dün benimde oldu durduk yere, sonra geçti çok şükür, normalde hiç ağrımazdı ama gebelikte normal, bizim keratalar dişten bile kalsiyum çekiyordişlerim çok ağrıyor öldürüyor beni sizde olan varmı
Henüz düzenli başlamadım ama başlamak lazım ufak ufak sankiKızlar merhaba, karnınız için çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Önerebileceğiniz bir marka var mı? Ben biooil aldım ama henüz kullanmaya başlamadım
Canim bana striacare onerdi. Onu aldim.Kızlar merhaba, karnınız için çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Önerebileceğiniz bir marka var mı? Ben biooil aldım ama henüz kullanmaya başlamadım
Ben tatlı badem yağı sürüyorum her gece yatmadan. Lierac aldım ama kullanmaya başlamadım daha azıcık büyüdü zaten karnım.Kızlar merhaba, karnınız için çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Önerebileceğiniz bir marka var mı? Ben biooil aldım ama henüz kullanmaya başlamadım
Nedeni pıhtılaşma olabilir dedi kan sonuçlarım patoloji ye gitti haftaya kontrolüm var o zaman söyleyecek nedenini ama büyük ihtimal pıhtılaşma dedi bide kese etrafında bebeğin beslenmesini sağlamak engelleyecek kanallar gördü dedi bundan sonda ona göre pıhtılaşma için sulandırıcı iğneler başlayacağız dedi genelde kürtajdan sonra 5-6 ay bekletiyorlar rahmin toparlanması için ama bana hemen 1 ay sonra ilişki ve tekrar hamile kalacağımı söyledi kürtaj işlemi çok iyi olmuş rahme zarar verecek bi materyal kullanmadım tertemiz oldu rahmin falan dedi biraz umutlamdırdı ama kalbim buruk atlatamıyorum bunu hala elim istemsiz her sabah karnıma gidiyor onunla uyuyup onunla uyanıyorum gerçekten çok zor allahım inşallah tekrardan aynı güzel duyguları yaşatırSeni bu tarz sorularla çok yormak istemiyorum ama şunu merak ediyorum nedenini söyledi mi? Çünkü haftası baya geçmiş üstelik iyi giderken? En son ne zaman gitmiştin bu olaydan önce? Gerçekten annelik şimdiden zormuş. Daha karnındayken onun için endişelenmeye başlıyorsun. Hiç unutmuyorum bulantılarım geçince bile korkmuştum bi durum mu var diye.Bir arkadaş olarak sana tavsiyem şudur acını tabi ki yaşa ama lütfen kendine geldikten sonra nedenini öğren. Çünkü eminim ki bir sonraki hamileliğin çok zaman almayacak. İnan bana hiçbirşey bitmiş değil. Benim hikayemi bilsen çok şaşırırsın. Tek yumurtalık ve tek tüple hamile kaldım. Üstelik başka bir sıkıntıdan dolayı çocuğunuz olmaz diyen 3 profesörün olumsuz konuştuğu ay hamile kaldım. Hepimiz bir sınav yaşıyoruz şöyle düşün sınavın çok başka da olabilirdi. Eminim bu da çok zor bu da çok sabır gerektiriyor ama işte diyorum ya her acı bize şükretmeyi öğretiyor. Dualarını eksik etme benim de dualarım seninle. Öyle güzel şeyler yaşa ki ne için acı çektiğini unutursun inşallah! Sabırlar dilerim
Canım doktorunu sorgulamak istemiyorum ama yine de merak ediyor insan o engelleri peki geçen hafta görememiş mi özür dilerim belki gerçekten çok iyi bir doktor ama şuan görüyorsa geçen hafta nasıl göremedi? Yeni oluşan bir şeymiymiş? İnan ki gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını. Yoğun empati duygumla boğazım düğümlendi. Evet acı geçiyor ama acı çekmiş olmak geçmiyor fakat hayat bu. Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanabiliyoruz demiş Frida Kahlo o kadar haklı ki.. çok çok zor bir süreç inan ben de çok dua edeceğim sana umarım bir an önce o güzel kucağın dolar bu kez anneliği dibine kadar yaşarsın..Nedeni pıhtılaşma olabilir dedi kan sonuçlarım patoloji ye gitti haftaya kontrolüm var o zaman söyleyecek nedenini ama büyük ihtimal pıhtılaşma dedi bide kese etrafında bebeğin beslenmesini sağlamak engelleyecek kanallar gördü dedi bundan sonda ona göre pıhtılaşma için sulandırıcı iğneler başlayacağız dedi genelde kürtajdan sonra 5-6 ay bekletiyorlar rahmin toparlanması için ama bana hemen 1 ay sonra ilişki ve tekrar hamile kalacağımı söyledi kürtaj işlemi çok iyi olmuş rahme zarar verecek bi materyal kullanmadım tertemiz oldu rahmin falan dedi biraz umutlamdırdı ama kalbim buruk atlatamıyorum bunu hala elim istemsiz her sabah karnıma gidiyor onunla uyuyup onunla uyanıyorum gerçekten çok zor allahım inşallah tekrardan aynı güzel duyguları yaşatır
Gittin mi canimSıkıntı yok o zaman bende cuma gitmeyi düşünüyorum o gün 11+2 olacağım nasipse
Teşekkür ederim
Ya doktor da anlamadı herşey güzel gidiyordu ve her hafta doktora gittim hiç aksatmadım ama allahtan gelen birşey bilemiyorum zaten doktorumu değiştirdim daha iyi bilimdik bi doktora geçiş yaptım onda oldum zaten kürtaj işlemini bir ay sonra hemen tedaviye başlayacak pıhıtılaşma için tedaviye başlayacak bakalım iyi olur inşallah bu sefer herşeyCanım doktorunu sorgulamak istemiyorum ama yine de merak ediyor insan o engelleri peki geçen hafta görememiş mi özür dilerim belki gerçekten çok iyi bir doktor ama şuan görüyorsa geçen hafta nasıl göremedi? Yeni oluşan bir şeymiymiş? İnan ki gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını. Yoğun empati duygumla boğazım düğümlendi. Evet acı geçiyor ama acı çekmiş olmak geçmiyor fakat hayat bu. Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanabiliyoruz demiş Frida Kahlo o kadar haklı ki.. çok çok zor bir süreç inan ben de çok dua edeceğim sana umarım bir an önce o güzel kucağın dolar bu kez anneliği dibine kadar yaşarsın..
Gittim kuzumGittin mi canim
İnşallah canım benim bizi de haberdar et olur mu dualarım seninleYa doktor da anlamadı herşey güzel gidiyordu ve her hafta doktora gittim hiç aksatmadım ama allahtan gelen birşey bilemiyorum zaten doktorumu değiştirdim daha iyi bilimdik bi doktora geçiş yaptım onda oldum zaten kürtaj işlemini bir ay sonra hemen tedaviye başlayacak pıhıtılaşma için tedaviye başlayacak bakalım iyi olur inşallah bu sefer herşey
Bana da onu önerdiler ama henüz almadım. Bebe yağı sürüyorum banyodan sonra canım, çok kaşınmazaa da sürmüyorum daha erken diye düşünüyorum. Ama en iyisi günde 3 lt su icebilmek benceKızlar merhaba, karnınız için çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Önerebileceğiniz bir marka var mı? Ben biooil aldım ama henüz kullanmaya başlamadım
Aaa bende merak ediyodum tebrik ederimKızlar sonunda partimizi yaptım cinsiyeti öğrendim. Erkek bebiş geliyor bize
Bu konularda net bilgi kimden alıyoruz hastaneden mi sigorta şirketlerindenmiMerhaba, doğum teminatlı veya normal sağlık sigortası düşünürseniz Anadolu sigortanin %50 indirim kampanyası var 24-35yas aralığına. Ben yaptircaktim fakat 1yasla kaçırdım ilgilenen arkadaşlara duyurulur
Kaçıncı haftada ogrendinizKızlar sonunda partimizi yaptım cinsiyeti öğrendim. Erkek bebiş geliyor bize
Tebrik ederim, sağlıkla gelsin oğluşunuzKızlar sonunda partimizi yaptım cinsiyeti öğrendim. Erkek bebiş geliyor bize
Saglıkla gelsin canım oğluşunuzKızlar sonunda partimizi yaptım cinsiyeti öğrendim. Erkek bebiş geliyor bize
Evet canım balon yapmadık, ablam gözlerimizi kapattı ve mavi renk boya almış, ellerimizi boyaya batırdık ve eşim de bende beyaz tişört giyip üzenlerin el baskısı yaptık sonra gözlerimizi açınca bakıp renkten öğrendik cinsiyetiTebrik ederim, sağlıkla gelsin oğluşunuznasıl öğrendiniz? Balon istemiyordun hatırladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?