2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tahminimce kız, gönlünüzden ne geçiyorsa o olur inşaAllah.

15.haftadayım genital bölgemde alt tarafta baya Bi ağrı var bu normal mi
şuan uzanıyorum yatıyorum

10 defa okudum her seferinde hemşireyim diye okudum yeni hemşireymiş falan diyorum

Yaşınız kaç yaştan dolayı zaten yüksek risk çıkıyor

Erkeklerin beyni bizimkinden farklı çalışıyor bence canım, biz duygusal bakıyoruz onlar maddi olarak yetiştirme olarak sorumluluk olarak bakıyorlar. Benim eşimde öyleydi bebek bı geldi bu ikiliyi ayıramadım onlar doğunca farkediyorlar, o da anlayacaktır

Kızlar benim gibi nefes darlığı çeken var'mi?
Hiç bişey yapmasamda nefes nefeseyim son aylarda olsa anlarımda şimdiden bukadar nefes darlığı normalmi acaba
Bende yaşıyorum canım nefesim yetmiyormuş gibi oluyorum. Hep böyle olurum normal diye biliyorum

Kızlar benim gibi nefes darlığı çeken var'mi?
Hiç bişey yapmasamda nefes nefeseyim son aylarda olsa anlarımda şimdiden bukadar nefes darlığı normalmi acaba
son aylarda bu kadar nefes darlığı olmuyor karın aşağı düşüyor nefesin açılıyor 2. trimester hep böyle olcak

Benim de üç gün durmadan devam etti kahve mi içmedim diye çay mi içmedim diye hatta bilemedim temiz hava bol su hiçbir şey fayda etmedi. İlaç da almadım eşim de vücudun artık fazla kan pompaliyor vücudun da buna alışmaya çalışıyor geçer bir iki güne dedi cok şükür geçti iyiyim simdi. 4 gün sürdü ama ara ara geçen sakaklarimda ve arka tarafında bir agri vardı yürürken sallanıyordu sanki beynim

Canım benimde olmuştu doktor tansiyonumu ölçtü, normal çıktı tansiyon normalse sıkıntı yok olacak bunlar dedi her ağrıya normal diyor zaten ve dediği gibi geçiyor bir süre sonra

Tansiyonum hafif düşük çıkıyor oda normalmiş hamilelerde öyle oluyormuş valla inşallah hemen geçer ardı arkası kesilmiyor umarım bu zorluk son olur dedikçe sahada kötüsü geliyor maalesef neyse bu zorluklara da şükür diyelim en azından teşekkür ederim kızlar

12+1 di bugün kızlar ikili tarama yapıldı
Ölçümler normal çıktı kan alındı bakalım oda güzel gelir inş cinsiyet için çok bişey demedi ya çıkıntı görmedim kız olabilir dedi ama nette dğl yani 1 ay sonra geldiğinde cinsiyet belli olur dedi
12.haftada net öğrenen var mı
Vitaminde folik asitli multivitamin içiyodum devam et hep dedi birde d vitamini verdi
Benim tüp bebekti oksapar doğuma kadar kullan dedi riske atmak istemedi sanırım

Benim de bugün kontrolüm vardı, ikili testi yaptırdım, bi çıkıntı göremedim kız olabilir dedi

Maşallah canım gözün aydın sağlıkla gelsin sonuçlar inşallahh benimde bu hafta çıkar sonuçlar merakla bekliyorum..
bnmde tüp bebek oksaparı 16. Haftada bırakabilirsin dedi.. ay inşallah bırakınca bir sıkıntı yaşamam corasprine 26. Haftaya kdr devam dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…