2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kaşıntılar derinin gerilmesinden ve kuruluktan olur hanımlar, bol bol nemlendirici veya yağ sürmeye dikkat edin. Bende de oluyordu bi tane yağ aldım sabah akşam sürmeye başladım daha iyi şükür

Kizlar doktor bana devit kullan dedi ama recete yazmadi sizler kullaniyor musunuz elimde devut var ama kac damla kullanmam gerekiyor veya elimdeki D3 total bu gebelikte kullanilir mi bilmiyorum decavit iciyorum onda da devit var yaziyor sizce ne yapmayalim

İdrar enfeksiyonu o kadar sık rastlanan durum ki hamilelikte, strese sokmayın kendinizi. Bende yaşadım kültürde üreme çıkmamıştı benim ama tahlil yüksekti antibiyotik ve şase kullanmıştım. Sonrasında bidaha çıktı o kadar yüksek değil diye doktor ilaç yazmadı bol bol su içtim 2 sürahi bitiriyorum günlük. Şükür düştü kendiliğinden. Su için derim bol bol, su ile enfeksiyon atılıyor. Yazılan ilaçları da için bişey olmaz Allah’ın izniyle geçecektir. Allah şifa versin inşallah

Amın ınsAllah canım cok sagol ıdrar temız de kültürde üreme olunca korktum ınsan tedırıgın oluyo herseyden ıste tedavıyle oluncaIkı gun suyu bıraz daha artırayım ıcıyorım ama yeterlı degıl bence pazartesı de antıbıyotık saşe ne verırse kullanırım artık

Ben kullanıyorum hem decavit hem D3 günde 10 damla tok karnına

Kızlar ben bugün rüyamda bebeğimi emziriyodummm. Allahım açık mavi tulum giydirmişim kucağımda küçücük bişeydi bi de beyaz tenliydi minnoşum. 2-3 gündür içeriden akşamları bir dürtüklenme hissediyorum geceleride sanki kasığım şişiveriyor bir anda. Yavrumunun varlığını bu şekilde hissetmeye başlamak çok değişikmiş.

Kizlar hepsi burada da e bebek uzun kollu zibinlar 35 -25 tl bilginiz olsun %40 ind var

Eklentiler

• Screenshot_20230331-134405_Hepsiburada.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20230331-134416_Hepsiburada.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 54
Bana dr um yazdi canim devit-3, 50 000 lik günde 9 damla kullanmami istedi

Canım ben de bugün idrar verdim üreme değil de keton gibi bazı şeyler çıkmış ilaçlar vermiş onları kullanacağım

Aaa hayırli olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah ben 13 üm hala öğrenemedim belki pazartesi

Kızlar 15+4 üm bu gün , göğüslerim o kadar büyüdü ki damarları gözüküyor sanki patlayacak , aşağıdan da çatlamış , çok erken değil mi ya varmı böyle olan
Benimde göğüslerim büyüdü canım önceki çatlaklarım var, önden kendimi hiç beğenmiyorum zaten büyüktü nemlendir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…