- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 39
22.haftada olacağım canımBak baak poz da vermiş kız olduğu burdan bellitamam canım ekliyorum Eva'mızı 4 mayısta kaçıncı haftada olacaksın?
Bende bugün gittim çok şükür bi sıkıntı yok detaylı ultrason tarihimiz aynı 4 mayıs inşallah güzel hayırlı haberlerle gelirizBizim de bugün kontrolümüz vardı çok şükür bir sıkıntı görmedi doktorum 4 Mayıs ta ayrıntılı ultrason yapılacak gün verdi tetanoz aşısı ol 2 doz mutlaka dedi cinsiyetimiz belli oldu bir kızımız olacak teyzeleri ilk pozumuzu da verdik ekliyorumNewMamaa adımız da Eva olacak kısmetse
inşallahCanım bize de haber ver inşallah senin durumunda düzelecek birşeydir.
çok teşekkür ederimUmarım çözülür, sağlıkla kucağınıza alırsınızdualarım sizinle
amin inşallahozguss 3-4 sayfa okumamıştım bir çırpıda okuya okuya geldim bir de video izledim yazacaktım sana 2 haftaya kadar normal kabul eden doktorlar varmış dedikleri gibi perinatoloğa git diye nasıl mutlu oldum anlatamam çok şükür
NewMamaa
Aye10
Kızlar ikinizede dua ediyor olucam sonuçlarınızı lütfen paylaşın Allahım bebeklerinize ve size bol bol sağlık şifa yağdırsın bebeklerinizle beraber iyi olmanızı kalpten diliyorum siz çok güçlüsünüz Allahın izniyle bunları atlatacak ve güzel sonuçlar alacaksınız.
bende buna inanmak istiyorum. ama sıvı küçülse bile bir sakillik bir özür kalır mı hiçbir fikrim yok. birşey düşünemiyorumCanım kesinlikle başka bir görüş daha almalısın nipt testin temiz çıkmış zaten sıvının küçülmesi çok rastlanan bir şey okuduğum kadarıyla içini ferah tutmaya çalış uzman bir prof yada doçente git mutlaka ben iyi olacağına inanıyorum
amniyosentez sonucum çıksın duruma göre görünmeyi düşünüyorumBen duymadım ama down sendrom teşhisi konulupta sağlam bebeği olanın duydum o yüzden bence bi kaç dr görünün ve böyle bir kararı bir dr lafıyla vermeyin kesinlikle
benim nipt testim temizliğine güvenerek down sendromunu eledi aslında doktor. görünen bir bulgu da burun kemiği kısalığı ama o da tek başına birşey belirtisi değil dedi doktor. bilmiyorum. çok üzgün ve yorgunum süreçten. amniyosentez sonucuna göre 2 hafta sonra tekrar detaylı ultrasona girip bu sıvı birikme işine bakılacak. neden allahım neden yaMerhaba canım, öncelikle çok geçmiş olsun, burun kemiğinin tek ölçüt olduğunu düşünmüyorum. Kaybımda detaylıda sırt kemiklerinden 2 su yoktu ve buna bağlı beyinde sıvı birikmesi olmuştu, bebek çok büyük ve birçok anomalisi olduğu için normal doğumla alindı, bunlardan hiç bahsetmek istemezdim sana, bence durum takip edilmeli, işinin ehli bir doktora daha gitmelisin hatta bildiğin uzman bir kaç doktora, nipt testin temiz ciktiği içinde biraz daha kaybolma ihtimali geliyor benimde aklıma.. Rabbim yardımcın olsun umarım geçerbizi haberdar et, duam seninle
İnşallah canım birde bugün AFP diye bir değer içinde kan aldı üçlü dörtlü yapmayacağım ikili temiz geldiği için ama bu değere bakalım yine de dediBende bugün gittim çok şükür bi sıkıntı yok detaylı ultrason tarihimiz aynı 4 mayıs inşallah güzel hayırlı haberlerle geliriz
Bende 19 da gideceğim doktora bakalım ne diyecek detaylı için teşekkür ettim canm22.haftada olacağım canım
Benimde adet olucak gibi kasık ağrısı bel ağrısı çekiyorum doktor normal dedi seninle günlerimiz aynı sende varmı bu ağrılarİnşallah canım birde bugün AFP diye bir değer içinde kan aldı üçlü dörtlü yapmayacağım ikili temiz geldiği için ama bu değere bakalım yine de dedi
Adet ağrısı gibi olmadı canım ama böyle ani sancı gibi oldu bir iki kez doktor normal rahim büyüyor bağlar genişliyor dediBenimde adet olucak gibi kasık ağrısı bel ağrısı çekiyorum doktor normal dedi seninle günlerimiz aynı sende varmı bu ağrılar
Teşekkür ederimozguss 3-4 sayfa okumamıştım bir çırpıda okuya okuya geldim bir de video izledim yazacaktım sana 2 haftaya kadar normal kabul eden doktorlar varmış dedikleri gibi perinatoloğa git diye nasıl mutlu oldum anlatamam çok şükür
NewMamaa
Aye10
Kızlar ikinizede dua ediyor olucam sonuçlarınızı lütfen paylaşın Allahım bebeklerinize ve size bol bol sağlık şifa yağdırsın bebeklerinizle beraber iyi olmanızı kalpten diliyorum siz çok güçlüsünüz Allahın izniyle bunları atlatacak ve güzel sonuçlar alacaksınız.
