2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen bende aynı şeyi söylüyorum ama eşim fark etmez vericen parayı biriktir sonra bir defada al diyor
O para birikmiyor işte bak şuan dördüncü aydayız hamile kaldığımda kumbara aldım o zamandan beri atıyoruz daha 700 lira para birikmiş 700 lira ne ki iki tane şey alıcaksın bitecek zaten maalesef ki istenilen miktarda para biriktirilmiyor maalesef

Evet çok haklısınız keşke bende bunu anlata bilsem

Kızlar bide bişey sorucam size , 13 haftadayım ama çok ağrım var , yani şiddetli değil ama rahatsız ediyor karnımın altı kasıklarım , otururken bile ağrıyor , bazen kısa sürüyor bazen uzun ama bu kadar ağrı normal mi sizce

Tatlım sürekli dinlenmeye çalış ağır bir iş yapma. Sanırsam ilk gebeliğin böyle olması normal gibi görünüyor. Bi de herkesin bünyesi vücudu farklı rabbim selametle geçirmeyi nasip etsin.

Tatlım sürekli dinlenmeye çalış ağır bir iş yapma. Sanırsam ilk gebeliğin böyle olması normal gibi görünüyor. Bi de herkesin bünyesi vücudu farklı rabbim selametle geçirmeyi nasip etsin.
Amin inşallah teşekkür ederim, benim kanama alanım var o yüzden sürekli yatmak zorundayım bazen oturuyorum , o zaman bile kasıklarım karnımın altı başlıyor ağrımaya , magnezyum aldım dr tavisyesi üzerine bi ara düzelmişti ama yine ağrıyor , bazen geceleri çok ağrıyor , korkuyorum bişey olacak diye sonra diyorum belki normaldir

İnşallah şanslıyımdır evet yine gidecekmişim o haftalarda. Bizde kan uyuşmazlığı var ve benim uyuşmazlık testim pozitif çıktı. O yüzden daha sıkı takip ediliyorum.
Ben fetal dna da belirsizlilk var diye 2 perinatolojiye gittim canım. Çok güzel bakıyorlar yarım saat civarı sürdü herhelde.
Evet ama insan gerilir ya yarım saatte:/senin durumun nasıl canım şuan nasıl ilerliyor?

Kızlar bende 2 hafta sonra ya peritinatoloji ye randevu oldum çam sakura da. 16 haftalık oluyoruz. Banttan dolayı erken muayene olucam ben
Canım sağlıkla doğsun bebeğin inşallah içini rahatlatan şeyler görürsün

Arkadaşlar merhaba aranızda bu haftalarda detaylı ultrason yaptıran var mı? Perşembe günü perinatolog yapacak bana yarım saat filan sürebiliyor diyor nette. Hatta bir saat yazan da var :/
Ben 12+3 te detaylı ultrasona girdim. Normalde 40dk sürüyor dediler girmeden çnce ama bebek doktorun istediği pozisyona gelmediği için yaklaşık bi saat sürdü.
İkinci detaylı ultrason için 21. Haftaya randevu verdiler ama aklım karıştı. Bazı yorumlarda sadece 22. Haftada oluyor yazmışsınız. Biz fetal dna da yaptırdık sonuç çok şükür temiz çıktı. İkinci kez detaylı baktırmaya gerek yok mu acaba?

Şuan tam olarak organları netleşmiş değil o yüzden 22. Haftada bir daha bakılıyor. Fetal dna farklı birşey o kromozom anomalilerini gösteriyor ,ultrasonda ise organlar inceleniyor.

Canım neden gerileceksin ki bebeğini görüyorsun. Hatta daha da uzun olsa istedim ben.. Bebeğin kolu bacağı her yerine bakıyor benim ufaklık bir de uyandı süper oldu ay elini kıpırdattı bacağını kaldırdı derken zaman geçti.. çok güzeldi bence. Bana amniyosentez yapılacak onu bekliyoruz tarih gelsin diye. Onun dışında iyiyiz çok şükür

Progestan kullanıyor musun canım, benim de ilkinde vardı kanama alanı, ayakta durup çok iş yaparsan kasıklarımda ağrı olurdu, bebek tutunurken de olabiliyormuş, çok şükür sonra geçti , dinlen kendini yorma çok ayakta kalmamaya gayret et. geçmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…