- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Aktarabıldıysem ne mutlu banaAnladım valla gayet açıklayıcı olmuş ben bir markafilan araştırayım o zaman :) Çok teşekkürler
Ne değişiklikler yaşıyoruz hepimiz işte. Bir video izlemiştim, hamilelikte vücudumuz günlük maraton koşarcasına efor sarfediyormuş. Sizle de paylaşmış olayım da kendinizle gurur duyunbenimde her gün diş etlerimin farklı tarafları aşınıyor ağrıyor, ilk defa yaşıyorum bende
Doktorun tahmini olmadı mı hiçŞuan 13+0 olduk öğrenirsem yazarım buraya. İnşaallh dediğiniz gibi olur
Bazı sabahlar ağzımın içinde kan tadıyla bile uyanıyorum. Diş etlerim kanıyor. Burnumdan da kanama geliyor.Hamileliğinde burun kanaması yaşayan var mı bu hafta özellikle çok oluyor bana ya internette hamilelikte olur yazıyor kan basıncından dolayı
almak lazım diyorsunuz yani. Hastaneye her zaman gitmek olmaz tabiki :s ne işe yaramadığını bilmediğim için anlamıyordum :)olursa demeyelimde kesin hasta oluyorlar bu bahar ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir daha pahalanmadan almak mantıklı ama almak istemezseniz tabi sizin kararınız :)) hastanedede taktorabiliyorsunız
Sen olabildiğince yat dua et gerisi düzelecek inş. canımBende destek alırım canım artık birilerinden falanayy nerde bende çorap giydirecek adam hemde ben zaten isteyen öyle şeyler ay sabrım yetmez Allah muhtaç etmesin ama daha dikkatli olacağım kuzu kesinlikle, yemin ederim büyük abdestini yapmaktan korkar oldum
Valla bildin az önce sonuçlarım çıktı erkekerkek canım :)
Benim de bebeğim karından bakıldığında sağ tarafta, plasentası da sağda. Bu ramzi teorisinde yanılma payı ne kadar acabaKIZ canım :)
ana ben soklardayım :) ekım annelerının hepsıne tahmınde bulundum ama bızım ogrenmemıze daha mın 1 ay var vallahı :) benımde bır oğluşum var anneye duskunlerı asık olunasıı bı durummValla bildin az önce sonuçlarım çıktı erkek
Valla bende bunu çocuğu olan arkadaşlarımdan sordum hepsi evet mutlaka lazım dedi zaten dr reçetede bile yazıyormuş , sessiz olanından al dediler bana , çok iyimiş bebekler ve çocukların burun tıkanıklığı içinalmak lazım diyorsunuz yani. Hastaneye her zaman gitmek olmaz tabiki :s ne işe yaramadığını bilmediğim için anlamıyordum :)
Doğruluk payı yuzde 50 tabıkı ahahaBenim de bebeğim karından bakıldığında sağ tarafta, plasentası da sağda. Bu ramzi teorisinde yanılma payı ne kadar acaba
HahahaDoğruluk payı yuzde 50 tabıkı ahahadoktorlar bu teorıyı ti ye alırlar gerceklıgı bulunduğunu dusunmezler bılmıyorum ama cogunlukla tutuyor benım gordugum
ahah bak orası bencede oyleHahahaneyse çin takviminden bir tık daha güvenilir buluyorum yine de
erkek :) baska varmı bu cok yansımalı vajınalmı yoksa emın olamadım cunku
Karından ultrason bide buna bak istersenerkek :) baska varmı bu cok yansımalı vajınalmı yoksa emın olamadım cunku
kız hayatım :)Karından ultrason bide buna bak istersen
Hayır olmadı bugün de gittim sordum ancak 3-4 hafta sonra belli olur netDoktorun tahmini olmadı mı hiç
Benimki 16 haftalık hep göstermedi cinsiyetini haftaya gideceğim inşallah doktora o zaman söylerim canım bakalım tutacak mıkız hayatım :)
Tamam canım söylicem 6 gün kaldıayy hadi inşallah seni takip ediyorum
acaba gece uyurken kazayla yüz üstü yatarsam ezermiyim diyede düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?