2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım çok şükür çok sevindim sağlıkla kavuşacağız bebeklerimize inşallah

Maşallah size mucizende sende hep mutlu olun annesi çok sevindim

Canım kesinlikle başka bir görüş daha almalısın nipt testin temiz çıkmış zaten sıvının küçülmesi çok rastlanan bir şey okuduğum kadarıyla içini ferah tutmaya çalış uzman bir prof yada doçente git mutlaka ben iyi olacağına inanıyorum

Bizim de bugün kontrolümüz vardı çok şükür bir sıkıntı görmedi doktorum 4 Mayıs ta ayrıntılı ultrason yapılacak gün verdi tetanoz aşısı ol 2 doz mutlaka dedi cinsiyetimiz belli oldu bir kızımız olacak teyzeleri ilk pozumuzu da verdik ekliyorum NewMamaa adımız da Eva olacak kısmetse

Eklentiler

• 73AE8001-663F-4BAE-BE6F-AAB6F7D2FE98.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 88
Oy maşallah ne de güzel çıkmış eva hanım maşallah sıkıntı da çıkmamış darısı bizlere Bizim de randevu ayın 14ünde beklemedeyiz

Dinlen canım merak etme bişey olmaz , geriden geleni çok duydum ben eltim hamile onunda geriden geliyor dinlen hemen geçer, benim annem kardeşime hamileyken 2 haftada geriden geliyordu dr sol tarafa uzan dedi annem 2 hafta dinlendi herşey hal oldu

Makbuz banada şimdiye kadar vermediler isim verip sonuçları alıyorum merak etme

Çok güzel güle güle kullan evet öbürleri çok ağır

Ben duymadım ama down sendrom teşhisi konulupta sağlam bebeği olanın duydum o yüzden bence bi kaç dr görünün ve böyle bir kararı bir dr lafıyla vermeyin kesinlikle

Çok şükür çok sevindim

Merhaba canım, öncelikle çok geçmiş olsun, burun kemiğinin tek ölçüt olduğunu düşünmüyorum. Kaybımda detaylıda sırt kemiklerinden 2 su yoktu ve buna bağlı beyinde sıvı birikmesi olmuştu, bebek çok büyük ve birçok anomalisi olduğu için normal doğumla alindı, bunlardan hiç bahsetmek istemezdim sana, bence durum takip edilmeli, işinin ehli bir doktora daha gitmelisin hatta bildiğin uzman bir kaç doktora, nipt testin temiz ciktiği içinde biraz daha kaybolma ihtimali geliyor benimde aklıma.. Rabbim yardımcın olsun umarım geçer bizi haberdar et, duam seninle

Çok sevindim canım şükürler olsun, doktor ne kadar önemli sağlıkla kavuşun

Amanın amanın maşallah benimde 31 mayıs, senin detaylı kaça denk geliyor kuzu nereyde 22 de benim.

Maşallah Allah bağışlasın kaç haftalikken öğrendiniz cinsiyetini yavrunuzun

Ooh canım rahatladım ben de.. bu süreçte bazen i de doktora güvenmemek gerekiyor valla. Olumsuz bir durum varsa hemen başka dr a gideceğiz. Başına gelen anlar bunu ancak. Bir sınavdan geçiyoruz inşallah aşacağız bu günleri çok şükür iyi haberler var bak ne güzel

Bak baak poz da vermiş kız olduğu burdan belli tamam canım ekliyorum Eva'mızı 4 mayısta kaçıncı haftada olacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…