2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hamileliğinde burun kanaması yaşayan var mı bu hafta özellikle çok oluyor bana ya internette hamilelikte olur yazıyor kan basıncından dolayı

Şuan 13+0 olduk öğrenirsem yazarım buraya. İnşaallh dediğiniz gibi olur

Hamileliğinde burun kanaması yaşayan var mı bu hafta özellikle çok oluyor bana ya internette hamilelikte olur yazıyor kan basıncından dolayı
Burun kanaması yaşamadım ama bir süredir tıkalı burnum, nefes almada güçlük çekiyorum. Bir de arada diş etlerim kanayabiliyor. Eskiden hiç yaşamadığım bir şey, yani o da kesin hamilelikten veya hormonlardan.

Aynı durumlar bende de var artı burun kanaması işte

Anladım valla gayet açıklayıcı olmuş ben bir markafilan araştırayım o zaman :) Çok teşekkürler

ben yaşamadım ama normalmiş canım artan kan hacminden dolayı, sağlık ocağına gidip bi tansiyonuna baktır istersen

benimde her gün diş etlerimin farklı tarafları aşınıyor ağrıyor, ilk defa yaşıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…