Benim de bugün kontrolüm vardı, ikili testi yaptırdım, bi çıkıntı göremedim kız olabilir dedi
Maşallah canım gözün aydın sağlıkla gelsin sonuçlar inşallahhbenimde bu hafta çıkar sonuçlar merakla bekliyorum..
bnmde tüp bebek oksaparı 16. Haftada bırakabilirsin dedi.. ay inşallah bırakınca bir sıkıntı yaşamamcorasprine 26. Haftaya kdr devam dedi..
Amin canım inşallahBanada oksapara hep devam et corasprini 16 20 olduğunda bırakırsın dedi en zoruda oksapardı ama yapcak bişey yok ya
Bırakmak hem istiyorum hemde aklım kalıyo katlancaz artık sağlıklı olsunda her kontrole gidişim panik zaten iyidir inş diye
Seninde sonuçların güzel gelir inş sorunsuz güzel ilerleyelim
Amin canım inşallah
Oksapar beni artık çok zorluyor 16 da bırakacağıma seviniyorum ama bir yandan da korkuyorum.. neyse vücudun tepkisine göre devam edeceğiz bakalım..sorma benim de her kontrol öncesi bi panik hali sarıyorRabbim korusun miniklerimizi
KesinlikleBenimde öyle hem yakıyo hemde aşırı morardı karnım ama yapcak bişey yok ya sağlıkla devam etsinde razıyız
Maşallah canımMerhaba herkese
Benim fetal dna sonucum geldi. Risk görülmemiş , herşey normal çıkmış çok şükür. Darısı diğer tüm bekleyen arkadaşlara inş.
Cinsiyet kız. Tabloya bir kız daha ekleyebiliriz
40 yaklaştım belki de yaştandır fakat baya endişelendik peritologa pazartesi gideceğiz inşallah yorumuna göre fetal dna ya da amniyosentez i değerlendirmemiz gerekebilirYaşınız kaç yaştan dolayı zaten yüksek risk çıkıyor
Maşallah gözün aydınKızlar merhaba herkese hayırlı haftasonlarıBugün özeldeki doktorumda kontrolüm vardı 5 hafta sonra ilk defa gördüm bebeğimi kıpır kıpırdı ve doktorum kız bebek dedi Net mi bilmiyorum ama büyük ihtimal kızım olucak İkili testimi devlette 16sında yaptırıcam ama doktorum kendisi Ense kalınlığı ve burun kemiğine de baktı herşey normaldi
2li oranı yüksek olunca nifty öneriyorlar zaten canım, yaşa bağlıda yüksek çıkabiliyor. Perinatoloji de normal çıkar da inşallah sorun olmaz.40 yaklaştım belki de yaştandır fakat baya endişelendik peritologa pazartesi gideceğiz inşallah yorumuna göre fetal dna ya da amniyosentez i değerlendirmemiz gerekebilir
Teşekkür ederimMaşallah gözün aydınkızlar çoğunlukta sanki
Ah ah ben neler çekiyorum bu baş ağrısındanBenim de üç gün durmadan devam etti kahve mi içmedim diye çay mi içmedim diye hatta bilemedim temiz hava bol su hiçbir şey fayda etmedi. İlaç da almadım eşim de vücudun artık fazla kan pompaliyor vücudun da buna alışmaya çalışıyor geçer bir iki güne dedi cok şükür geçti iyiyim simdi. 4 gün sürdü ama ara ara geçen sakaklarimda ve arka tarafında bir agri vardı yürürken sallanıyordu sanki beynim
Ben o ilacı içince daha çok midem bulanıyor biliyor musun. Tadını sevemiyorum. Diyet kesinlikle işe yarar amaKızlar ben 14+2 deyim bulantım hala geçmedi hatta akşamları iki lokma bile yesem karnım davul gibi oluyor. Gastroenteroloji doktoruna gittim çarşamba günü her yemekten sonra gaviscon iç dedi mide koruyucu seni çok rahatlatır dedi ama çok önermiyorum hamilelikte gaviscon kullanabilirsin dedi 4 şişe yazdı. Reflümü çok tetiklemiş gebelik, reflü diyetide uygulamamı söyledi benimle aynı durumda olanlar varsa reflü diyeti ve gavisconla bir tık rahatladım gibi hissediyorum sizde deneyebilirsiniz.
İkili temizse üçlüyü yapmıyorlar ama 22. Haftada detaylı ultrasona çağırıyorlar. Gözünüz Aydınikili tarama testim temiz çıktı çok şükür doktorum bir ay sonra çağırdı kızlar bir de birşey soracağım üçlü ve dörtlü tarama testleri de gerekli mi hangi durumlarda yapılıyor bilen var mı
Allahim kalbinize ferahlık versin. Bi önceki gebeliğimde ben de aynı şeyi yaşamıştım Allah yardımcınız olsunNewMamaa canım ben dün doktora gittim ikili test için bebeğin kalp atışlarını alamadı doktor ve kürtaj olmam gerektiğini bebeğin alınması gerektiğini söyledi ve dün kürtaj oldum hala şokta ve yıkılmış durumdayım . Beni listeden silebilirsin inşallah diğer aylarda burada listeye ismimi ekletirim
Ne kadar beklediniz ara verdiniz acaba tekrar gebelik için ve ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldınızAllahim kalbinize ferahlık versin. Bi önceki gebeliğimde ben de aynı şeyi yaşamıştım Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?