İnşallahİnan çok mutlu oldum herkesin güzel haberlerle gelmesi dileğimle
İnşallah hepimiz o güzel günleri görelimCanım çok şükür çok sevindim sağlıkla kavuşacağız bebeklerimize inşallah
İnşallah canım hepimizÇok sevindim canım şükürler olsun, doktor ne kadar önemlisağlıkla kavuşun
Aynen canım katılıyorum dr değiştirmek en mantıklısı. İnşallah senin amniyosentez sonuçların da güzel gelirOoh canım rahatladım ben de.. bu süreçte bazen i de doktora güvenmemek gerekiyor valla. Olumsuz bir durum varsa hemen başka dr a gideceğiz. Başına gelen anlar bunu ancak. Bir sınavdan geçiyoruz inşallah aşacağız bu günleri çok şükür iyi haberler var bak ne güzel
Zor süreçler gerçekten canım, amniyosentez i bekle bakalım inşallah güzel sonuçlar gelir, hayatta çok farklı sınanıyoruz, ama en değerli ve kıymetlisi evlatinşallahamniyosentez sonucunu bekliyorum 2 hafta
çok teşekkür ederim
amin inşallah
bende buna inanmak istiyorum. ama sıvı küçülse bile bir sakillik bir özür kalır mı hiçbir fikrim yok. birşey düşünemiyorum
amniyosentez sonucum çıksın duruma göre görünmeyi düşünüyorum
benim nipt testim temizliğine güvenerek down sendromunu eledi aslında doktor. görünen bir bulgu da burun kemiği kısalığı ama o da tek başına birşey belirtisi değil dedi doktor. bilmiyorum. çok üzgün ve yorgunum süreçten. amniyosentez sonucuna göre 2 hafta sonra tekrar detaylı ultrasona girip bu sıvı birikme işine bakılacak. neden allahım neden ya((
Teşekkür ederizMaşallah size mucizende sende hep mutlu olun annesi çok sevindim
Yaaa ne güzel isim EvaBizim de bugün kontrolümüz vardı çok şükür bir sıkıntı görmedi doktorum 4 Mayıs ta ayrıntılı ultrason yapılacak gün verdi tetanoz aşısı ol 2 doz mutlaka dedi cinsiyetimiz belli oldu bir kızımız olacak teyzeleri ilk pozumuzu da verdik ekliyorumNewMamaa adımız da Eva olacak kısmetse
Canım elbette ki yorgunsun . Ama lütfen dualarına devam et isyan etme. Hepimiz bir sınavdan geçiyoruz. Belki de öyle güzel şeyler yaşayacaksın ki şuan bunun sınavını veriyorsun. Şöyle düşün sınavın çok daha başka da olabilirdi.. sıvı geçince özür kalmıyor inan bana arkadaşımın bebeği her şeyiyle normal bir bebiş. O da o dönem çok üzüldü ama bak geçti bitti. Senin de bitecek inan buna iyiye odaklan ve bunu sesli tekrarla. Ben de dua edeceğim sana tüm kalbimle.inşallahamniyosentez sonucunu bekliyorum 2 hafta
çok teşekkür ederim
amin inşallah
bende buna inanmak istiyorum. ama sıvı küçülse bile bir sakillik bir özür kalır mı hiçbir fikrim yok. birşey düşünemiyorum
amniyosentez sonucum çıksın duruma göre görünmeyi düşünüyorum
benim nipt testim temizliğine güvenerek down sendromunu eledi aslında doktor. görünen bir bulgu da burun kemiği kısalığı ama o da tek başına birşey belirtisi değil dedi doktor. bilmiyorum. çok üzgün ve yorgunum süreçten. amniyosentez sonucuna göre 2 hafta sonra tekrar detaylı ultrasona girip bu sıvı birikme işine bakılacak. neden allahım neden ya((
