2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar merhaba, karnınız için çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Önerebileceğiniz bir marka var mı? Ben biooil aldım ama henüz kullanmaya başlamadım
Henüz düzenli başlamadım ama başlamak lazım ufak ufak sanki kantaron yağım vardı onu sürüyordum.. bio oil aldım ben de sarı olanından daha gelmedi
sonraki aylarda liearac alırım bide

Kızlar merhaba, karnınız için çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Önerebileceğiniz bir marka var mı? Ben biooil aldım ama henüz kullanmaya başlamadım
Ben tatlı badem yağı sürüyorum her gece yatmadan. Lierac aldım ama kullanmaya başlamadım daha azıcık büyüdü zaten karnım.

Nedeni pıhtılaşma olabilir dedi kan sonuçlarım patoloji ye gitti haftaya kontrolüm var o zaman söyleyecek nedenini ama büyük ihtimal pıhtılaşma dedi bide kese etrafında bebeğin beslenmesini sağlamak engelleyecek kanallar gördü dedi bundan sonda ona göre pıhtılaşma için sulandırıcı iğneler başlayacağız dedi genelde kürtajdan sonra 5-6 ay bekletiyorlar rahmin toparlanması için ama bana hemen 1 ay sonra ilişki ve tekrar hamile kalacağımı söyledi kürtaj işlemi çok iyi olmuş rahme zarar verecek bi materyal kullanmadım tertemiz oldu rahmin falan dedi biraz umutlamdırdı ama kalbim buruk atlatamıyorum bunu hala elim istemsiz her sabah karnıma gidiyor onunla uyuyup onunla uyanıyorum gerçekten çok zor allahım inşallah tekrardan aynı güzel duyguları yaşatır

Canım doktorunu sorgulamak istemiyorum ama yine de merak ediyor insan o engelleri peki geçen hafta görememiş mi özür dilerim belki gerçekten çok iyi bir doktor ama şuan görüyorsa geçen hafta nasıl göremedi? Yeni oluşan bir şeymiymiş? İnan ki gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını. Yoğun empati duygumla boğazım düğümlendi. Evet acı geçiyor ama acı çekmiş olmak geçmiyor fakat hayat bu. Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanabiliyoruz demiş Frida Kahlo o kadar haklı ki.. çok çok zor bir süreç inan ben de çok dua edeceğim sana umarım bir an önce o güzel kucağın dolar bu kez anneliği dibine kadar yaşarsın..

Ya doktor da anlamadı herşey güzel gidiyordu ve her hafta doktora gittim hiç aksatmadım ama allahtan gelen birşey bilemiyorum zaten doktorumu değiştirdim daha iyi bilimdik bi doktora geçiş yaptım onda oldum zaten kürtaj işlemini bir ay sonra hemen tedaviye başlayacak pıhıtılaşma için tedaviye başlayacak bakalım iyi olur inşallah bu sefer herşey

İnşallah canım benim bizi de haberdar et olur mu dualarım seninle

Bana da onu önerdiler ama henüz almadım. Bebe yağı sürüyorum banyodan sonra canım, çok kaşınmazaa da sürmüyorum daha erken diye düşünüyorum. Ama en iyisi günde 3 lt su icebilmek bence

Bu konularda net bilgi kimden alıyoruz hastaneden mi sigorta şirketlerindenmi

Tebrik ederim, sağlıkla gelsin oğluşunuz nasıl öğrendiniz? Balon istemiyordun hatırladığım kadarıyla
Evet canım balon yapmadık, ablam gözlerimizi kapattı ve mavi renk boya almış, ellerimizi boyaya batırdık ve eşim de bende beyaz tişört giyip üzenlerin el baskısı yaptık sonra gözlerimizi açınca bakıp renkten öğrendik cinsiyeti

Eklentiler

• 20230312_135418.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 119
  • 20230312_134528.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 115
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…