Allah razı olsun, teşekkür ederimciğerim yandı resmençok çok üzgünüm, Allah yardımcınız olsun psikolojik destek almanız da çok iyi olmuş, böyle bir durumda olsam ne yapardım bilmiyordum öyle bir bebeğe yaşam hakkı verilmeli mi onca acıyı çekmeli mi karar vermek gerçekten çok zor, siz en azından bir karar vermişsiniz gerekli tahlil ve tetkikleri yapmışsınız dr ların dediğine göre de yaşam şansı yokmuş boşuna kendinizi yıpratmayın lütfen, unutamazsınız belki ama en kısa sürede acınız hafifler umarım
Hii onu hiç duymadim ben 13+3 tüm bugün geçen hafta kemik yaoisi erkek gibi dedi bugün sordum biraz büyüsün öyle bakalım dedi anlamadım iki hafta sonra gidceem tekrarŞu an 13. Haftadayım canım, biz fetal dna testi yaptırmıştık oradan öğrendik cinsiyeti
Merhaba hayırlı olsun 12+1de gittim bende bacak arasına baktı direk çok tatlı bir kız bebek dedi bana da değişir mi bilmiyorumMerhaba kızlar bende Eylül annesi olacağım Allahın izniyle bugün 12+5 olduk kontrole gittim. Doktor genital açısına göre kız dedi cinsiyet tahmini olarak başına böyle bişey gelen var mı ya genital bölgesine bakmadan yorum yaptı göstermedi de çocuğum sağolsun.Doğruluk oranı %70tir dedi birde bu nasıl oluyor bilen varsa aydınlatabilir mi
90kg yum canım hamile kalmadan önce 6 kilo vermiştim
Merhaba Bendede oluyor baş ağrısı , 13 haftalık hamileyim eskiden hiç başım ağrımazdı ama şimdi ağrıyor ilaçla geçmiyor sonra kendisinden geçiyor , bilmiyorum niyeHer hafta 3 gün kesintisiz baş ağrısı yaşıyorum yane yaparsam yapayım geçmiyo birden kendi kendine geçiyo sonrada
Maşallah sağlıkla gelsinMerhabalar hanımlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu bir oğlum olacakmış.Bugün 14+3 ultrasonda 15 haftalık çıktı
Merhaba Bendede oluyor baş ağrısı , 13 haftalık hamileyim eskiden hiç başım ağrımazdı ama şimdi ağrıyor ilaçla geçmiyor sonra kendisinden geçiyor , bilmiyorum niye
Hayırlı olsun öncelikle:) bende mfk ürünlerinden almayı düşünüyorum da bana fikir verir misiniz siz hangilerinden kullandınız?eşiniz de kullandı mi bişey?Ben doktoruma 1 ay önce gittiğimde mfk ürünlerini gösterdim içeriklerine baktı çok iyi kullan bakalım faydasını gorecek misin dedi 1 ay sonra hamileyim diye gittiğimde şairdi demekki ise yaramış dedi sonra doktoruma mfknin hamilelikte kullanılan folik asitli olan içeriğini gösterdim hocam bunu kullanayım mi diye o da bak diğer vitaminlere okey dedim ama bunlar olmaz üzerinde çok fazla calisilmamis bence dedi başka folik asit verdi ben doktorumun verdigini kullanıyorum ama mfknin gebe kalmak için aldığım vitaminlerini de devam ediyorum günde 2 yerine günde 1 şeklinde
MerhabalarHayırlı olsun öncelikle:) bende mfk ürünlerinden almayı düşünüyorum da bana fikir verir misiniz siz hangilerinden kullandınız?eşiniz de kullandı mi bişey?
Ben de veya eşimde bir sorun yoktu aslinda yumurta rezervim yaşıtlarıma göre biraz azdı ama sorun teşkil etmeyecek kadardi. Adendo kullandım sadece ben 10 gün sonra hamile kaldım. Etkisi var yok bilmiyorum ama cok inanarak kullandim 16 haftalık olduk cok şükür simdi günde 1 defa alıyorum. 3 aya kadar sabah akşam kullanmıştım. Bana da burda ust üste 7 kere dusuk yapmış biri önermişti. Şifa olur umarımHayırlı olsun öncelikle:) bende mfk ürünlerinden almayı düşünüyorum da bana fikir verir misiniz siz hangilerinden kullandınız?eşiniz de kullandı mi bişey?
bulantı yokta baş ağrısı devamGünaydın kızlar
Bugün nasılsınız umarım herşey yolundadır bende bulantılar azaldı ama hâlâ yakamı bırakmadı tam anlamıyla idare ediyorum işte 15. Haftaya girip bulantısı devam edenler varmı
bende öyleyim şimdi de başladı hafiften adım gibi eminim artacak ağrısıHer hafta 3 gün kesintisiz baş ağrısı yaşıyorum yane yaparsam yapayım geçmiyo birden kendi kendine geçiyo sonrada
Şimdi ekledim sizi kaçıncı çocuk ve şehirde ekler misiniz?
Benide hatta o gün aşırı ağrıdı korktum dedim acaba tansiyonum mu çıkıyor diye , hemen gittim acile tansiyon ölçtüler normal dedilerBenimde öyle canım ilaçla geçmiyor kendi kendine birden düzeliyo kan basıncı değiştiği için oluyomuş sanırım ama bitirdi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?