- 2 Ocak 2022
- 3.067
- 4.526
- 83
Rahatsız olmadığın müddetçe yüzüstü yatmanda hiçbir sakınca yok. Ben gebeliğin başından beri yüzüstü yatamıyorum karnım ağrımaya başlıyor ama ilk gebeliğimde 6. Ayıma kadar yüzüstü yattımayy hadi inşallah seni takip ediyorum
acaba gece uyurken kazayla yüz üstü yatarsam ezermiyim diyede düşünüyorum
Cinsiyetini göstermediği zaman kız diyorlar geneldeBenimki 16 haftalık hep göstermedi cinsiyetini haftaya gideceğim inşallah doktora o zaman söylerim canım bakalım tutacak mı
Evet herkes öyle söylüyor merakla bekliyorum baya geciktik öğrenmek için çok heyecanlıyımCinsiyetini göstermediği zaman kız diyorlar genelde
İnşallah amin hepimizeRabbim selametle kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun
Ayyy gerçekten mı bende tam yazacaktımRahatsız olmadığın müddetçe yüzüstü yatmanda hiçbir sakınca yok. Ben gebeliğin başından beri yüzüstü yatamıyorum karnım ağrımaya başlıyor ama ilk gebeliğimde 6. Ayıma kadar yüzüstü yattım
bende meme hassasiyetinden dolayı 6.Rahatsız olmadığın müddetçe yüzüstü yatmanda hiçbir sakınca yok. Ben gebeliğin başından beri yüzüstü yatamıyorum karnım ağrımaya başlıyor ama ilk gebeliğimde 6. Ayıma kadar yüzüstü yattım
ben o kadar vahşi yatıyorum ki eşim dr a sordu yatış pozisyonu nasıl olmalı diyeAyyy gerçekten mı bende tam yazacaktım14 haftalık hamıleyım gece uyurken ıstem dısı yuz üstü yatıyorum tam yuz üstü degıl ama ona yakın bısey olur mu dıye soracaktım.Bugun enjeksiyonumu yaptırmaya gıttıgımde hemsıre Nıye o kadar yuz üstü yattın dedı korktum ıyıce
Ayy rahatladım valla sagol canımben o kadar vahşi yatıyorum ki eşim dr a sordu yatış pozisyonu nasıl olmalı diyedr da 4 5 aya kadar istediği gibi yatabilir hiç problem olmaz demişti , ama zaten istediğimiz her pozisyonda yatamıyoruz mesela ben meme hassasiyetinden dolayı yüz üstü yatmayı bırakalı çok oldu
Korkma, sadece son haftalarda önerilmiyor zaten mümkün de olmuyorAyyy gerçekten mı bende tam yazacaktım14 haftalık hamıleyım gece uyurken ıstem dısı yuz üstü yatıyorum tam yuz üstü degıl ama ona yakın bısey olur mu dıye soracaktım.Bugun enjeksiyonumu yaptırmaya gıttıgımde hemsıre Nıye o kadar yuz üstü yattın dedı korktum ıyıce
O bende de hala geçmedibende meme hassasiyetinden dolayı 6.
haftadan beridir yatamıyorum
ne güzel ya benim tam gaz devam ediyor aynıAyy rahatladım valla sagol canımmeme hassasıyetı bende 12.haftadan sonra çok azaldı sankı rahatsız etmıyo yuz üstü yatınca
Bence bir sonraki muayeneyi bekleyin. Günümüzde hala yanılmalar yaşanıyor.Merhaba :) 12+6 haftadayım ultrasonda 13+6 haftalık gözüktü bebiş doktorumuz kız tahmininde bulundu alışverişe başlanmalı mı yoksa cinsiyet tahmini degişen var mı
Teşekkür ediyorum bir sonraki kontrolü bekleyim :)Bence bir sonraki muayeneyi bekleyin. Günümüzde hala yanılmalar yaşanıyor.
Benim göğüslerim büyüdü ama sadece üçlarında bi hasaslık var oda dokununca oluyor yani hiç ağrıtmıyor ,ama bende sırt üstü uyuyunca karnımın altı çok feci ağrıyor hep yan yatmalıyımne güzel ya benim tam gaz devam ediyor aynı
Bence bekle sonra değişe biliyor bazen bence 20 haftaya kadar unisex bişeyler alMerhaba :) 12+6 haftadayım ultrasonda 13+6 haftalık gözüktü bebiş doktorumuz kız tahmininde bulundu alışverişe başlanmalı mı yoksa cinsiyet tahmini degişen var mı
Doktor bana hem ağızdan al dedi hem değiştik olarak kullan dedi öyle yapıyorum hatta fitil olarak kullanmak faydalıdır dediler.Ağızdan aldığımda da ben de uyku halsizlik yapıyor hatta basım dönüyor çok şekerimde düşüyor gibi oluyorKızlar progestanı ilaç olarak yutuyorum halsizlik ve uyku yapıyor, kanama olduğu için de fitil olarak kullanmaktan çekiniyorum, fitil olarak kullansam olabilir mi ? Yani kanama olmasına rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?