- 9 Ocak 2023
- 68
- 275
- 13
- 33
Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.. Allah sabır versin. Daha önce duymuşmuydun kalp atışlarını canım? Ne zaman durmuş bebeğin kalbi aşağı yukarı doktor söyledi mi?NewMamaa canım ben dün doktora gittim ikili test için bebeğin kalp atışlarını alamadı doktor ve kürtaj olmam gerektiğini bebeğin alınması gerektiğini söyledi ve dün kürtaj oldum hala şokta ve yıkılmış durumdayım . Beni listeden silebilirsin inşallah diğer aylarda burada listeye ismimi ekletirim
Benim öncesinde ikiz gebeliğim vardı o da kese şekil bozukluğu yüzünden bitmişti kurtaj olmustum onda da . 2 dusuk olunca biz genetik testlerini yaptırdık 3 ay korunduk testlerde bir sey çıkmadı doktor sansizsiniz dedi tekrar deneyin dedi adet olunca bi hsg cekelim sana dedi korunmayi bıraktığım ay hamile kaldim. Hsg de çekiçlemedik. 16.haftama girdim sukur simdi her sey yolunda. Siz de canınızı sıkmayın bir kere kaldıysanız allahin izniyle yine olur.Ne kadar beklediniz ara verdiniz acaba tekrar gebelik için ve ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldınız
Hayatta her şey bizler için, çom çok üzgünüm .Tesellisi tabi ki çok zor ama eminim bu durum seni daha güzel şeylere hazırlıyordur. İnancını yitirme lütfen arkadaşımNewMamaa canım ben dün doktora gittim ikili test için bebeğin kalp atışlarını alamadı doktor ve kürtaj olmam gerektiğini bebeğin alınması gerektiğini söyledi ve dün kürtaj oldum hala şokta ve yıkılmış durumdayım . Beni listeden silebilirsin inşallah diğer aylarda burada listeye ismimi ekletirim
Çok üzüldüm umarım en kısa sürede sağlıkla kucağınıza alırsınızNewMamaa canım ben dün doktora gittim ikili test için bebeğin kalp atışlarını alamadı doktor ve kürtaj olmam gerektiğini bebeğin alınması gerektiğini söyledi ve dün kürtaj oldum hala şokta ve yıkılmış durumdayım . Beni listeden silebilirsin inşallah diğer aylarda burada listeye ismimi ekletirim
Rabbim dirayet ve sabırlar versin canım, sağlıkla kucağina alacağın evlatlar nasib etsinNewMamaa canım ben dün doktora gittim ikili test için bebeğin kalp atışlarını alamadı doktor ve kürtaj olmam gerektiğini bebeğin alınması gerektiğini söyledi ve dün kürtaj oldum hala şokta ve yıkılmış durumdayım . Beni listeden silebilirsin inşallah diğer aylarda burada listeye ismimi ekletirim
Çok üzüldüm Allahım gönlünüze ferahlık versin.. sağlıkla kucağınıza alabileceğiniz evlatlar versinNewMamaa canım ben dün doktora gittim ikili test için bebeğin kalp atışlarını alamadı doktor ve kürtaj olmam gerektiğini bebeğin alınması gerektiğini söyledi ve dün kürtaj oldum hala şokta ve yıkılmış durumdayım . Beni listeden silebilirsin inşallah diğer aylarda burada listeye ismimi ekletirim
Duyulmuştu çok sağlıklı ve güzel ilerliyordu bizde şaşırdık ikili test için gitmiştim 12+2 haftalıktı cinsiyet bile söyleyebilirim demişti ama bi şokla karşılaştık hayatımda bundan daha kötü bi acı yaşamamıştım allah kimseye bu acıyı yaşatmasın arkadaşlar bebeğinize sıkı sıkı sarılın herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinRabbim en kısa ve hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.. Allah sabır versin. Daha önce duymuşmuydun kalp atışlarını canım? Ne zaman durmuş bebeğin kalbi aşağı yukarı doktor söyledi mi?
yaşınızıBenim adimida yazarmisinz 30 eylül dogumum cinsiyeti belli deil hala nasil oluyor bilmiyormda
Yeni gordum cok uzuldum cok gecmis olsun allah sabirlar versin insallahDuyulmuştu çok sağlıklı ve güzel ilerliyordu bizde şaşırdık ikili test için gitmiştim 12+2 haftalıktı cinsiyet bile söyleyebilirim demişti ama bi şokla karşılaştık hayatımda bundan daha kötü bi acı yaşamamıştım allah kimseye bu acıyı yaşatmasın arkadaşlar bebeğinize sıkı sıkı sarılın herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Etiketleme nasil oluyoryaşınızı
adet tarihinizi
doğum yapacağınız tarihi
şehrinizi yazın ☺ birdeNewMamaa etiketlemeniz lazım o yazıyor
@ bu işareti koyup nicki yazıyorsunuz etiketliyorEtiketleme nasil oluyor
Seni bu tarz sorularla çok yormak istemiyorum ama şunu merak ediyorum nedenini söyledi mi? Çünkü haftası baya geçmiş üstelik iyi giderken? En son ne zaman gitmiştin bu olaydan önce? Gerçekten annelik şimdiden zormuş. Daha karnındayken onun için endişelenmeye başlıyorsun. Hiç unutmuyorum bulantılarım geçince bile korkmuştum bi durum mu var diye.Bir arkadaş olarak sana tavsiyem şudur acını tabi ki yaşa ama lütfen kendine geldikten sonra nedenini öğren. Çünkü eminim ki bir sonraki hamileliğin çok zaman almayacak. İnan bana hiçbirşey bitmiş değil. Benim hikayemi bilsen çok şaşırırsın. Tek yumurtalık ve tek tüple hamile kaldım. Üstelik başka bir sıkıntıdan dolayı çocuğunuz olmaz diyen 3 profesörün olumsuz konuştuğu ay hamile kaldım. Hepimiz bir sınav yaşıyoruz şöyle düşün sınavın çok başka da olabilirdi. Eminim bu da çok zor bu da çok sabır gerektiriyor ama işte diyorum ya her acı bize şükretmeyi öğretiyor. Dualarını eksik etme benim de dualarım seninle. Öyle güzel şeyler yaşa ki ne için acı çektiğini unutursun inşallah! Sabırlar dilerimDuyulmuştu çok sağlıklı ve güzel ilerliyordu bizde şaşırdık ikili test için gitmiştim 12+2 haftalıktı cinsiyet bile söyleyebilirim demişti ama bi şokla karşılaştık hayatımda bundan daha kötü bi acı yaşamamıştım allah kimseye bu acıyı yaşatmasın arkadaşlar bebeğinize sıkı sıkı sarılın herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Rabbim sabırlar versin inşallahDuyulmuştu çok sağlıklı ve güzel ilerliyordu bizde şaşırdık ikili test için gitmiştim 12+2 haftalıktı cinsiyet bile söyleyebilirim demişti ama bi şokla karşılaştık hayatımda bundan daha kötü bi acı yaşamamıştım allah kimseye bu acıyı yaşatmasın arkadaşlar bebeğinize sıkı sıkı sarılın herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
En merak ettiğim de o zaten detaylı ultrasonİkili temizse üçlüyü yapmıyorlar ama 22. Haftada detaylı ultrasona çağırıyorlar. Gözünüz Aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?