Ama kahve hamileler için çok zararlı benim dr kesinlikte uzak dur dedi kahve ve çaydan, bende çok açık çay içiyorum kahvaltıda bir bardak oda su gibi oluyorTatlım soğuk suya tut başını agrıyı alıyor. İçebilirsen de Türk kahvesi iyi gelir.
Kaç haftadasınız ? Ben daha dr sormadım ama bende istiyorum ama 18-20 hafta arası oluyormuşArkadaşlar merhaba aranızda bu haftalarda detaylı ultrason yaptıran var mı? Perşembe günü perinatolog yapacak bana yarım saat filan sürebiliyor diyor nette. Hatta bir saat yazan da var :/
Ben normalde kadın doğum doktoruna gidiyorum. Perinatolog bir aile dostumuz var o dedi bakalım diye ben de erken değil mi dedim 20.haftanın fragmanı gibi düşün dediYarım saat falan sürüyor. Ama erken degil mi detaylı usg icin 22 . Haftada dedi bana doktorum.
Nette bi saat yazan var :/Kiz yok 15 20 dk surmuyor
13+5 canım. Normalde öyleymiş evetKaç haftadasınız ? Ben daha dr sormadım ama bende istiyorum ama 18-20 hafta arası oluyormuş
Bana sabah aç karına dediler ama ben içince midem bulanıyor bende yemek arası içiyorumKızlar bu balık yağını ne zaman içiyorsunuz? Sabah içtim için dışım balık şuan
E arkadaşınız varsa iki kere yaptır daha güzel13+5 canım. Normalde öyleymiş evet
Anladım sizin tanıdığınız oldugu icin soylemistir. Perinatolog un bakması daha iyi zaten ama 22.haftada tekrar gidersiniz.Ben normalde kadın doğum doktoruna gidiyorum. Perinatolog bir aile dostumuz var o dedi bakalım diye ben de erken değil mi dedim 20.haftanın fragmanı gibi düşün dedi
Nette bi saat yazan var :/
Ben fetal dna da belirsizlilk var diye 2 perinatolojiye gittim canım. Çok güzel bakıyorlar yarım saat civarı sürdü herhelde.Ben normalde kadın doğum doktoruna gidiyorum. Perinatolog bir aile dostumuz var o dedi bakalım diye ben de erken değil mi dedim 20.haftanın fragmanı gibi düşün dedi
Ekledim oğluşu tabloya canım.
Hoş geldin canım çok sevindimKızlar selamlar , ben de dıyorummkı bı kac anne adayı gıbı Tahmını doğumum Ekım olarak gözüküyor , ama oğlumda sez oldum 3 hafta oncede suyum gelmıstı yanı demem o kı Eylül annesi olma ihtimalimde yüksek hemde siz biraz ilerden gidiyorsunuz.Sizden de faydalanmış olurum hem :)
Kasım anneleri topiği de bende :)
Bende isim yazdırmak isterim :)
NewMamaa
Yaş 27 / 2.Çocuk / Sat:8 Ocak / Beklenen Doğum:09.10.2023 / Şehir:Bursa
Teşekkür ederim canım benimEkledim oğluşu tabloya canım.
Ben kahveyi arada olursa o da Türk kahvesi içiyorum. Çay da ortam olunca 3-5 bardak demeden içiyorum vazgecemedim çaydan hatta mide bulantıma iyi geliyor.Ama kahve hamileler için çok zararlı benim dr kesinlikte uzak dur dedi kahve ve çaydan, bende çok açık çay içiyorum kahvaltıda bir bardak oda su gibi oluyor
Yok canim ya ben kizimdan biliyorm 15 20 dak surmediBen normalde kadın doğum doktoruna gidiyorum. Perinatolog bir aile dostumuz var o dedi bakalım diye ben de erken değil mi dedim 20.haftanın fragmanı gibi düşün dedi
Ama çok dikkat edin benim kanamam oldu bi kaç kere korktum erken doğum belirtilerini araştırırken çok kahve çay içmektende ola biliyormuş Allah korusun kimsenin başına gelmesin , ama bana ilk dr söylediği şey şu bol iç kahve çay içme mümkün olduğu kadar , tedbirli olmakta fayda var diye düşünüyorum , yada ben çok evhamlarınBen kahveyi arada olursa o da Türk kahvesi içiyorum. Çay da ortam olunca 3-5 bardak demeden içiyorum vazgecemedim çaydan hatta mide bulantıma iyi geliyor.
Benim de bu durum yeni başladıbenim eşim de bana kokmaya başladıadam duş alıp gelse bile kokuyor.
Haklısın tatlım normalde de gebelik dışında da çok içmek zararlıdır. Ama okulda içeni görünce içesim oluyor:)Ama çok dikkat edin benim kanamam oldu bi kaç kere korktum erken doğum belirtilerini araştırırken çok kahve çay içmektende ola biliyormuş Allah korusun kimsenin başına gelmesin , ama bana ilk dr söylediği şey şu bol iç kahve çay içme mümkün olduğu kadar , tedbirli olmakta fayda var diye düşünüyorum , yada ben çok evhamların
Tesekkur ederim kuzum bakalım ne olcakHoş geldin canım çok sevindimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Eylül de doğabilir seninki bakalım :) EKledim tabloya.
Haklısınız valla kahve kokusu gelince içesin yoksa bile canı ister ama ilerleyen aylarda dikkat etmekte azaltmakta fayda varHaklısın tatlım normalde de gebelik dışında da çok içmek zararlıdır. Ama okulda içeni görünce içesim oluyor:)
Sütlü içemiyorum tiksinmişim, sütlü nescafe kokusu gelince midem bulanıyor kavurma kokusu soğan limon portakal kokusuna dayanamıyorum meyve kokusu aynı şekilde.sadece Türk kahvesine bayılıyorum. Gebe kalmadan önce çok içerdim ama nescafe sütlü içemiyorum şuanHaklısınız valla kahve kokusu gelince içesin yoksa bile canı ister ama ilerleyen aylarda dikkat etmekte azaltmakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?