2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim doktor baksan çok şeker çok minnoş görünüyor. Canımlı cicimli tatlı konuşuyor. Öyle soğuk filan değil. Ama bana yalan geliyor artık o tavırları da
O kadar tanıdık geldi ki anlattıklarınız. Benimde ilk doktorum bu şekildeydi üstelik yoğun diye acele ederdi ben sanki tanıdıkmışım da araya sıkıştırıyormuş gibi hissettirirdi soracaklarımı unutup odasından çıkardım alel acele. Ben biraz geç farkettim doktorun önemini ve böyle olmaması gerektiğini. Şuan ki doktorum (henüz 1 kere gittim ama) daha ben sormadan aklımdaki bütün soruları yanıtlamıştı, çok güzel ilgilendi dinledi. Ve içinizin sinmesi çok önemli. Bu süreçte yeteri kadar stres yapıyoruz, birde doktoru düşünmeyelim İnşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz

Yok ya ne ayıpı olacak o ilgilenmiyor ayıp değil mi

kızlar dün gece tam uyuyacakken göbek deliğimde bi çekilme oldu bayağı da uzun sürdü sanki biri içten çekiyormuş gibi ve karnımda tuhaf şeyler hissettim hafif şey gibi nasıl desem huylanırsınız ya hani öyle bişeydi , ayy o kadar da uykum vardı ki bir yandan kendimi dinliyorum bir yandan uykuya direniyorum bilemedim yani acaba bebiş miydi ve ilk defa göbek deliğimde o çekilmeyi hissettim

SiZi üzmek istemem ama bebek okadar yukarıda degil daha

evet evet göbek deliği tarafında değildir tabiki hissettiğim bu huylanma daha aşağı taraftaydı sadece ikisi art arda olunca acaba mı dedim
Hepimiz nasıl sabirsiziz hayatta bir sürü duygu ve olay yaşadık ama şimdiki bambaşka umarım en yakın zamanda sağlıkla o günleri de gorururuz hepbirlikte bu arada kızlar instgramdan takiplesmek isteyen varsa özelden yazabilir kullanıcı adını biz buradan birkaç kişiyle arkadaş olduk ara ara konuşuyoruz bir seyler sorup öğrenebiliyoruz daha hızlı cevap alabiliyoruz

Ya doktora 3. Gidişim aslında. 1. De ilk kontrol hadi kese gördük vs. 2. De kalp atışı duyduk 7 hafta sonra gel dedi. Hadi son bir şans diyip gittik ama Şimdi 3. Gidişimiz de artık tak etti.
Yani canım haklısın bence, iyi doğuma gel deseymiş 7 hafta nedir?

Canım bende de bı kac kere oldu gobegım agrıyo gıbj böyle ceıkılıyor gıbıydı sonra gectı bebektendır heralde

Kızlar merhaba oruç tutabiliyor musunuz? Tutmalımıyız?dinen fetvası var ama gebe iken tutmak ne kadar mantıklı 13+4 oldum ben . İki gün oldu tutuyorum ikinci gün basım çok agrıdı. Bana dediler ki kendini dene yapabilir sen tut yapamazsan ara ara ya da hiç tutma dediler. Ama doktorla hiç konuşamadım. Yeni dördüncü ayıma girdim bebek etkilenmez diye düşünüyorum

İlk bebeğinizin cinsiyeti erkek mi genelde erkek bebekler tembel olur derler. İkinci bebek koz mı? Benim ilk iki gebeliğimde de çok erken hissettim ikiside kız ama bunda hissetmiyorum bakalım hayırlısı olsun daha cinsiyeti öğrenemedim. Her gebelikte farklı olur gerçi ama

İnşallah temiz sonuçlar gelir kuzum ne zaman amniyosentez testi yapılcak
3 nisan ptesi kuzum 9 gün var. Hem korkuyorum hem biran önce gelsin o gün, sonra da test sonucu temiz çıksın içimiz rahatlasın istiyorum. İnşallah sorunsuz atlatırız

Ben tutmuyorum tüm güç ac susuz kalmak bebeğime haksızlık gibi geliyor regl günlerim hariç hiç oruç kacirmadim ben ama simdi özel durumumuz var . emzirirken de aynı şekilde tutmam borçlanırım nasipse tutamazsam da ederini verir borcumu öderim allahim kalbimi niyetimi biliyor

Ben de refl günlerim hariç (daha sonra tuttum) hiç tutmamazlık etmedim ilk iki gebeliğimde tutmadım emzirmede de tutmadım 80 gün olmuştu kasım ayından itibaren tutmaya başladım bitirdim geçen yıl.

Ben de refl günlerim hariç (daha sonra tuttum) hiç tutmamazlık etmedim ilk iki gebeliğimde tutmadım emzirmede de tutmadım 80 gün olmuştu kasım ayından itibaren tutmaya başladım bitirdim geçen yıl.
Masallah allahim kabul etsin ibadetlerinizi.
Vücudumuz yeni bir sisteme adapte olmaya çalışıyor pompalanan kan degisen onca hormon ve mucizemiz karnımızda bence Allah’ım bizi mazur görür şimdilik yine de siz bilirsiniz

Canım bence çok bile sabretmişsin ya. Baya alarm vermiş aslında beni bırak beni bırak diye..

Sizinle aynı fikirdeyim

Sonuna kadar haklısın ben kesin değiştirirdim yoğun olmaları bizi hatırlamayacaklları anlamına gelmez düzgün takip edemiyorsa az hasta alsın sonuçta özel hastane..çıldırıyorum böylesine rahat doktorlara

Günaydın tatliş anneler demin alışveriş sitesinde hastane çıkışı bakıyordum ayyy zor tutuyorum kendimi elbise almamak için sizler naptınız başladınızmı alışverişe bi yanım 6 ayı bekle diyo bi yanımda al Allah'ın izniyle bişey olmaz diyo arada kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…