2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen bi sorun yok ama gen taraması yapmadınız diye 4lü testide yapalım dedi ama merak etmeyin ikili testiniz normal dedi
İyi inş sağlıkla gelsinler ben aslında ikili de yaptırmayacaktım da doktor acayip ısrar etti neyse ben de yarın başka bi doktorla görüşeceğim bakalım o nasıl yorumlayacak

İyi inş sağlıkla gelsinler ben aslında ikili de yaptırmayacaktım da doktor acayip ısrar etti neyse ben de yarın başka bi doktorla görüşeceğim bakalım o nasıl yorumlayacak
Teste baktım sizinki normal yani bu test zaten risk oranını gösteriyor sizinle normal tabi çok anlamıyorum kendim biraz araştırmıştım ordan diyorum NT 2 küsür sizde ve normal yani merak etmeyin

Teste baktım sizinki normal yani bu test zaten risk oranını gösteriyor sizinle normal tabi çok anlamıyorum kendim biraz araştırmıştım ordan diyorum NT 2 küsür sizde ve normal yani merak etmeyin
Ya çok teşekkür ederim yorumunuz için doktor normal dedi de sabahtan beri bakınıp duruyorum korkmuştum

çok sevindim adınıza , kızınızın sağlık durumu nasıl acaba

çok sevindim adınıza , kızınızın sağlık durumu nasıl acaba
Çok teşekkür ederim
Kızımın durumu iyi elhamdülillah sadece iştahı yok çok zorlanıyorum ve aşırı halsiz kemolardan dolayı sürekli kan değerlerini düşürüyor kan takılıyor sürekli Dr normal diyor ama günden güne zayıflıyor İnşaAllah bir an önce iştahı açılır yolumuz uzun ve meşakkatli Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla atlatalım bu süreçleri

duacıyım size ve kızınıza rabbim şifa versin en kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah, onca ilaçtan sonra iştahsızlık normal aslında, beslenince de proteinden zengin besletin inşallah toparlayacaktır

Merhaba 2li tarama testi sonucumla ilgili soru soracaktım burdan test sonucunu atsam yardımcı olur musunuz ben hiçbir şey anlamadım doktorda net birşey demiyor

İlk hamileliğimde ben de bu şekilde hızlı kilo aldım ve bunda da böyle hızlı alıyorum endişe etmenize gerek yok, bi süre sonra sabit devam edersiniz toplamda 16 kilo almıştım ben normal olduğunu düşünüyorum. Bu da öyle olur gibi o yüzden korkmayın beslenmekten

Bende 17+2 haftalığım yarın inşallah doktorda öğreneceğim nasipse

Bende 18.haftadayım kesin öğrenemedim ayrıntılı yı bekliyorum kız gibi kesin bir şey diyemiyorum demişti çoksa bakmadı sanki hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunlarda

Kızlar 15+4 üm bu gün , göğüslerim o kadar büyüdü ki damarları gözüküyor sanki patlayacak , aşağıdan da çatlamış , çok erken değil mi ya varmı böyle olan
benimde bayağı büyüdü ama çatlak yok henüz, yeni sütyen bile aldım eskiler olmuyor

Kızlar ıdrar kültüründe üreme çıkan oldumu hıc üreme çıkmış bende bıraz yanma ve kaşıntım vardı ıdrarım temız çıktı ama.antıbıyotık mı başladı doktorunuz bıde sonucum yenı çıktı pzartesıye gıtcem doktora bısey olmaz demı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…