2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba kızlar nasılsınız ben ise basladım zaman çabuk gećiyor, bı yandan sorumluluklar ev derken zman nasıl geçiyor anlamıyorum, bugünlerde bulantılarım daha iyi sanki cinsiyet haberleri devam ediyor bana da 12 gün var belli olursa tabii beklemedeyim merkez

Kızlar tarama sonucum çıkmış doktorada yazdım ama bilen varsa bakabilirmi

Eklentiler

• 67C0E964-1997-4CE9-903D-F2C5EC4153C2.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 125
Kızlar tarama sonucum çıkmış doktorada yazdım ama bilen varsa bakabilirmi
Riskiniz dusuk baya. Down olma ihtimali 50.000de bir yani 50.000 doğumdan sadece birinde down sendromu görülmüş.
Trizomilerden herhangi birinde 90.000de bir.
Baya iyi cok şükür demek ense kalınlığı iyi burnu da oluşmuş ve yasınız da heralde küçük . İçiniz rahat olabilir allahin izniyle

Kızlar dün kontrolümüz vardı cinsiyetimiz netleşti. Kızımız oluyor İyiki fetal DNA testi yaptırmışız şükürler olsun ikili test sonucuma göre 1/91 olarak riskli gruptaydım rabbime şükürler olsun fetal dna test sonucu temiz geldi sanırım yaştan dolayı sonuçlar bu şekilde çıkabiliyor bu arada 32 yaşındayım. Dün ultrasyon incelememizde doktorumuz plesantanın tam oluşmadığını bundan kaynaklı olarakta sonucun riskli çıkmış olabileceğini söyledi. 32. haftaya kadar coraspin e başladık aksi takdirde Allah korusun gelişmede gerilik olabilirmiş. 13+5 teyiz.

SAT güncellendi 09.12.2022
cinsiyet kız NewMamaa

Teşekkürler cevabınız için ölçümler iyiydi ama doktor bişey dememişti kan sonuçlarını görmek lazım demişti kaç gündür merakla bekliyodum bende çok şükür sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz

Yok gulum ya kizimda sadece ultrasonda doktor ense ve buruna bakti tm dedim baska test yapmadm imzami attim ciktm suan yine hamileyim 9+2 deyim yine ultrasondan bksin test yapmam

Yok gulum ya kizimda sadece ultrasonda doktor ense ve buruna bakti tm dedim baska test yapmadm imzami attim ciktm suan yine hamileyim 9+2 deyim yine ultrasondan bksin test yapmam
Ben seviyorum boyle net olunca insanlar insallah sağlıkla kucağınıza alın zaten %100 doğruluğu hiç biri vermiyor. Allah’ın birliğine emanet olsun hepimizin yavruları sağlıkla kucağımıza alalım

Baş ağrısına çözüm bulabilen var mı.. akşamdan beri öyle ağrıyor ki.. şakaklarım zonkluyor.. faranjitim arttı kuru öksürük başladı bir de

Baş ağrısına çözüm bulabilen var mı.. akşamdan beri öyle ağrıyor ki.. şakaklarım zonkluyor.. faranjitim arttı kuru öksürük başladı bir de
Ben baş agrisi çektigim anlarda, basimi ince bi yemeni ile sikica bağlar bi müddet beklerim, sonra çikarinca baş agrim kismen gecerdi. Bi dene istersen canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…