2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
]
Bakar canım benim dr 16da da baktı
1Ben gecen pazartesi gittim 14 hafta olmus bebek buyumus bakamiyotum dedi ikilinin gü
[/QUOTE]
Yaaa 13 +4 e randevu aldım hiç değilse ikiliye bakar, burun kemiğine falan diye düşünüyorum ama, bu gebelikte habire doktorlardan sınanıyorum bakalım, araya araya bulacağim inşallah

Benim de boğazım yutkunamayacak şekilde ağlıyordu polatlı şeker diye bir şey var boğaz ağırdı için miş 2 tane somurdum geçti
Evet, ağız yaralarına vs de çok iyi geliyor canım, iltihap ve aftlar için çok iyi

birinde aç birinde tok mu verdiniz acaba , niye iki günde kan istediler acaba. Farklı merkezlerde mi verdiniz değerler çok farklı birbirinden
farklı merkezlerde verdim ilki yüksek çıkınca dahiliye ye yönlendirdiler..birini sabah diğerini ikindin vermiştim. ama çok tuhaf bu kadar farklı çıkması

farklı merkezlerde verdim ilki yüksek çıkınca dahiliye ye yönlendirdiler..birini sabah diğerini ikindin vermiştim. ama çok tuhaf bu kadar farklı çıkması
Ben de ilk verdiğimde toktum 2.8 lerde çıkmıştı
Geçen gün aç verdim 1.7 çıktı..
Ama sizin fark çok fazla doktor nasıl yorumlayacak bakalım ama ikisinden birinin yanlış olması muhtemel gibi

Arkadaşlar ya saçımda beyazlar var instagramda bir firma gördüm tamamen doğal diyorlar. Essence natural diye. Tabi ne derece doğru bilmiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz saçınızı boyattınız mı şu dönem

Benimde önde iki üç beyaz var boyamadım ama biri dip boya yapa bilirsin dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum

]
Bakar canım benim dr 16da da baktı
1Ben gecen pazartesi gittim 14 hafta olmus bebek buyumus bakamiyotum dedi ikilinin gü
[/QUOTE]
Ne demek istediğinizi anlayamadım.
şimdi bugün verdiğim kan da 1.71 çıkmış tsh hiç anlamadım böyle değişir mi değer 2 gün de
Sizi en iyi doktorunuz değerlendirecektir ama bende bunu yaşadım ve doktorum değerlerin çok oynak ilacını es geçme kontrolünü kaçırma diye çok uyardı geçmiş olsun korkmayın.

Vala gulum ilk kizimda 76 ile hamile kalip 104le doguma girmistim

Yeditepe ve Memorial normalde sgk anlaşmalı hastane değil bu fiyatı hangi doktora göre belirlemişler bilginiz var mı?
Sgk anlaşmalı olduklarını telefonda söylediler ve sadece uzman doktor için geçerli fiyat dediler. Fiili olarak gitmediğim için doktor adı veremeyeceğim:/ yalnız her iki hastanede de sgk anlaşmalı işlem yaptırdım daha önce, ben anlaşmaları var diye biliyorum.

Ben 14. Haftadan sonra boyattım. Doktorum amonyaksız boya ile boyamanda sakınca yok dedi.

Ben herbatint diye bir markanın saç boyasını aldım yorumlarıda iyiydi. Dün doktorumada sordum organik içerikli boya aldım boyayabilir miyim diye. Boyayabilirsin dedi. Saçlarım aşırı beyaz bu kadar beyaz olmasa düşünmezdim boyamayı ama 50 yaşındaki teyzemle aynı beyazlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…