Merhaba Benide eklermisinizArkadaşlar cinsiyeti kesin olanlar beni etiketlerse tabloya eklerim aksi halde tüm yorumları göremiyorum.
Benide hatta o gün aşırı ağrıdı korktum dedim acaba tansiyonum mu çıkıyor diye , hemen gittim acile tansiyon ölçtüler normal dediler
Benim o gün 2 gün hiç dinmedi ağrısı ama şimdi saatlik oluyor geliyor 2,3 saat kendiliğinden geçiyor sonra bi çok kötü ağrıyor bi hafifliyorBende tansiyon olabilirmi dedim ama değil gibi 3 4 gün sürüyo başladımı
Ben sadece nt biliyorum 1.2 mm yazıyor yani normal geri kalanı bilmiyorumKızlar tarama sonucum çıkmış doktorada yazdım ama bilen varsa bakabilirmi
2. Çocuk AnkaraŞimdi ekledim sizi kaçıncı çocuk ve şehirde ekler misiniz?
Riskiniz dusuk baya. Down olma ihtimali 50.000de bir yani 50.000 doğumdan sadece birinde down sendromu görülmüş.Kızlar tarama sonucum çıkmış doktorada yazdım ama bilen varsa bakabilirmi
Benim kızArkadaşlar cinsiyeti kesin olanlar beni etiketlerse tabloya eklerim aksi halde tüm yorumları göremiyorum.
Riskiniz dusuk baya. Down olma ihtimali 50.000de bir yani 50.000 doğumdan sadece birinde down sendromu görülmüş.
Trizomilerden herhangi birinde 90.000de bir.
Baya iyi cok şükür demek ense kalınlığı iyi burnu da oluşmuş ve yasınız da heralde küçük . İçiniz rahat olabilir allahin izniyle
Yok gulum ya kizimda sadece ultrasonda doktor ense ve buruna bakti tm dedim baska test yapmadm imzami attim ciktm suan yine hamileyim 9+2 deyim yine ultrasondan bksin test yapmamEnse kalınlığı ve burun kemigi not alınıyor sizin yaş kaçıncı çocuk olduğu ailede genetik hastalık olup olmadı sigara kullanımı kilonuz soruluyor. Kan veriyorsunuz iki değere bakılıyor sonra tüm bunlarin toplamında ortalama olarak bu değere sahip kadınların riskli doğum haritası çıkartılıyor sizin de risk durumunuz ona göre degerlendiriliyor. Ama burun ve ense en önemlisi. Yaş büyükse otomatik risk artiyor. Eğer bir sey çıkarsa kürtaj olmam diyorsanız yaptırıp aklınızı kurcalamayın cunku zaten ense kalınlığı iyiyimis ve burun kemigi de olusmus
Ben seviyorum boyle net olunca insanlar insallah sağlıkla kucağınıza alın zaten %100 doğruluğu hiç biri vermiyor. Allah’ın birliğine emanet olsun hepimizin yavruları sağlıkla kucağımıza alalımYok gulum ya kizimda sadece ultrasonda doktor ense ve buruna bakti tm dedim baska test yapmadm imzami attim ciktm suan yine hamileyim 9+2 deyim yine ultrasondan bksin test yapmam
Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallahŞuan tablomuzda kızlar ağırlıkta. 8 Kız, 3 erkek var :)
Bu sene kız senesi gibi çevremde kimi görsem kızı olucakŞuan tablomuzda kızlar ağırlıkta. 8 Kız, 3 erkek var :)
Ben baş agrisi çektigim anlarda, basimi ince bi yemeni ile sikica bağlar bi müddet beklerim, sonra çikarinca baş agrim kismen gecerdi. Bi dene istersen canimBaş ağrısına çözüm bulabilen var mı.. akşamdan beri öyle ağrıyor ki.. şakaklarım zonkluyor.. faranjitim arttı kuru öksürük başladı bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?