Bi ara çok yoğundu. Şimdi bazen oluyor. Yani devam ediyorBenim de bu durum yeni başladısizin hala devam ediyor mu
Yok 21. Haftada bakılmaya başlanıyor diye biliyorum canım.Bu gebeliğinizde bakıldı mı
O para birikmiyor işte bak şuan dördüncü aydayız hamile kaldığımda kumbara aldım o zamandan beri atıyoruz daha 700 lira para birikmiş 700 lira ne ki iki tane şey alıcaksın bitecek zaten maalesef ki istenilen miktarda para biriktirilmiyor maalesefAynen bende aynı şeyi söylüyorum ama eşim fark etmez vericen parayı biriktir sonra bir defada al diyor
Ay bilmiyorum bende.keseleniyorumKızlar sizce keselenmek çatlakları arttırır mı
cildi kurutuyor belki bu açıdan olabilirKızlar sizce keselenmek çatlakları arttırır mı
Evet çok haklısınız keşke bende bunu anlata bilsemO para birikmiyor işte bak şuan dördüncü aydayız hamile kaldığımda kumbara aldım o zamandan beri atıyoruz daha 700 lira para birikmiş 700 lira ne ki iki tane şey alıcaksın bitecek zaten maalesef ki istenilen miktarda para biriktirilmiyor maalesef
Keselenme çok kurutur cildi , o gün daha fazla krem falan sürKızlar sizce keselenmek çatlakları arttırır mı
Her kontrol de heyecan biraz daha artacak cinsiyetten sonraGittim kuzum
Ultrason muayenesi güzel geçti doktor herşey normal dedi kan sonucu henüz çıkmadı
Ayın sonunda cinsiyete gideceğim inşallah
Tatlım sürekli dinlenmeye çalış ağır bir iş yapma. Sanırsam ilk gebeliğin böyle olması normal gibi görünüyor. Bi de herkesin bünyesi vücudu farklı rabbim selametle geçirmeyi nasip etsin.Kızlar bide bişey sorucam size , 13 haftadayım ama çok ağrım var , yani şiddetli değil ama rahatsız ediyor karnımın altı kasıklarım , otururken bile ağrıyor , bazen kısa sürüyor bazen uzun ama bu kadar ağrı normal mi sizce
Amin inşallah canımHer kontrol de heyecan biraz daha artacak cinsiyetten sonrasağlıkla gelsin minik kuzucuk
Amin inşallah teşekkür ederim, benim kanama alanım var o yüzden sürekli yatmak zorundayım bazen oturuyorum , o zaman bile kasıklarım karnımın altı başlıyor ağrımaya , magnezyum aldım dr tavisyesi üzerine bi ara düzelmişti ama yine ağrıyor , bazen geceleri çok ağrıyor , korkuyorum bişey olacak diye sonra diyorum belki normaldirTatlım sürekli dinlenmeye çalış ağır bir iş yapma. Sanırsam ilk gebeliğin böyle olması normal gibi görünüyor. Bi de herkesin bünyesi vücudu farklı rabbim selametle geçirmeyi nasip etsin.
İnşallah şanslıyımdırAnladım sizin tanıdığınız oldugu icin soylemistir. Perinatolog un bakması daha iyi zaten ama 22.haftada tekrar gidersiniz.
Ben de sağlık çalışanıyım sürekli gidiyorum bebisi görmeye şanslısınız siz de
Evet ama insan gerilir ya yarım saatte:/Ben fetal dna da belirsizlilk var diye 2 perinatolojiye gittim canım. Çok güzel bakıyorlar yarım saat civarı sürdü herhelde.
Canım sağlıkla doğsun bebeğin inşallah içini rahatlatan şeyler görürsünKızlar bende 2 hafta sonra ya peritinatoloji ye randevu oldum çam sakura da. 16 haftalık oluyoruz. Banttan dolayı erken muayene olucam ben
Ben 12+3 te detaylı ultrasona girdim. Normalde 40dk sürüyor dediler girmeden çnce ama bebek doktorun istediği pozisyona gelmediği için yaklaşık bi saat sürdü.Arkadaşlar merhaba aranızda bu haftalarda detaylı ultrason yaptıran var mı? Perşembe günü perinatolog yapacak bana yarım saat filan sürebiliyor diyor nette. Hatta bir saat yazan da var :/
Şuan tam olarak organları netleşmiş değil o yüzden 22. Haftada bir daha bakılıyor. Fetal dna farklı birşey o kromozom anomalilerini gösteriyor ,ultrasonda ise organlar inceleniyor.Ben 12+3 te detaylı ultrasona girdim. Normalde 40dk sürüyor dediler girmeden çnce ama bebek doktorun istediği pozisyona gelmediği için yaklaşık bi saat sürdü.
İkinci detaylı ultrason için 21. Haftaya randevu verdiler ama aklım karıştı. Bazı yorumlarda sadece 22. Haftada oluyor yazmışsınız. Biz fetal dna da yaptırdık sonuç çok şükür temiz çıktı. İkinci kez detaylı baktırmaya gerek yok mu acaba?
Canım neden gerileceksin ki bebeğini görüyorsun. Hatta daha da uzun olsa istedim ben.. Bebeğin kolu bacağı her yerine bakıyor benim ufaklık bir de uyandı süper oldu ay elini kıpırdattı bacağını kaldırdı derken zaman geçti.. çok güzeldi bence. Bana amniyosentez yapılacak onu bekliyoruz tarih gelsin diye. Onun dışında iyiyiz çok şükürİnşallah şanslıyımdırevet yine gidecekmişim o haftalarda. Bizde kan uyuşmazlığı var ve benim uyuşmazlık testim pozitif çıktı. O yüzden daha sıkı takip ediliyorum.
Evet ama insan gerilir ya yarım saatte:/senin durumun nasıl canım şuan nasıl ilerliyor?
Canım sağlıkla doğsun bebeğin inşallah içini rahatlatan şeyler görürsün
Progestan kullanıyor musun canım, benim de ilkinde vardı kanama alanı, ayakta durup çok iş yaparsan kasıklarımda ağrı olurdu, bebek tutunurken de olabiliyormuş, çok şükür sonra geçti , dinlen kendini yorma çok ayakta kalmamaya gayret et. geçmis olsunAmin inşallah teşekkür ederim, benim kanama alanım var o yüzden sürekli yatmak zorundayım bazen oturuyorum , o zaman bile kasıklarım karnımın altı başlıyor ağrımaya , magnezyum aldım dr tavisyesi üzerine bi ara düzelmişti ama yine ağrıyor , bazen geceleri çok ağrıyor , korkuyorum bişey olacak diye sonra diyorum belki normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?