Yaaa çok tatlı hepsi çok heyecanlandım eennn keyiflisi alışverişi herkese nasip et inşallah AllahımTeyzoslari ben bugün kontrole gittm gayet iyi durumdayız ayaklari bagdas kurmus eller ensede keyfi yerindehastaneden çıkıp alışverişe çıktım allahim en sevdiğim yer bebek magazalari aldıklarımı da ekledim❤
Teyzoslari ben bugün kontrole gittm gayet iyi durumdayız ayaklari bagdas kurmus eller ensede keyfi yerindehastaneden çıkıp alışverişe çıktım allahim en sevdiğim yer bebek magazalari aldıklarımı da ekledim❤
Insallah aldiklarimizi saglikla giydirmeyi nasip etsin hepimizeYaaa çok tatlı hepsi çok heyecanlandım eennn keyiflisi alışverişi herkese nasip et inşallah Allahım
15+5 haftadayiz❤Maşallah kaç haftalık
Kızlar bende 2 hafta sonra ya peritinatoloji ye randevu oldum çam sakura da. 16 haftalık oluyoruz. Banttan dolayı erken muayene olucam ben
Haklısın tatlım normalde de gebelik dışında da çok içmek zararlıdır. Ama okulda içeni görünce içesim oluyor:)
Yavaş yavaş geçer inşallah merak etme ilerleyen aylarda geçmiş olur bu tiksintiler bende yumurtadan tiksiniyordum şimdi ufak ufak yiyorumSütlü içemiyorum tiksinmişim, sütlü nescafe kokusu gelince midem bulanıyor kavurma kokusu soğan limon portakal kokusuna dayanamıyorum meyve kokusu aynı şekilde.sadece Türk kahvesine bayılıyorum. Gebe kalmadan önce çok içerdim ama nescafe sütlü içemiyorum şuan
Bant nedirKızlar bende 2 hafta sonra ya peritinatoloji ye randevu oldum çam sakura da. 16 haftalık oluyoruz. Banttan dolayı erken muayene olucam ben
Maşallah çok güzel çıkmışTeyzoslari ben bugün kontrole gittm gayet iyi durumdayız ayaklari bagdas kurmus eller ensede keyfi yerindehastaneden çıkıp alışverişe çıktım allahim en sevdiğim yer bebek magazalari aldıklarımı da ekledim❤
Cok teşekkürlerMaşallah çok güzel çıkmış, benim gittiğim ulturasonlar çok kötü hiç böyle olmuyor çok güzel şeyler almışsınız sağlıkla gelsin
Aynen öyle oluyor maalesefCok teşekkürlerhastaneden hastaneye ultrason cihazlari değişiklik gosteriyo maalesef
Ay maşallah canım ya darısı başımıza cinsiyeti öğreniriz de biz de gideriz alışverişeTeyzoslari ben bugün kontrole gittm gayet iyi durumdayız ayaklari bagdas kurmus eller ensede keyfi yerindehastaneden çıkıp alışverişe çıktım allahim en sevdiğim yer bebek magazalari aldıklarımı da ekledim❤
Bana da ailem ve eşimin ailesi öyle diyor fakat biz eşimle aynı şeyi düşünmüyoruz son aylarda sıkıştırırsak hem maddi olarak bizi zorlayacak o yüzden aylara böldük alışverişimizi üstüne doğum ücreti hastane felanYa kızlar bende çok alışveriş yapmak istiyorum hatta cinsiyeti öğrenir öğrenmez alışverişe gitmek istiyorumama annem eşim falan sekizinci ayda alırsın diyorlar acele etme diyorlar size böyle söyleyen varmı ben bi kaç şey alırım diyorum yok ya ne gerek var 7 ayın sonu 8 ayda alırsın çok erken diyorlar
Bende 6. Ay gibi başlarım diye düşünüyorum daha fazla ağırlaşmadan yavaş yavaş alim diyorum bi kısmını 6.ay diğer kısmını 7.ay alim ve 8.ay herşey hazır olsun bazen bebişlerimiz erken gelmek isteyebiliyor biz hazır olalımYa kızlar bende çok alışveriş yapmak istiyorum hatta cinsiyeti öğrenir öğrenmez alışverişe gitmek istiyorumama annem eşim falan sekizinci ayda alırsın diyorlar acele etme diyorlar size böyle söyleyen varmı ben bi kaç şey alırım diyorum yok ya ne gerek var 7 ayın sonu 8 ayda alırsın çok erken diyorlar
şahsen bende 7 veya 8. ayda almayı düşünüyorum, her şeye bakıyorum o ayrı ama ne bileyim geç almak daha iyi olur gibime geliyorYa kızlar bende çok alışveriş yapmak istiyorum hatta cinsiyeti öğrenir öğrenmez alışverişe gitmek istiyorumama annem eşim falan sekizinci ayda alırsın diyorlar acele etme diyorlar size böyle söyleyen varmı ben bi kaç şey alırım diyorum yok ya ne gerek var 7 ayın sonu 8 ayda alırsın çok erken diyorlar
Aynen bende aynı şeyi söylüyorum ama eşim fark etmez vericen parayı biriktir sonra bir defada al diyorBana da ailem ve eşimin ailesi öyle diyor fakat biz eşimle aynı şeyi düşünmüyoruz son aylarda sıkıştırırsak hem maddi olarak bizi zorlayacak o yüzden aylara böldük alışverişimizi üstüne doğum ücreti hastane felan
Bende dedim ya erken doğarsa Allah korusun tabi , bilet olmaz bi hastane için elbise alır geliriz diyorlar , yani herşeye bahaneBende 6. Ay gibi başlarım diye düşünüyorum daha fazla ağırlaşmadan yavaş yavaş alim diyorum bi kısmını 6.ay diğer kısmını 7.ay alim ve 8.ay herşey hazır olsun bazen bebişlerimiz erken gelmek isteyebiliyor biz hazır olalım
Valla bizimkilerde heralde benim alışveriş yapmama izin vermicek , yani kendim tek başıma dışarıya çıka bilseydim alırdım da şimdi dr hep yat dedi dışarıyada eşim götürüyor o yüzden heralde beklicemşahsen bende 7 veya 8. ayda almayı düşünüyorum, her şeye bakıyorum o ayrı ama ne bileyim geç almak daha iyi olur gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?