Geçmiş olsun canım, kanal tedavisi de kolay değilDoktorum 12 . Haftadan sonra son 3 aya kadar yaptırabilirsin dedi canım
Kanal tedavisi yaptırdım
1Ben gecen pazartesi gittim 14 hafta olmus bebek buyumus bakamiyotum dedi ikilinin gü]
Bakar canım benim dr 16da da baktı
Evet, ağız yaralarına vs de çok iyi geliyor canım, iltihap ve aftlar için çok iyiBenim de boğazım yutkunamayacak şekilde ağlıyordu polatlı şeker diye bir şey var boğaz ağırdı için miş 2 tane somurdum geçti
farklı merkezlerde verdim ilki yüksek çıkınca dahiliye ye yönlendirdiler..birini sabah diğerini ikindin vermiştim. ama çok tuhaf bu kadar farklı çıkmasıbirinde aç birinde tok mu verdiniz acaba , niye iki günde kan istediler acaba. Farklı merkezlerde mi verdiniz değerler çok farklı birbirinden
Hangi yağı aldınızKaşıntılar derinin gerilmesinden ve kuruluktan olur hanımlar, bol bol nemlendirici veya yağ sürmeye dikkat edin. Bende de oluyordu bi tane yağ aldım sabah akşam sürmeye başladım daha iyi şükür
Ben de ilk verdiğimde toktum 2.8 lerde çıkmıştıfarklı merkezlerde verdim ilki yüksek çıkınca dahiliye ye yönlendirdiler..birini sabah diğerini ikindin vermiştim. ama çok tuhaf bu kadar farklı çıkması
Evet göğüslerimi nemlendirmiyordum ama artık nemlendirici sürücemBenimde göğüslerim büyüdü canım önceki çatlaklarım var, önden kendimi hiç beğenmiyorum zaten büyüktünemlendir canım
Benimde önde iki üç beyaz var boyamadım ama biri dip boya yapa bilirsin dedi ama ne kadar doğru bilmiyorumArkadaşlar ya saçımda beyazlar var instagramda bir firma gördüm tamamen doğal diyorlar. Essence natural diye. Tabi ne derece doğru bilmiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz saçınızı boyattınız mı şu dönem
1Ben gecen pazartesi gittim 14 hafta olmus bebek buyumus bakamiyotum dedi ikilinin gü]
Bakar canım benim dr 16da da baktı
Sizi en iyi doktorunuz değerlendirecektir ama bende bunu yaşadım ve doktorum değerlerin çok oynak ilacını es geçme kontrolünü kaçırma diye çok uyardı geçmiş olsun korkmayın.şimdi bugün verdiğim kan da 1.71 çıkmış tsh hiç anlamadım böyle değişir mi değer 2 gün de
Ben diş hekimliği fakültesine gittim hamilelere hiç bir işlem yapmıyoruz deyip randevumuz iptal ettiler sizin işlemi nasıl yaptılar uyuşturdular mıDoktorum 12 . Haftadan sonra son 3 aya kadar yaptırabilirsin dedi canım
Kanal tedavisi yaptırdım
Vala gulum ilk kizimda 76 ile hamile kalip 104le doguma girmistimGünaydın kızlar, bugün biraz moralim bozuk. Boyum 1.70 ve 72 kilo ile hamile kaldım. şu an 17+4üm ve sabah tartıldığımda 77yi gördüm. Yani 5 kilo almışım. Dün de ailem çok hızlı kilo aldığımı dikkat etmemi söylediler. Ben de farkındayım zaten ancak anlayamıyorum nasıl hemen aldığımı. Dikkat edemiyorum demek ki. Benim gibi olan var mı? Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Şimdiden 5 kilo alırsam doğuma 100lerle gitmekten korkuyorum.
Sgk anlaşmalı olduklarını telefonda söylediler ve sadece uzman doktor için geçerli fiyat dediler. Fiili olarak gitmediğim için doktor adı veremeyeceğim:/ yalnız her iki hastanede de sgk anlaşmalı işlem yaptırdım daha önce, ben anlaşmaları var diye biliyorum.Yeditepe ve Memorial normalde sgk anlaşmalı hastane değil bu fiyatı hangi doktora göre belirlemişler bilginiz var mı?
Ben 14. Haftadan sonra boyattım. Doktorum amonyaksız boya ile boyamanda sakınca yok dedi.Arkadaşlar ya saçımda beyazlar var instagramda bir firma gördüm tamamen doğal diyorlar. Essence natural diye. Tabi ne derece doğru bilmiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz saçınızı boyattınız mı şu dönem
Sağlıkla gelsin mınık prensesHanımlaaarrr benimde bir kızım oluyooorrrrNewMamaa benimkinide yazabilirsin artık Papatyamaviss doğru bildin canım
Sağlıkla gelsinHanımlaaarrr benimde bir kızım oluyooorrrrNewMamaa benimkinide yazabilirsin artık Papatyamaviss doğru bildin canım
Ben herbatint diye bir markanın saç boyasını aldım yorumlarıda iyiydi. Dün doktorumada sordum organik içerikli boya aldım boyayabilir miyim diye. Boyayabilirsin dedi. Saçlarım aşırı beyaz bu kadar beyaz olmasa düşünmezdim boyamayı ama 50 yaşındaki teyzemle aynı beyazlarımArkadaşlar ya saçımda beyazlar var instagramda bir firma gördüm tamamen doğal diyorlar. Essence natural diye. Tabi ne derece doğru bilmiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz saçınızı boyattınız mı şu dönem
TeşekkürlerTabi ekleyin bilen arkadaşlar yorum yapar mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?