2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar merhaba, karnınız için çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Önerebileceğiniz bir marka var mı? Ben biooil aldım ama henüz kullanmaya başlamadım
Bence genetikte çatlaklık varsa anne ya da teyzede sizdede olur . Ben hiç kullanmadım ama çatlakta oldu. Krem kullanıp da sonrada bir sabah uyanıp vücüdu çatlamış olanlara çok denk geldim .

Şuan tablomuzda kızlar ağırlıkta. 8 Kız , 3 erkek var :)
Benim daha belli değil bugün 12+0 olduk pazar günü kanamam oldu çok korktum Pazartesi günü doktora gittim sağlığından endişe ettim cinsiyet sormadım. Ama merakta ediyorum iki prensesim var gönül olmayandan istiyor rabbimden ne gelirse Balgöze üstüne saglıklı ve hayırlı evlat olması dileğimdir.

Baş ağrısına çözüm bulabilen var mı.. akşamdan beri öyle ağrıyor ki.. şakaklarım zonkluyor.. faranjitim arttı kuru öksürük başladı bir de
Tatlım soğuk suya tut başını agrıyı alıyor. İçebilirsen de Türk kahvesi iyi gelir.

Arkadaşlar merhaba aranızda bu haftalarda detaylı ultrason yaptıran var mı? Perşembe günü perinatolog yapacak bana yarım saat filan sürebiliyor diyor nette. Hatta bir saat yazan da var :/

Arkadaşlar merhaba aranızda bu haftalarda detaylı ultrason yaptıran var mı? Perşembe günü perinatolog yapacak bana yarım saat filan sürebiliyor diyor nette. Hatta bir saat yazan da var :/
Canım detay detay bakıyorlar organlardan parmaklara kadar, ve not alıyorlar hiç 1 saat sürmedi benim maksimum yarım saat yani bence o bile uzun

Yarım saat falan sürüyor. Ama erken degil mi detaylı usg icin 22 . Haftada dedi bana doktorum.

Tatlım soğuk suya tut başını agrıyı alıyor. İçebilirsen de Türk kahvesi iyi gelir.
Sinüzit var bende soğuk su iyice kötü edebilir sanırım ama ensemi başımı azcık ellerimle ıslatıyorum ama fayda etmiyor Türk kahvesini deneyeyim, teşekkürler

Kızlar bu balık yağını ne zaman içiyorsunuz? Sabah içtim için dışım balık şuan

Kızlar selamlar , ben de dıyorummkı bı kac anne adayı gıbı Tahmını doğumum Ekım olarak gözüküyor , ama oğlumda sez oldum 3 hafta oncede suyum gelmıstı yanı demem o kı Eylül annesi olma ihtimalimde yüksek hemde siz biraz ilerden gidiyorsunuz.Sizden de faydalanmış olurum hem :)
Kasım anneleri topiği de bende :)
Bende isim yazdırmak isterim :)
NewMamaa
Yaş 27 / 2.Çocuk / Sat:8 Ocak / Beklenen Doğum:09.10.2023 / Şehir:Bursa

Biliyormsn bende sez olucam kizimdada 37+5te dogum yaptm oyuzden buda erken olur diye dusunuyjrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…