2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
benimde her gün diş etlerimin farklı tarafları aşınıyor ağrıyor, ilk defa yaşıyorum bende
Ne değişiklikler yaşıyoruz hepimiz işte. Bir video izlemiştim, hamilelikte vücudumuz günlük maraton koşarcasına efor sarfediyormuş. Sizle de paylaşmış olayım da kendinizle gurur duyun

olursa demeyelimde kesin hasta oluyorlar bu bahar ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir daha pahalanmadan almak mantıklı ama almak istemezseniz tabi sizin kararınız :)) hastanedede taktorabiliyorsunız
almak lazım diyorsunuz yani. Hastaneye her zaman gitmek olmaz tabiki :s ne işe yaramadığını bilmediğim için anlamıyordum :)

Sen olabildiğince yat dua et gerisi düzelecek inş. canım

almak lazım diyorsunuz yani. Hastaneye her zaman gitmek olmaz tabiki :s ne işe yaramadığını bilmediğim için anlamıyordum :)
Valla bende bunu çocuğu olan arkadaşlarımdan sordum hepsi evet mutlaka lazım dedi zaten dr reçetede bile yazıyormuş , sessiz olanından al dediler bana , çok iyimiş bebekler ve çocukların burun tıkanıklığı için

Benim de bebeğim karından bakıldığında sağ tarafta, plasentası da sağda. Bu ramzi teorisinde yanılma payı ne kadar acaba
Doğruluk payı yuzde 50 tabıkı ahaha doktorlar bu teorıyı ti ye alırlar gerceklıgı bulunduğunu dusunmezler bılmıyorum ama cogunlukla tutuyor benım gordugum

ayy hadi inşallah seni takip ediyorum

acaba gece uyurken kazayla yüz üstü yatarsam ezermiyim diyede düşünüyorum
Tamam canım söylicem 6 gün kaldı sende benden fenaymışsın canım kız yüz üstü yatma yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…