İdrar enfeksiyonu o kadar sık rastlanan durum ki hamilelikte, strese sokmayın kendinizi. Bende yaşadım kültürde üreme çıkmamıştı benim ama tahlil yüksekti antibiyotik ve şase kullanmıştım. Sonrasında bidaha çıktı o kadar yüksek değil diye doktor ilaç yazmadı bol bol su içtim 2 sürahi bitiriyorum günlük. Şükür düştü kendiliğinden. Su için derim bol bol, su ile enfeksiyon atılıyor. Yazılan ilaçları da için bişey olmaz Allah’ın izniyle geçecektir. Allah şifa versin inşallahKızlar ıdrar kültüründe üreme çıkan oldumu hıc üreme çıkmış bende bıraz yanma ve kaşıntım vardı ıdrarım temız çıktı ama.antıbıyotık mı başladı doktorunuz bıde sonucum yenı çıktı pzartesıye gıtcem doktora bısey olmaz demı ya
Amın ınsAllah canım cok sagolİdrar enfeksiyonu o kadar sık rastlanan durum ki hamilelikte, strese sokmayın kendinizi. Bende yaşadım kültürde üreme çıkmamıştı benim ama tahlil yüksekti antibiyotik ve şase kullanmıştım. Sonrasında bidaha çıktı o kadar yüksek değil diye doktor ilaç yazmadı bol bol su içtim 2 sürahi bitiriyorum günlük. Şükür düştü kendiliğinden. Su için derim bol bol, su ile enfeksiyon atılıyor. Yazılan ilaçları da için bişey olmaz Allah’ın izniyle geçecektir. Allah şifa versin inşallah
Ben kullanıyorum hem decavit hem D3 günde 10 damla tok karnınaKizlar doktor bana devit kullan dedi ama recete yazmadi sizler kullaniyor musunuz elimde devut var ama kac damla kullanmam gerekiyor veya elimdeki D3 total bu gebelikte kullanilir mi bilmiyorum decavit iciyorum onda da devit var yaziyor sizce ne yapmayalim
Bana dr um yazdi canim devit-3, 50 000 lik günde 9 damla kullanmami istediKizlar doktor bana devit kullan dedi ama recete yazmadi sizler kullaniyor musunuz elimde devut var ama kac damla kullanmam gerekiyor veya elimdeki D3 total bu gebelikte kullanilir mi bilmiyorum decavit iciyorum onda da devit var yaziyor sizce ne yapmayalim
Bim 101 gibi markete mi ona göre bakalimKızlar bilindik bi markete 7 nisan Perşembe günü bebek malzemeleri geliyor ne ararsanız çoğu var bi bakın isterseniz fiyatlarda uygun yasaktır diye isim veremedim
Canım ben de bugün idrar verdim üreme değil de keton gibi bazı şeyler çıkmış ilaçlar vermiş onları kullanacağımKızlar ıdrar kültüründe üreme çıkan oldumu hıc üreme çıkmış bende bıraz yanma ve kaşıntım vardı ıdrarım temız çıktı ama.antıbıyotık mı başladı doktorunuz bıde sonucum yenı çıktı pzartesıye gıtcem doktora bısey olmaz demı ya
Keton bende de +1 cıkmıs çok anlamlı olmadığını düşünmüyorum gebelıkte olabılıyomus senın kac cıkmısCanım ben de bugün idrar verdim üreme değil de keton gibi bazı şeyler çıkmış ilaçlar vermiş onları kullanacağım
Evet Kuzum 101 mutlaka bak şimdi broşüre baya uygunBim 101 gibi markete mi ona göre bakalimindirim severiz
Aaa hayırli olsun canımSelam kızlar 17.haftada anca öğrenebildik cinsiyetini kızıma Bi erkek kardeş gelecekmiş İnşaAllaheşim hep kız olsa Bi tane daha diye umut ediyordu ama hayırlı sağlıklı evlat olsun gerisi boş sizlerde var mı hala öğrenemeyen
Benimde göğüslerim büyüdü canım önceki çatlaklarım var, önden kendimi hiç beğenmiyorum zaten büyüktüKızlar 15+4 üm bu gün , göğüslerim o kadar büyüdü ki damarları gözüküyor sanki patlayacak , aşağıdan da çatlamış , çok erken değil mi yavarmı böyle olan
Evet ben kundak yapmak için ince pamuklu battaniye tarzi bisey almak istiyodum ona kadar geliyoEvet Kuzum 101 mutlaka bak şimdi broşüre baya uygun
Tabi ekleyin bilen arkadaşlar yorum yapar mutlakaMerhaba 2li tarama testi sonucumla ilgili soru soracaktım burdan test sonucunu atsam yardımcı olur musunuz ben hiçbir şey anlamadım doktorda net birşey demiyor
Ya gösterirler inşallahYavrularimin cinsiyetlerini öğrenmemize bi hafta kaldi
16+3 olacağiz çok geç kaldik ya
Ay bi de göstermiyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?