak sorumluluk olarak bakıyorlar. Benim eşimde öyleydi bebek bı geldi bu ikiliyi ayıramadımBenim eşim çocuk istemiyor hala bana senin hamile olduğunu unutuyorum falan diyor ben de hiç nazlanmıyorum ama geçen ultrasonla kendisi baktı hareket etti yüreğim bir pir pir oldu ama geçti sonradan diyormerakla bekliyorum bence cok iyi bir baba olacak ama sorumluluktan korkuyor uğraşmak istemiyor
Bende yaşıyorum canım nefesim yetmiyormuş gibi oluyorum. Hep böyle olurum normal diye biliyorumKızlar benim gibi nefes darlığı çeken var'mi?
Hiç bişey yapmasamda nefes nefeseyim son aylarda olsa anlarımda şimdiden bukadar nefes darlığı normalmi acaba
Sizi anlamadım10 defa okudum her seferinde hemşireyim diye okudumyeni hemşireymiş falan diyorum
hamişeyim yazmışsınız hemşireyim diye okudumSizi anlamadım
son aylarda bu kadar nefes darlığı olmuyor karın aşağı düşüyor nefesin açılıyorKızlar benim gibi nefes darlığı çeken var'mi?
Benim de üç gün durmadan devam etti kahve mi içmedim diye çay mi içmedim diye hatta bilemedim temiz hava bol su hiçbir şey fayda etmedi. İlaç da almadım eşim de vücudun artık fazla kan pompaliyor vücudun da buna alışmaya çalışıyor geçer bir iki güne dedi cok şükür geçti iyiyim simdi. 4 gün sürdü ama ara ara geçen sakaklarimda ve arka tarafında bir agri vardı yürürken sallanıyordu sanki beynimKızlar aranızda baş ağrısı yaşayan var mı 2 gündür gece yatıyorum ağrı sabah kalkiyorum ağrı resmen bazen artsada genel olarak dayanilmayacak kadar olmasa da ağrı sürekli var ilaç kullanmak istemiyorum
Canım benimde olmuştu doktor tansiyonumu ölçtü, normal çıktı tansiyon normalse sıkıntı yok olacak bunlar dedi her ağrıya normal diyor zaten ve dediği gibi geçiyor bir süre sonraKızlar aranızda baş ağrısı yaşayan var mı 2 gündür gece yatıyorum ağrı sabah kalkiyorum ağrı resmen bazen artsada genel olarak dayanilmayacak kadar olmasa da ağrı sürekli var ilaç kullanmak istemiyorum
Benim de bugün kontrolüm vardı, ikili testi yaptırdım, bi çıkıntı göremedim kız olabilir dedi12+1 di bugün kızlar ikili tarama yapıldı
Ölçümler normal çıktı kan alındı bakalım oda güzel gelir inşcinsiyet için çok bişey demedi ya çıkıntı görmedim kız olabilir dedi ama nette dğl yani 1 ay sonra geldiğinde cinsiyet belli olur dedi
12.haftada net öğrenen var mı
Vitaminde folik asitli multivitamin içiyodum devam et hep dedi birde d vitamini verdi
Benim tüp bebekti oksapar doğuma kadar kullan dediriske atmak istemedi sanırım
Maşallah canım gözün aydın sağlıkla gelsin sonuçlar inşallahh12+1 di bugün kızlar ikili tarama yapıldı
Ölçümler normal çıktı kan alındı bakalım oda güzel gelir inşcinsiyet için çok bişey demedi ya çıkıntı görmedim kız olabilir dedi ama nette dğl yani 1 ay sonra geldiğinde cinsiyet belli olur dedi
12.haftada net öğrenen var mı
Vitaminde folik asitli multivitamin içiyodum devam et hep dedi birde d vitamini verdi
Benim tüp bebekti oksapar doğuma kadar kullan dediriske atmak istemedi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?