- 24 Ocak 2021
- 306
- 217
- 53
- 33
Daha çok canım yemek ikili tarama yaptırdım.İlk gebelık rısklı olduğu ıcın sağ olsun doktor çöm ilgilenıyor.13.haftayım şu an dualarını eksik etmeay bende özlemişim
ah canım yaa okudum biraz yazılarını, her gebelık kendıne özgüdür inşallah saglıkla kucagına alacaksın,
Rabbım yardımcın olsun, vesvese her zaman oluyor ya..
hayatım her evresınde ama seni eline almasına izin verme..
ne zaman ayrıntılı ulturasonun ?
Anladım canımmm,Merhaba canım, aminn kimseye yaşatmasınpıhtılaşma sorunum yoktu canım, görünen hiçbir sorunum yoktu, hatta 2 lim bile çok iyi çıkmıştı, o dönem kızım ufaktı 1 buçuk yaşında falan, hem emziriyordum hem beklemedigim bir gebelikti, sanırım vücudum çok vitaminsiz ve yetersiz kaldı, ben buna bağlıyorum. Folik asit kullanımi ilk 3 ay önemli hatta öncesinde önemli diye de her yerde belirtirim. Sevgiler
Merhaba arkadaşım biraz okudum geçmişini aynı şeyleri yaşamışız benim de ilk gebelıgım spina bfıdalıydıNoldu kuzu ?
Benim 2. Gebeliğim spina bifidaydı canım, diğer gruptan yazdım sanaMerhaba arkadaşım biraz okudum geçmişini aynı şeyleri yaşamışız benim de ilk gebelıgım spina bfıdalıydıSonrasında 3 yıl gebe kalamadım ve şu an hamıleyım 13.haftadayım.İnanılmaz korku ve endişe ıcındeyım.Travmalarım başladı yöne aynı şeyleri yasamaktan çok korkuyorum.Senın ikinci gebelik nasıldı ?
içini ferah tut bolca dua et,Daha çok canım yemek ikili tarama yaptırdım.İlk gebelık rısklı olduğu ıcın sağ olsun doktor çöm ilgilenıyor.13.haftayım şu an dualarını eksik etme
Canım papatyam sen de iyiki varsın seın nasıl gıdıyor her şey yolunda mıiçini ferah tut bolca dua et,
doktorda sıkı takip edıyormus bundan sonrası artık tevekkül, bolca dua etmek..
yoksa hem kendıne hem bebegıne zarar verır bu evham..
Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..
hepımıze saglıklı,hayırlı evlatlar versın
Yaa öyle mi benim ilkiydi rabbım bı daha yaşatmasın inşallah saglıkla hayırla kucaklayalım haftalarımız da yakınmış benim 13+3Benim 2. Gebeliğim spina bifidaydı canım, diğer gruptan yazdım sanalütfen sakin ol ve iyi ol, zaten önlemini almışsin folik asit kullanmışsın daha çok doktora git daha sıkı takip ol, benim gebeliğim çok şükur çok güzel ilerliyor. Aynı korku ve stresi yaşasam da bunun bana bir faydası olmadığın aksine bebeğimi olumsuz etkilediginin farkindayım, o yüzden biraz tevekkül biraz önlem, biraz da anın tadını çıkarmaya bakıyorum herşey güzel olacak
sende ıyı kı varsın canımmm,Canım papatyam sen de iyiki varsın seın nasıl gıdıyor her şey yolunda mı
İkili de sorun görünmüyor eğer doktor isterse yaptırırım kuzum ama istemezse yaptırmam zaten yeni perinatolog a göründüm, 3 lü hangi haftalarda yapılıyordu ?Yaa öyle mi benim ilkiydi rabbım bı daha yaşatmasın inşallah saglıkla hayırla kucaklayalım haftalarımız da yakınmış benim 13+3Haberleşelim burdan güzel haberlerle .Üçlü tarama yaptıracak mısın arkadaşım
Hayırlısı olsun canım benim çok sevindimSelam kızlar bugün perinatoğa göründum, çok şükür herşeyi saglıklı hatta biraz haftasının önunde ölçümlerisanırım cinsiyeti de öğrendım eşime de söylemedim balon patlatıcağız sanırım bir oğlum olacak, ben pipi gördüm, doktor da erkeğe benziyor dedi, ya biraz daha mı beklesem ki emin mi olsam bana bı akıl verin neredeyse 15 haftalık görünüyor bebiş yani belli olmuştur demi
Sagol canim benim Amin bu arada bugün testi yaptırdım fetal dna yanliz ödeme yaptigima dair makbuz vermediler heryer öyle yapiyor mu hatta Bi yerde mi kullancaksin dedi nedense tuhafima gitti onam formu istedim onu yolladılar makbuz fiş vermediler neden olabilir
Ben de 18.haftadayım dokununca hissediyorum pıt pıt ayaklarının vurmasını :)Teyseler günaydın. Bis bugün 18. haftaya başlıyoruz. İlk gebeliğim hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum. Hisseden var mı bu haftada?
Bizde 15de gideceğiz doktora.Selam kızlar bugün perinatoğa göründum, çok şükür herşeyi saglıklı hatta biraz haftasının önunde ölçümlerisanırım cinsiyeti de öğrendım eşime de söylemedim balon patlatıcağız sanırım bir oğlum olacak, ben pipi gördüm, doktor da erkeğe benziyor dedi, ya biraz daha mı beklesem ki emin mi olsam bana bı akıl verin neredeyse 15 haftalık görünüyor bebiş yani belli olmuştur demi
Bilmiyorum ki dogum olayida yok daha var dogumaÖzel hastanede doğum yapan kişiler, ayrıntılı fatura ile SGK'ya başvuru yaparsa, doğum ücretinin belli bir kısmını alıyormuş diye duydum. Sanırım devletin belirlemiş olduğu bazı standart fiyatlar var, o fiyatların üzerinde oldukları için mi yoksa fiyatı şişirmek için faturaya farklı şeyler detaylandırdıkları için mi bilmiyorum ama bu gibi şeylerden dolayı özelde doğum yapan birçok kişiye ayrıntılı fatura verilmiyormuş.
Tam olarak nedir, nasıldır bilmiyorum.
Acaba sizinde öyle bir şeyden dolayı olabilir mi diye düşündüm ama bilemedim.
Benzer mantıkta bir şeyden dolayı fatura vermiyor olabilirler diye yazdım.Bilmiyorum ki dogum olayida yok daha var doguma
Benim ikinci gebeligim ben bu kez cok erken haftalarda hissetmeye başladim. Çok mutluluk verici. Saglikla sihhatle kucagimiza almak nasip olsun insTeyseler günaydın. Bis bugün 18. haftaya başlıyoruz. İlk gebeliğim hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum. Hisseden var mı bu haftada?
Ay maşallah nasıl net görünüyorHayırlısı olsun canım benim çok sevindimbenimde bebişin erkek olduğu ultrason ile tam 14 haftalıkken gözüktü canım hatta bak ekliyorum ultrason görüntüsünü, benim zaten fetal dna da erkek çıkmıştı biz öyle öğrenmiştik ama eğer ki öğrenmeseydik de 14. Haftada ultrasonda belli olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?