2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayy bir kızçe daha geliyor bizim kızlara arkadaş:) hayırlı olsun canım ekliyorum tabloya

Aaa hayırli olsun canım sağlıkla kavuşun

Arkadaşlar aranızda prunol ve morunol kullanan oldu mu idrar tahlilinden sonra

Yeditepe ve Memorial normalde sgk anlaşmalı hastane değil bu fiyatı hangi doktora göre belirlemişler bilginiz var mı?

Ben pazartesi randevu aldım ama devlete gösterirse ve doktor da lütfederse öğreneceğim ikilinin sonucunu ve ense kalınligini soracağım 13 +4 de ense bakılır değil mi?

Aslında çok kilo almamışsınız ancak etrafınızdaki kişiler sizi biraz olumsuz etkilemiş. Bu durum hiç keyfinizi bozmasın siz iyi beslenmeye günde 30 dk yürüyüş yapmak da iyi gelir.İsterseniz de diyetisyene gidebilirsiniz doğum kilolarınızı çabuk vermek istiyorsanız da doğumdan sonra da devam edersiniz.

Oy surprızıni yesınler onun canım maşallah sağlıklala gelsın

şimdi bugün verdiğim kan da 1.71 çıkmış tsh hiç anlamadım böyle değişir mi değer 2 gün de

Benim de boğazım yutkunamayacak şekilde ağlıyordu polatlı şeker diye bir şey var boğaz ağırdı için miş 2 tane somurdum geçti

Kızlar selam
Hamile iken diş tedavisi yaparlar mı bilen yaptıran var mı içinizde
Dişim hem sallanıyor hem ağrıyor çürük
Sanırım daha önce dolgu yaptirdigim dişim bu
Benim dişim için doktor dişçinin verdiği ilaçları kullan yaptır demişti
Antibiyotik bile vardı

Ya çok su içince de lavabodan çıkamıyorum

şimdi bugün verdiğim kan da 1.71 çıkmış tsh hiç anlamadım böyle değişir mi değer 2 gün de
birinde aç birinde tok mu verdiniz acaba , niye iki günde kan istediler acaba. Farklı merkezlerde mi verdiniz değerler çok farklı birbirinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…