2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Allah razı olsun, teşekkür ederim

Merhaba hayırlı olsun 12+1de gittim bende bacak arasına baktı direk çok tatlı bir kız bebek dedi bana da değişir mi bilmiyorum Ama birkaç güne ikili testim var devlette oraya da soracağım bende sağlıkla gelsinler inşaallah

Günaydın kızlar
Bugün nasılsınız umarım herşey yolundadır bende bulantılar azaldı ama hâlâ yakamı bırakmadı tam anlamıyla idare ediyorum işte 15. Haftaya girip bulantısı devam edenler varmı

Her hafta 3 gün kesintisiz baş ağrısı yaşıyorum ya ne yaparsam yapayım geçmiyo birden kendi kendine geçiyo sonrada
Merhaba Bendede oluyor baş ağrısı , 13 haftalık hamileyim eskiden hiç başım ağrımazdı ama şimdi ağrıyor ilaçla geçmiyor sonra kendisinden geçiyor , bilmiyorum niye

Benimde öyle canım ilaçla geçmiyor kendi kendine birden düzeliyo kan basıncı değiştiği için oluyomuş sanırım ama bitirdi beni
Merhaba Bendede oluyor baş ağrısı , 13 haftalık hamileyim eskiden hiç başım ağrımazdı ama şimdi ağrıyor ilaçla geçmiyor sonra kendisinden geçiyor , bilmiyorum niye

Hayırlı olsun öncelikle:) bende mfk ürünlerinden almayı düşünüyorum da bana fikir verir misiniz siz hangilerinden kullandınız?eşiniz de kullandı mi bişey?

Hayırlı olsun öncelikle:) bende mfk ürünlerinden almayı düşünüyorum da bana fikir verir misiniz siz hangilerinden kullandınız?eşiniz de kullandı mi bişey?
Merhabalar biz direkt mfk eş paketi aldık kendi sitesi üzerinden. Bu arada ben düşük yaptım ama ona da şükür diyoruz çünkü kendiligimden hiç gebe kalamamistim en azından bu vitaminlerle gebe kalabildigimi öğrenmiş olduk kullanmaya devam ediyoruz. Herkese eş paketi öneriyor zaten ama şöyle bir ayrıntı var eğer sizde ya da eşinizde ekstra bir şey varsa ona göre şu şu vitamini alın diyor kendi sitesine girin ( burada sitesinin ismini veremiyorum yasak malesef ama Instagram hesabındaki biyografiden tıklayabilirsiniz) siteye girince sayfayı aşağı doğru ilerletin WhatsApptan danışma hattı var oradan bilgi alabilirsiniz zaten size sorular soruyorlar yaşınız amh değeriniz eşinizin sperm sonucu vs vs ona göre de size takviye öneriyorlar. Siteye mesai saatleri içinde girerseniz bilgi alabilirsiniz biz tüp bebeğe başlayacaktık 100 bin TL olmuş ona başlamadan önce mfk kullanalim bakalım dedik ve iyi ki kullanmışız diyorum kesinlikle tavsiye ederim sadece çocuk için de değil bağışıklığım inanılmaz güçlendi ve ağrılarım geçti biraz uzun oldu kusura bakmayın inşallah size de şifa olur

Ben de veya eşimde bir sorun yoktu aslinda yumurta rezervim yaşıtlarıma göre biraz azdı ama sorun teşkil etmeyecek kadardi. Adendo kullandım sadece ben 10 gün sonra hamile kaldım. Etkisi var yok bilmiyorum ama cok inanarak kullandim 16 haftalık olduk cok şükür simdi günde 1 defa alıyorum. 3 aya kadar sabah akşam kullanmıştım. Bana da burda ust üste 7 kere dusuk yapmış biri önermişti. Şifa olur umarım

Benimde öyle canım ilaçla geçmiyor kendi kendine birden düzeliyo kan basıncı değiştiği için oluyomuş sanırım ama bitirdi beni
Benide hatta o gün aşırı ağrıdı korktum dedim acaba tansiyonum mu çıkıyor diye , hemen gittim acile tansiyon ölçtüler normal dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…