2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay maşallah çok tatlısınız oğluşunuz sağlıkla gelsin

Ben de bebek ıstıyorm ama kılomdan dolayı korkuyorum kac kılo hamıle kaldınız acaba sorması ayıp

Çok güzelsiniz sağlıkla gelsin bebişiniz

Beni de ekleyin

Ben yazmıştım ama etiketleme yapmadım. Tekrar yazayım

Sat 16 aralık
Beklenen doğum tarihi 22 eylül
Antalya - yaş 32
İlk bebek - cinsiyet belli değil

NewMamaa

Merhaba kızlar. Ben de Eylül annesi olacaktım ama Allah nasip etmedi Ya da ben nasip olmasını engelledim bilmiyorum.

bebeğimde 10. haftada ense kalınlığı görülmesi üzerine önce nipt testi Sonra cvs işlemi yapıldı ve sonuç olarak trizomi 18 teşhisi kesinleşti. Zaten ultrason görüntülerinde de kolları dirsekten kemiksiz ve elleri içe kıvrıktı, omurgasında eğrilik vardı. Bir de doktorlara göre ultrasonda hareketleri yavaştı. Ayrıca son muayenelerde 13 haftada olması gerekirken sürekli 12 haftada çıkıyordu. Sanırım gelişim geriliği de başlamıştı. 9 doktor gezdim, sayısız ultrasona girdim. Maalesef hiçbir umut yoktu, ya karnımda ölecekti ya da hasbelkader doğsa bile 1 yaşını görmeden acılar içinde kuvözde ölecekti. Hatta doktor “kuvvetle muhtemel ilk 1 hafta içinde ölür” dedi. İnanılmaz bir aile baskısı içinde daha fazla dayanamayarak bebeğimin yaşamına son verdim, vakumlu kürtajla gebeliği sonlandırdık.

yaptığım şey için kafayı yemek üzereyim. Bebeğime kıyalı 5 gün oldu bugün ve kendimi katil gibi görüyorum. Yaşamaya hakkı vardı, Allah onu bize böyle uygun görmüştü, onun yazısı bu engelle doğmaktı ya da eceliyle vefat etmekti ama biz ona bu hakkı çok gördük ve canına kıydık. psikolojik destek almaya başladım. Çok şükür oğlum var ve onun günlük rutinleriyle uğraşıp bir nebze de olsa unutuyorum ama yalnız kaldığım ilk saniye farkına varıyorum ki aslında hiç unutmamışım. evladımın cinsiyeti de kızmış. Yüreğim yangın yeri. nerde bir kız bebekle alakalı bi şeyler görsem yüreğim yanmaya devam ediyor.

sizlere sağlıklı doğumlar diliyorum. Allah kimseye yaşatmasın. çok zor. İnşallah sağ Salim evlatlarınıza kavuşursunuz.

Öncelikle başınız sağ olsun.
Çok zor bir durum. Ve zor durumlarda insan psikolojisi deyim yerindeyse suçlayacak birini arar. Siz kendinizi seçmişsiniz. Kendinize yapmayın bunu. Siz yapılacak herşeyi yapmışsınız. 9 doktor gezmişsiniz. Bir de şöyle düşünün Allah, doğup acı çekerek vefat etmesini istemediği için sizi bu muayenelere götürdü, testler yaptırdı.
Kendinize ceza vermeyin

Ben yazmıştım ama etiketleme yapmadım. Tekrar yazayım

Sat 16 aralık
Beklenen doğum tarihi 22 eylül
Antalya - yaş 32
İlk bebek - cinsiyet belli değil

NewMamaa
Hoşgeldiniz ekledim sizin bilgilerinizi. Maalesef tüm mesajları görebilmem zor oluyor etiket yapmadıysanız gözden kaçmıştır :)

Çok üzüldüm canım Allahim kalbinize ferahlık versin inşallah Kendinizi üzmemeye çalışın sağlıklı hayırlı bir evlat kısmet olacak inş.

Canım başın sağolsun lütfen kendini suçlama . Sen keyfi birşey yapmadın. Öbür türlüsü daha zor olurdu eminim. Çünkü gün geçtikçe insan daha çok bağlanıyor. İnan bunları empati yaparak yazıyorum ve emin ol hemen hemen herkes senin yaptığını yapardı. Kendini suçlamak kendine haksızlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…