Ayy bir kızçe daha geliyorKızlaaaar merhaba, bugün 15+5 dik. Kızımız oluyordoktor bacak arasını banada gösterdi hatta.
NewMamaa benide tabloya ekleyebilirsin canım
Papatyamaviss canım sen bana tahmin yapmıştın erkek demiştin, kızım süpriz yaptı
Aaa hayırli olsun canım sağlıkla kavuşunKızlaaaar merhaba, bugün 15+5 dik. Kızımız oluyordoktor bacak arasını banada gösterdi hatta.
Papatyamaviss canım sen bana tahmin yapmıştın erkek demiştin, kızım süpriz yaptı
Yavrularimin cinsiyetlerini öğrenmemize bi hafta kaldi
16+3 olacağiz çok geç kaldik ya
Ay bi de göstermiyorlarmış
Benim de daha 9 günüm var. En son ben de olabilirimBenimde son 1 hafta en sona biz kaldık ya
Bende sadece pozitif yazıyorKeton bende de +1 cıkmıs çok anlamlı olmadığını düşünmüyorum gebelıkte olabılıyomus senın kac cıkmıs
Yeditepe ve Memorial normalde sgk anlaşmalı hastane değil bu fiyatı hangi doktora göre belirlemişler bilginiz var mı?Ben de dün baktırdım.
T3,T4 ve Tsh bakıldı.
Tsh için şöyle bir tablo var enabızda
1. Trimester 0,34-4,59
2. Trimester 0,35-4,10
3. Trimester 0,21-3.15
Valla rakamlar uçmuş. Ben paket değil sadece doğum fiyatlarını sordum. Hepsi Temmuza kadar geçerli. Temmuzdan sonra zam gelecek dedi tüm hastaneler. Yazayım size de fikir olsun.
Acıbadem Altunizade uzman dr normal 28.000- sezaryen 34.000(benim sigortama özel bi rakammış. Normal fiyatı iki katına yakın dediler)
Medikal Park pendik sgk anlaşmalı uzman dr 15.000-sezaryen 18.000 (bunda hiç bi paket yok. Paket için hastaneye gidip sormak lazım.)
Anadolu Sağlık Gebze uzman dr normal 35.000-sezaryen 46.000
Yeditepe Koşuyolu sgk anlaşmalı fiyat uzman dr normal 18000-sezaryen 26000
Memorial Ataşehir sgk anlaşmalı uzman de 33000-sezaryen 38000
Aslında çok kilo almamışsınız ancak etrafınızdaki kişiler sizi biraz olumsuz etkilemiş. Bu durum hiç keyfinizi bozmasın siz iyi beslenmeye günde 30 dk yürüyüş yapmak da iyi gelir.İsterseniz de diyetisyene gidebilirsiniz doğum kilolarınızı çabuk vermek istiyorsanız da doğumdan sonra da devam edersiniz.Günaydın kızlar, bugün biraz moralim bozuk. Boyum 1.70 ve 72 kilo ile hamile kaldım. şu an 17+4üm ve sabah tartıldığımda 77yi gördüm. Yani 5 kilo almışım. Dün de ailem çok hızlı kilo aldığımı dikkat etmemi söylediler. Ben de farkındayım zaten ancak anlayamıyorum nasıl hemen aldığımı. Dikkat edemiyorum demek ki. Benim gibi olan var mı? Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Şimdiden 5 kilo alırsam doğuma 100lerle gitmekten korkuyorum.
Oy surprızıni yesınler onun canım maşallah sağlıklala gelsınKızlaaaar merhaba, bugün 15+5 dik. Kızımız oluyordoktor bacak arasını banada gösterdi hatta.
Bakar canım benim dr 16da da baktıBen pazartesi randevu aldım ama devletegösterirse ve doktor da lütfederse öğreneceğim ikilinin sonucunu ve ense kalınligini soracağım 13 +4 de ense bakılır değil mi?
Benim de boğazım yutkunamayacak şekilde ağlıyordu polatlı şeker diye bir şey var boğaz ağırdı için miş 2 tane somurdum geçtiGünaydın güzel Anneler karnı ağrıyan böyle yırtılır gibi kasık ağrısı çeken varmı acaba bu dönemde bide oğlum ve iş arkadaşlarım hasta banada geçti sanırım boğaz ağrısı ile uyandım bunu geçirmek için nasıl bir takviye önerirsiniz
Benim dişim için doktor dişçinin verdiği ilaçları kullan yaptır demiştiKızlar selam
Hamile iken diş tedavisi yaparlar mı bilen yaptıran var mı içinizde
Dişim hem sallanıyor hem ağrıyor çürük
Sanırım daha önce dolgu yaptirdigim dişim bu
Bı içim rahatlasın, tamam canım saolasınBakar canım benim dr 16da da baktı
Ya çok su içince de lavabodan çıkamıyorumİdrar enfeksiyonu o kadar sık rastlanan durum ki hamilelikte, strese sokmayın kendinizi. Bende yaşadım kültürde üreme çıkmamıştı benim ama tahlil yüksekti antibiyotik ve şase kullanmıştım. Sonrasında bidaha çıktı o kadar yüksek değil diye doktor ilaç yazmadı bol bol su içtim 2 sürahi bitiriyorum günlük. Şükür düştü kendiliğinden. Su için derim bol bol, su ile enfeksiyon atılıyor. Yazılan ilaçları da için bişey olmaz Allah’ın izniyle geçecektir. Allah şifa versin inşallah
Doktorum 12 . Haftadan sonra son 3 aya kadar yaptırabilirsin dedi canımBenim dişim için doktor dişçinin verdiği ilaçları kullan yaptır demişti
Antibiyotik bile vardı
birinde aç birinde tok mu verdiniz acaba , niye iki günde kan istediler acaba. Farklı merkezlerde mi verdiniz değerler çok farklı birbirindenşimdi bugün verdiğim kan da 1.71 çıkmış tsh hiç anlamadım böyle değişir mi değer 2 gün de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?