2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Banada oksapara hep devam et corasprini 16 20 olduğunda bırakırsın dedi en zoruda oksapardı ama yapcak bişey yok ya
Bırakmak hem istiyorum hemde aklım kalıyo katlancaz artık sağlıklı olsunda her kontrole gidişim panik zaten iyidir inş diye
Seninde sonuçların güzel gelir inş sorunsuz güzel ilerleyelim

Amin canım inşallah
Oksapar beni artık çok zorluyor 16 da bırakacağıma seviniyorum ama bir yandan da korkuyorum.. neyse vücudun tepkisine göre devam edeceğiz bakalım..sorma benim de her kontrol öncesi bi panik hali sarıyor Rabbim korusun miniklerimizi

Benimde öyle hem yakıyo hemde aşırı morardı karnım ama yapcak bişey yok ya sağlıkla devam etsinde razıyız

Kızlar merhaba herkese hayırlı haftasonları Bugün özeldeki doktorumda kontrolüm vardı 5 hafta sonra ilk defa gördüm bebeğimi kıpır kıpırdı ve doktorum kız bebek dedi Net mi bilmiyorum ama büyük ihtimal kızım olucak İkili testimi devlette 16sında yaptırıcam ama doktorum kendisi Ense kalınlığı ve burun kemiğine de baktı herşey normaldi

Eklentiler

• IMG_20230311_160238.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba herkese
Benim fetal dna sonucum geldi. Risk görülmemiş , herşey normal çıkmış çok şükür. Darısı diğer tüm bekleyen arkadaşlara inş.
Cinsiyet kız. Tabloya bir kız daha ekleyebiliriz
Maşallah canım ćok sevindim gözün aydın. Amin gelsin pembiş süslü ciciler

Maşallah gözün aydın kızlar çoğunlukta sanki

40 yaklaştım belki de yaştandır fakat baya endişelendik peritologa pazartesi gideceğiz inşallah yorumuna göre fetal dna ya da amniyosentez i değerlendirmemiz gerekebilir
2li oranı yüksek olunca nifty öneriyorlar zaten canım, yaşa bağlıda yüksek çıkabiliyor. Perinatoloji de normal çıkar da inşallah sorun olmaz. Rabbim yardımcın olsun

Kızlar ben 14+2 deyim bulantım hala geçmedi hatta akşamları iki lokma bile yesem karnım davul gibi oluyor. Gastroenteroloji doktoruna gittim çarşamba günü her yemekten sonra gaviscon iç dedi mide koruyucu seni çok rahatlatır dedi ama çok önermiyorum hamilelikte gaviscon kullanabilirsin dedi 4 şişe yazdı. Reflümü çok tetiklemiş gebelik, reflü diyetide uygulamamı söyledi benimle aynı durumda olanlar varsa reflü diyeti ve gavisconla bir tık rahatladım gibi hissediyorum sizde deneyebilirsiniz.

Ah ah ben neler çekiyorum bu baş ağrısından

Ben o ilacı içince daha çok midem bulanıyor biliyor musun. Tadını sevemiyorum. Diyet kesinlikle işe yarar ama bazı arkadaşlarım elinde şişeyle gezerdi iyi gelen vardı yani, benim bünyem yavaşladı resmen sindirimin. Farkediyorum çok üst üste yememeye gayret gösteriyorum. Bazen yine de oluyor bulantı napayım valla katlanacağız bebişlerimiz sağlıklı olsun bizde bu dönemleri atlatalım

NewMamaa canım ben dün doktora gittim ikili test için bebeğin kalp atışlarını alamadı doktor ve kürtaj olmam gerektiğini bebeğin alınması gerektiğini söyledi ve dün kürtaj oldum hala şokta ve yıkılmış durumdayım . Beni listeden silebilirsin inşallah diğer aylarda burada listeye ismimi ekletirim

ikili tarama testim temiz çıktı çok şükür doktorum bir ay sonra çağırdı kızlar bir de birşey soracağım üçlü ve dörtlü tarama testleri de gerekli mi hangi durumlarda yapılıyor bilen var mı

İkili temizse üçlüyü yapmıyorlar ama 22. Haftada detaylı ultrasona çağırıyorlar. Gözünüz Aydın

Allahim kalbinize ferahlık versin. Bi önceki gebeliğimde ben de aynı şeyi yaşamıştım Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…