2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Teyzoslari ben bugün kontrole gittm gayet iyi durumdayız ayaklari bagdas kurmus eller ensede keyfi yerinde hastaneden çıkıp alışverişe çıktım allahim en sevdiğim yer bebek magazalari aldıklarımı da ekledim❤

Eklentiler

• 20230315_114427.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 184
  • 20230315_135927.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 151
  • IMG-20230315-WA0002.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 154
  • IMG-20230315-WA0009.webp
    132,6 KB · Görüntüleme: 178
Yaaa çok tatlı hepsi çok heyecanlandım eennn keyiflisi alışverişi herkese nasip et inşallah Allahım

Maşallah kaç haftalık

Haklısın tatlım normalde de gebelik dışında da çok içmek zararlıdır. Ama okulda içeni görünce içesim oluyor:)
Yavaş yavaş geçer inşallah merak etme ilerleyen aylarda geçmiş olur bu tiksintiler bende yumurtadan tiksiniyordum şimdi ufak ufak yiyorum

Maşallah çok güzel çıkmış , benim gittiğim ulturasonlar çok kötü hiç böyle olmuyor çok güzel şeyler almışsınız sağlıkla gelsin

Ay maşallah canım ya darısı başımıza cinsiyeti öğreniriz de biz de gideriz alışverişe Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah

Ya kızlar bende çok alışveriş yapmak istiyorum hatta cinsiyeti öğrenir öğrenmez alışverişe gitmek istiyorum ama annem eşim falan sekizinci ayda alırsın diyorlar acele etme diyorlar size böyle söyleyen varmı ben bi kaç şey alırım diyorum yok ya ne gerek var 7 ayın sonu 8 ayda alırsın çok erken diyorlar

Bana da ailem ve eşimin ailesi öyle diyor fakat biz eşimle aynı şeyi düşünmüyoruz son aylarda sıkıştırırsak hem maddi olarak bizi zorlayacak o yüzden aylara böldük alışverişimizi üstüne doğum ücreti hastane felan

Bende 6. Ay gibi başlarım diye düşünüyorum daha fazla ağırlaşmadan yavaş yavaş alim diyorum bi kısmını 6.ay diğer kısmını 7.ay alim ve 8.ay herşey hazır olsun bazen bebişlerimiz erken gelmek isteyebiliyor biz hazır olalım

şahsen bende 7 veya 8. ayda almayı düşünüyorum, her şeye bakıyorum o ayrı ama ne bileyim geç almak daha iyi olur gibime geliyor

Aynen bende aynı şeyi söylüyorum ama eşim fark etmez vericen parayı biriktir sonra bir defada al diyor

Bende dedim ya erken doğarsa Allah korusun tabi , bilet olmaz bi hastane için elbise alır geliriz diyorlar , yani herşeye bahane

şahsen bende 7 veya 8. ayda almayı düşünüyorum, her şeye bakıyorum o ayrı ama ne bileyim geç almak daha iyi olur gibime geliyor
Valla bizimkilerde heralde benim alışveriş yapmama izin vermicek , yani kendim tek başıma dışarıya çıka bilseydim alırdım da şimdi dr hep yat dedi dışarıyada eşim götürüyor o yüzden heralde beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…