2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.. Allah sabır versin. Daha önce duymuşmuydun kalp atışlarını canım? Ne zaman durmuş bebeğin kalbi aşağı yukarı doktor söyledi mi?

Ne kadar beklediniz ara verdiniz acaba tekrar gebelik için ve ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldınız
Benim öncesinde ikiz gebeliğim vardı o da kese şekil bozukluğu yüzünden bitmişti kurtaj olmustum onda da . 2 dusuk olunca biz genetik testlerini yaptırdık 3 ay korunduk testlerde bir sey çıkmadı doktor sansizsiniz dedi tekrar deneyin dedi adet olunca bi hsg cekelim sana dedi korunmayi bıraktığım ay hamile kaldim. Hsg de çekiçlemedik. 16.haftama girdim sukur simdi her sey yolunda. Siz de canınızı sıkmayın bir kere kaldıysanız allahin izniyle yine olur.
İkinci kürtajdan sonra genetik yapıyorlar genelde. Ama bence siz gidin bir kürtajım bir dusugum var diyin yapsınlar aklınızda soru işareti kalmasin. Sonuçlar çıkana kadar vücudunuz ve ruhsal durumunuz toparlanır tekrar çalışmalara devam edersiniz.

Hayatta her şey bizler için, çom çok üzgünüm .Tesellisi tabi ki çok zor ama eminim bu durum seni daha güzel şeylere hazırlıyordur. İnancını yitirme lütfen arkadaşım

Çok üzüldüm umarım en kısa sürede sağlıkla kucağınıza alırsınız

dişlerim çok ağrıyor öldürüyor beni sizde olan varmı

Rabbim dirayet ve sabırlar versin canım, sağlıkla kucağina alacağın evlatlar nasib etsin çok zor bir süreç..

Çok üzüldüm Allahım gönlünüze ferahlık versin.. sağlıkla kucağınıza alabileceğiniz evlatlar versin

Duyulmuştu çok sağlıklı ve güzel ilerliyordu bizde şaşırdık ikili test için gitmiştim 12+2 haftalıktı cinsiyet bile söyleyebilirim demişti ama bi şokla karşılaştık hayatımda bundan daha kötü bi acı yaşamamıştım allah kimseye bu acıyı yaşatmasın arkadaşlar bebeğinize sıkı sıkı sarılın herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Benim adimida yazarmisinz 30 eylül dogumum cinsiyeti belli deil hala nasil oluyor bilmiyormda

Benim adimida yazarmisinz 30 eylül dogumum cinsiyeti belli deil hala nasil oluyor bilmiyormda
yaşınızı
adet tarihinizi
doğum yapacağınız tarihi
şehrinizi yazın ☺ birde NewMamaa etiketlemeniz lazım o yazıyor

Yeni gordum cok uzuldum cok gecmis olsun allah sabirlar versin insallah

06.01.2023 adet
30.09.2023 dogum tarihi
Vanhttps://www.kadinlarkulubu.com/uyeler/smgsmgsmg.1092649/

Seni bu tarz sorularla çok yormak istemiyorum ama şunu merak ediyorum nedenini söyledi mi? Çünkü haftası baya geçmiş üstelik iyi giderken? En son ne zaman gitmiştin bu olaydan önce? Gerçekten annelik şimdiden zormuş. Daha karnındayken onun için endişelenmeye başlıyorsun. Hiç unutmuyorum bulantılarım geçince bile korkmuştum bi durum mu var diye.Bir arkadaş olarak sana tavsiyem şudur acını tabi ki yaşa ama lütfen kendine geldikten sonra nedenini öğren. Çünkü eminim ki bir sonraki hamileliğin çok zaman almayacak. İnan bana hiçbirşey bitmiş değil. Benim hikayemi bilsen çok şaşırırsın. Tek yumurtalık ve tek tüple hamile kaldım. Üstelik başka bir sıkıntıdan dolayı çocuğunuz olmaz diyen 3 profesörün olumsuz konuştuğu ay hamile kaldım. Hepimiz bir sınav yaşıyoruz şöyle düşün sınavın çok başka da olabilirdi. Eminim bu da çok zor bu da çok sabır gerektiriyor ama işte diyorum ya her acı bize şükretmeyi öğretiyor. Dualarını eksik etme benim de dualarım seninle. Öyle güzel şeyler yaşa ki ne için acı çektiğini unutursun inşallah! Sabırlar dilerim

Rabbim sabırlar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…