2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Boya kapatıcılığı nasıl ve renk nasıl tutuyor? Hep lorealle boyuyordum hiç bitkisel boyayla tecrübem yok.

Merhaba arkadaşlar bu ikili tarama testi sonucum doktor bu sonuca göre bebeğimin down sendromu riski olabileceğini söylüyor ama kesin birşey demiyor 31 yaşındayım fetal dna yada aminosentez de önerdi böyle sonucu gelen oldu mu hiç? Sizce birşey var mıdır?

Eklentiler

• 20230330_192800.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 156
Canım doğal boyalar var ben lierac markasının doğal boyaları olduğunu biliyorum mesela ama önce doktoruna danış derim, benim saçımda da ombre var bebiş doğmaya yakın baya eskiyecek bende bı değişiklik düşünüyorum

Bende 31 yasındayim canım seninkiyle benzer bir tablo bekliyorum bende, düşük risk çıkmış bu yaşına göre iyi bence, ikilinin doğru bilme payı yüzde 80 dedi doktor bana. Onlar önlem amaçlı fetal DNA yı herkese öneriyorlar, amniyosentez i tercih etmeni istemem. 32 yaşındaki arkadaşımın orta risk çıkmasına rağmen fetal DNA yaptırmadı, ense ve burun kemiği ölçümüne ne dedi doktor? Bence burada doktor bilgisi çok önemli, eğer ense ve burun kemiği ölçümü iyiyse ikisini de yaptırma 17 18 haftalarda detaylıya git derim. İçin rahat etsin.

O konuda birsey demedi cnm genelde diyorlar mı doktoru arıyorum telde bilgi vermiyor dedi sekreter nasıl ogrencem şimdi

Merhaba aslında risk çok düşük ama ense kalınlığı mı mı yüksek gördü acaba 1.9 mom değil mi belki ondan önerdi burun kemiği ve ense kalınlığı na yorum yaptı mı doktorunuz bende amniyosentez yaptırdım sonucu bekliyorum

Yok birseyler anlatti ama anlayamadım net bisi demio

O konuda birsey demedi cnm genelde diyorlar mı doktoru arıyorum telde bilgi vermiyor dedi sekreter nasıl ogrencem şimdi
Aynı şey benim de başıma geldi baktı bana da söylemedi, bence başka bir doktora git canım ya da kontrol muayenen varsa git sor ense ölçümü kaç burun kemiği var mı ? De yani, anlamıyorum bu doktorları ben pazartesiye muayene aldım devlete ikili sonucum o zaman çıkacak ölçtüreceğim tekrar başka bir doktora burun kemiği var mı soracağım, ya varya resmen bizi uğraştırıyorlar telaşlandırıyorlar bu sebeplerden doktorumu değıştiriyorum. Hiç çekemem böyle

Absent nasel bones hayir diyor kagitta bide
Canım risk yüksek olsa da burun kemiği olmasa anlarım ama şu durumda seninki çok riskli gelmedi bana, doktor değilim tabi ama, direk doktorunu degıştir ilgili birini bul derim bunlar insanı verem eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…