Teşekkür ederiz
Yaaa ne güzel isim Eva
Canım elbette ki yorgunsun . Ama lütfen dualarına devam et isyan etme. Hepimiz bir sınavdan geçiyoruz. Belki de öyle güzel şeyler yaşayacaksın ki şuan bunun sınavını veriyorsun. Şöyle düşün sınavın çok daha başka da olabilirdi.. sıvı geçince özür kalmıyor inan bana arkadaşımın bebeği her şeyiyle normal bir bebiş. O da o dönem çok üzüldü ama bak geçti bitti. Senin de bitecek inan buna iyiye odaklan ve bunu sesli tekrarla. Ben de dua edeceğim sana tüm kalbimle.
İnşallahZor süreçler gerçekten canım, amniyosentez i bekle bakalım inşallah güzel sonuçlar gelir, hayatta çok farklı sınanıyoruz, ama en değerli ve kıymetlisi evlatAllah kimseye yaşatmasin dilerim sana da güzel sonuçlar inşallah
Lütfen sesimi duy arkadaşım motıvasyona ihtiyacım varZor süreçler gerçekten canım, amniyosentez i bekle bakalım inşallah güzel sonuçlar gelir, hayatta çok farklı sınanıyoruz, ama en değerli ve kıymetlisi evlatAllah kimseye yaşatmasin dilerim sana da güzel sonuçlar inşallah
canım hayırdır ne oldu ya?Lütfen sesimi duy arkadaşım motıvasyona ihtiyacım var
canım selam,Merhaba canım, öncelikle çok geçmiş olsun, burun kemiğinin tek ölçüt olduğunu düşünmüyorum. Kaybımda detaylıda sırt kemiklerinden 2 su yoktu ve buna bağlı beyinde sıvı birikmesi olmuştu, bebek çok büyük ve birçok anomalisi olduğu için normal doğumla alindı, bunlardan hiç bahsetmek istemezdim sana, bence durum takip edilmeli, işinin ehli bir doktora daha gitmelisin hatta bildiğin uzman bir kaç doktora, nipt testin temiz ciktiği içinde biraz daha kaybolma ihtimali geliyor benimde aklıma.. Rabbim yardımcın olsun umarım geçerbizi haberdar et, duam seninle
canım hayırdır ne oldu ya?
hersey yolunda mı
Canım özlemişim senicanım hayırdır ne oldu ya?
hersey yolunda mı?
Tüm dualarımdasınız. Şifalı güzel haberler gelecek inşallahKızlar merhabalar, ben bugün amniyosentez oldum. Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür. 4 6 haftaya sonuç çıkacak. Merak edenler vardı diye yazıyorum. Dualarınız da bebişimle bana da yer verirseniz sevinirizsonucumuz inşallah temiz çıkar.
ay bende özlemişimCanım özlemişim seniBenim ilk gebeliğim spina bfidaliydı nöral tüp defekti.Yıne aynı seylerı yasamaktan çok korkuyorum .Gunlerım zindan gibi gecıyor düşünmekten vesvese her yerimi almış.Ayrıntılıya girene kadar böyle olucam.Benim gibi geçmişi olan arkadaşların ikinci gebeliğini merak ediyorum.
Merhaba canım, aminn kimseye yaşatmasıncanım selam,
kaybın için çok üzüldüm, ALLAHIM bir daha yaşatmasın.
sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsın inşallah..
folık asıt yetersızlıgı demıssın sanırım bır yazıda, pıhtılasma vs varmıydı acaba onu merak ettım?
Noldu kuzu ?Lütfen sesimi duy arkadaşım motıvasyona ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?