- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Boya kapatıcılığı nasıl ve renk nasıl tutuyor? Hep lorealle boyuyordum hiç bitkisel boyayla tecrübem yok.Ben herbatint diye bir markanın saç boyasını aldım yorumlarıda iyiydi. Dün doktorumada sordum organik içerikli boya aldım boyayabilir miyim diye. Boyayabilirsin dedi. Saçlarım aşırı beyaz bu kadar beyaz olmasa düşünmezdim boyamayı ama 50 yaşındaki teyzemle aynı beyazlarım
Aaa belli oldu demek gözun aydın canımHanımlaaarrr benimde bir kızım oluyooorrrrNewMamaa benimkinide yazabilirsin artık @Papatyamaviss doğru bildin canım
Canım doğal boyalar var ben lierac markasının doğal boyaları olduğunu biliyorum mesela ama önce doktoruna danış derim, benim saçımda da ombre var bebiş doğmaya yakın baya eskiyecek bende bı değişiklik düşünüyorumArkadaşlar ya saçımda beyazlar var instagramda bir firma gördüm tamamen doğal diyorlar. Essence natural diye. Tabi ne derece doğru bilmiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz saçınızı boyattınız mı şu dönem
Yok kuzum boyatmadım ama bembeyazArkadaşlar ya saçımda beyazlar var instagramda bir firma gördüm tamamen doğal diyorlar. Essence natural diye. Tabi ne derece doğru bilmiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz saçınızı boyattınız mı şu dönem
Bende 31 yasındayim canım seninkiyle benzer bir tablo bekliyorum bende, düşük risk çıkmış bu yaşına göre iyi bence, ikilinin doğru bilme payı yüzde 80 dedi doktor bana. Onlar önlem amaçlı fetal DNA yı herkese öneriyorlar, amniyosentez i tercih etmeni istemem. 32 yaşındaki arkadaşımın orta risk çıkmasına rağmen fetal DNA yaptırmadı, ense ve burun kemiği ölçümüne ne dedi doktor? Bence burada doktor bilgisi çok önemli, eğer ense ve burun kemiği ölçümü iyiyse ikisini de yaptırma 17 18 haftalarda detaylıya git derim. İçin rahat etsin.Merhaba arkadaşlar bu ikili tarama testi sonucum doktor bu sonuca göre bebeğimin down sendromu riski olabileceğini söylüyor ama kesin birşey demiyor 31 yaşındayım fetal dna yada aminosentez de önerdi böyle sonucu gelen oldu mu hiç? Sizce birşey var mıdır?
Aynen kolay değil ama dış ağrısı çekmekten iyidirGeçmiş olsun canım, kanal tedavisi de kolay değil
İlk 3 ay ve son 3 ay uygun değilmişBen diş hekimliği fakültesine gittim hamilelere hiç bir işlem yapmıyoruz deyip randevumuz iptal ettiler sizin işlemi nasıl yaptılar uyuşturdular mı
O konuda birsey demedi cnm genelde diyorlar mı doktoru arıyorum telde bilgi vermiyor dedi sekreter nasıl ogrencem şimdiBende 31 yasındayim canım seninkiyle benzer bir tablo bekliyorum bende, düşük risk çıkmış bu yaşına göre iyi bence, ikilinin doğru bilme payı yüzde 80 dedi doktor bana. Onlar önlem amaçlı fetal DNA yı herkese öneriyorlar, amniyosentez i tercih etmeni istemem. 32 yaşındaki arkadaşımın orta risk çıkmasına rağmen fetal DNA yaptırmadı, ense ve burun kemiği ölçümüne ne dedi doktor? Bence burada doktor bilgisi çok önemli, eğer ense ve burun kemiği ölçümü iyiyse ikisini de yaptırma 17 18 haftalarda detaylıya git derim. İçin rahat etsin.
Absent nasel bones hayir diyor kagitta bideO konuda birsey demedi cnm genelde diyorlar mı doktoru arıyorum telde bilgi vermiyor dedi sekreter nasıl ogrencem şimdi
O yüksek risk mi demekAbsent nasel bones hayir diyor kagitta bide
Merhaba aslında risk çok düşük ama ense kalınlığı mı mı yüksek gördü acaba 1.9 mom değil mi belki ondan önerdi burun kemiği ve ense kalınlığı na yorum yaptı mı doktorunuz bende amniyosentez yaptırdım sonucu bekliyorumMerhaba arkadaşlar bu ikili tarama testi sonucum doktor bu sonuca göre bebeğimin down sendromu riski olabileceğini söylüyor ama kesin birşey demiyor 31 yaşındayım fetal dna yada aminosentez de önerdi böyle sonucu gelen oldu mu hiç? Sizce birşey var mıdır?
Teşekkürlerİlk 3 ay ve son 3 ay uygun değilmiş
Koruyucu yelek giyip röntgen çekiyorlar
Yok birseyler anlatti ama anlayamadım net bisi demioMerhaba aslında risk çok düşük ama ense kalınlığı mı mı yüksek gördü acaba 1.9 mom değil mi belki ondan önerdi burun kemiği ve ense kalınlığı na yorum yaptı mı doktorunuz bende amniyosentez yaptırdım sonucu bekliyorum
Sadece ense kalınlığı normal degilse diğerleri normalse yine ihtimal olur muYok birseyler anlatti ama anlayamadım net bisi demio
MaalesefYa çok su içince de lavabodan çıkamıyorum
Bio-Oil aldım, kokusu çok güzel memnunum şimdilikHangi yağı aldınız
Aynı şey benim de başıma geldi baktı bana da söylemedi, bence başka bir doktora git canım ya da kontrol muayenen varsa git sor ense ölçümü kaç burun kemiği var mı ? De yani, anlamıyorum bu doktorlarıO konuda birsey demedi cnm genelde diyorlar mı doktoru arıyorum telde bilgi vermiyor dedi sekreter nasıl ogrencem şimdi
Canım risk yüksek olsa da burun kemiği olmasa anlarım ama şu durumda seninki çok riskli gelmedi bana, doktor değilim tabi ama, direk doktorunu degıştir ilgili birini bul derimAbsent nasel bones hayir diyor kagitta bide
Evet yeri ağrır canımAynen kolay değil ama dış ağrısı çekmekten iyidir
Ama kanal tedavisi sonrası da 3 gün inanılmaz dış ağrısı çektim zor dayandım
Yarın boyayacağım, boyadıktan sonra yırumlarımıda söylerimBoya kapatıcılığı nasıl ve renk nasıl tutuyor? Hep lorealle boyuyordum hiç bitkisel boyayla tecrübem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?