vajınalde yansıma olabılıyor ama bu goruntuye bakarak erkek dıyorum :)Canım ben de tahmin alabilirimilki karından ikinci vajinal. 6 ve 7. Haftalar Eki Görüntüle 3221301 Eki Görüntüle 3221300
ErkekMerhaba ben de merak ediyorum 7+2 vajinal ultrason
Burun kanaması yaşamadım ama bir süredir tıkalı burnum, nefes almada güçlük çekiyorum. Bir de arada diş etlerim kanayabiliyor. Eskiden hiç yaşamadığım bir şey, yani o da kesin hamilelikten veya hormonlardan.Hamileliğinde burun kanaması yaşayan var mı bu hafta özellikle çok oluyor bana ya internette hamilelikte olur yazıyor kan basıncından dolayı
yaa saglıkla doğsun inşallah :) tutturdum desene
valla öyle oldu ☺☺yaa saglıkla doğsun inşallah :) tutturdum desene
Aynı durumlar bende de var artı burun kanaması işteBurun kanaması yaşamadım ama bir süredir tıkalı burnum, nefes almada güçlük çekiyorum. Bir de arada diş etlerim kanayabiliyor. Eskiden hiç yaşamadığım bir şey, yani o da kesin hamilelikten veya hormonlardan.
Ay bı yorumunu alırız o zman canımBen kucuk olandan bakıyorum
Aaaa
Yeminle söylüyorum buna dönüştumkakamı yapıp ıkınırken acaba çocuğa ıkınarak zarar veriyormuyum diye düşünen psikopat ben
KIZ canım :)Ay bı yorumunu alırız o zman canım
Aaaa ben erkek hissediyorum ama hep kız kıyafeti bakıyorumKIZ canım :)
saglıkla gelsın kuzum benımkısı bır tahmın sadece :)Aaaa ben erkek hissediyorum ama hep kız kıyafeti bakıyorumhaftaya etiketlerim inşallah seni teşekkür ederim canım
ayy hadi inşallah seni takip ediyorumAaaasana sıra geldiğine göre bana az kaldı çok sevindim sağlıkla kavuşun canım
Yeminle söylüyorum buna dönüştumanne olmak kolay değil
Anladım valla gayet açıklayıcı olmuş ben bir markafilan araştırayım o zaman :) Çok teşekkürlerşöylekı , bu arkadasın her evde olması gerekır mutlaka.Eğer kı boyle bı hastalık oldugunda da alabılırsınız tabıkı ama ımkan varsa ozellıkle sessızlerınden evde bulundurmak hem cep ıcın maddıyat olarak hemde o anın panıklıgı ıle oylesıne bıseye eczaneden alıp koyacagına. Birde emın ol sonradan da evde dıyorsun olsun bılınclenıp nerde kullanacgını da bılıncede oglum 4 yasında kıs oldumu elım ayagım oluyor ama ben ılk hastakyen 3 aylıktı apar topar aldım eczaneden hıcte hosuma gıtmıyor o zaman bıle 250 lıra para verdım ona 4 sene once , sessızlerı o zaman 100 lıra daha verır onlardan alırdım.Ama doktor hemen baslaman gerek dıyınce mecbur alıyorsun kucukken bırda bronsıolıt cok cabuk oluyor bebekler , ve yenıdogan 6 aylık donemde hastaneye yatma durumu olabılıyor hızlı ılerleyınce faln gıbı gıbı
ben yaşamadım ama normalmiş canım artan kan hacminden dolayı, sağlık ocağına gidip bi tansiyonuna baktır istersenHamileliğinde burun kanaması yaşayan var mı bu hafta özellikle çok oluyor bana ya internette hamilelikte olur yazıyor kan basıncından dolayı
benimde her gün diş etlerimin farklı tarafları aşınıyor ağrıyor, ilk defa yaşıyorum bendeBurun kanaması yaşamadım ama bir süredir tıkalı burnum, nefes almada güçlük çekiyorum. Bir de arada diş etlerim kanayabiliyor. Eskiden hiç yaşamadığım bir şey, yani o da kesin hamilelikten veya hormonlardan.
eşim öyle düşünüyor ben bacağımı açıyorum o indiriyor çoçuğu ezdin diyorayy hadi inşallah seni takip ediyorum
acaba gece uyurken kazayla yüz üstü yatarsam ezermiyim diyede düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?