2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Normal kuzum benimde göbiş büyüdü zaten kilolu başladım hamileliğe artık beni gören karnın çıkmış baya diyo

14+4 teyiz, kan değerleri sonucuna göre bunlari başladi doktorumuz. Kullanan var mi

Eklentiler

• IMG-20230325-WA0002.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG-20230325-WA0001.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG-20230325-WA0000.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar 12+4 deyim ve karnım çıktı.
Hatta ben fazla kilo aldım.
Tam 4 kilo

1.67 boy - 47 kilo ile hamile kaldım.
Şuan 51 kilo geliyorum.

Hiç 50+ görmemiştim tartıda şimdiye kadar. Gebeliğe bağlı olduğuna eminim o yüzden.

Yalnız 3 ayda böyle aldıysam, 7 aydan sonra felaket kilo alırım, bu kadar almak sağlıklı değil. Bu nedenle artık dikkat etsem iyi olacak. Gece gündüz sürekli yiyorum. En azından gece yemek yemek yerine meyve falan yemeliyim, yürüyüş yapmalıyım vs.
Başka önerileriniz var mı ?
Allah korusun gebeliğe bağlı şeker vs olabiliyormuş.

Hiç bir fikrim yok ola bilir ama

Ben tutamıyorum çünkü acıkınca elim ayağım titriyor bide şu çok tüketmemiz gerekiyor enfeksiyondan olmamak için o yüzden ben tutmuyorum

Bende 14+3 üm benimde göbeğim baya çıktı son 10 günde ama sert değil heralde deriyle alakalı ola bilir

Valla bende alıcam bi kaç şey ama hastane çıkışına yazı yazdırıcam yani ismini yazdırıcam o yüzden bekliyorum cinsiyeti ve ismi belli olsun ona göre yapıcam

Bence siz çok zayıfsınız korkmayın hamilelik diyanetinden yani kilo olsaydınız tamam ama boyunuza göre çok zayıfsınız o yüzden rahat olun sadece tatlı yağlı hamurlu çok yemeyin çünkü bebeğe hiç bi faydası yok zararlı

Valla bende dün akşam 3 kere pıt pıt pıt diye bir şey hissettim içeride insan gebelik öncesi karnında bunları yaşamayınca hemen bebek mi acaba diyip sonrada kendi heyecanını bastırmak zorunda kalıyor çok garip dimi ya bence yine bebişimiz diyip kendimizi mutlu edelim
Benimde öyle sert bi şişiklik var bu hafta karnım iyice yuvarlandı tişörtüm yukarı çekiyo
Günaydın ben sabırsızdım duramadım Geçen ay aldım hastane çıkışlarını tüm alışverişinide mayıs haziran gibi duruma göre yapacağım
Ben şuan 16+2yim ilk 12 haftamda gecelerini peynir ve ekmek yemeden gözüme uyku girmiyodu. 3. Ay biter bitmez gece yemelerimde kesildi o kana susamışlık resmen tükendi yani bedenimde. Şimdi yediklerime çok rahat dikkat edebiliyorum ve bende ilk 3 ayda 4 kilo aldım bu ayımda ise kilom aynı kaldı bende senin gibi rahatsız oldum yediklerimin hepsini filtrelemeye başladım ve tartıya haftada 1 anca çıkıyorum şimdi kafam rahatladı açıkçası

Kızlar beni dün sağlık ocağı aradı takip için pazartesi bir gideceğim. 20. Haftada bir şey yapılacak dedi anlamadım o gün öğrenirim artık. Tetanoz aşısını soracağım ben 3-4 sene evvel 2 doz olmuştum yaptırmayı düşünmüyorum ama şeker yüklemesi kesin olacak. Bazı anneler yaptırmıyormuş sebebini anlamadım.

Tetanozu 2 yıl önce bende olmuştum tekrar olman gerekiyor dedi ebe bana kararsızım bu konuda bende. Şeker yüklemesini herkes yaptırıyor mu acaba

Aldıklarınızı paylaşın isterseniz bizlerede fikir olsun

Ben sabah kuzenimin sürpriziyle uyandim
İçlerini dolduracaklari günü düşününce deli gibi sabirsizlaniyorum

Eklentiler

• 16797392148273198111698039972853.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 72
  • 16797392598538131380596812830930.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…