2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende bugün gittim çok şükür bi sıkıntı yok detaylı ultrason tarihimiz aynı 4 mayıs inşallah güzel hayırlı haberlerle geliriz

Canım bize de haber ver inşallah senin durumunda düzelecek birşeydir.
inşallah amniyosentez sonucunu bekliyorum 2 hafta
Umarım çözülür, sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinle
çok teşekkür ederim
amin inşallah
bende buna inanmak istiyorum. ama sıvı küçülse bile bir sakillik bir özür kalır mı hiçbir fikrim yok. birşey düşünemiyorum
Ben duymadım ama down sendrom teşhisi konulupta sağlam bebeği olanın duydum o yüzden bence bi kaç dr görünün ve böyle bir kararı bir dr lafıyla vermeyin kesinlikle
amniyosentez sonucum çıksın duruma göre görünmeyi düşünüyorum
benim nipt testim temizliğine güvenerek down sendromunu eledi aslında doktor. görünen bir bulgu da burun kemiği kısalığı ama o da tek başına birşey belirtisi değil dedi doktor. bilmiyorum. çok üzgün ve yorgunum süreçten. amniyosentez sonucuna göre 2 hafta sonra tekrar detaylı ultrasona girip bu sıvı birikme işine bakılacak. neden allahım neden ya ((

Bende bugün gittim çok şükür bi sıkıntı yok detaylı ultrason tarihimiz aynı 4 mayıs inşallah güzel hayırlı haberlerle geliriz
İnşallah canım birde bugün AFP diye bir değer içinde kan aldı üçlü dörtlü yapmayacağım ikili temiz geldiği için ama bu değere bakalım yine de dedi

İnşallah canım birde bugün AFP diye bir değer içinde kan aldı üçlü dörtlü yapmayacağım ikili temiz geldiği için ama bu değere bakalım yine de dedi
Benimde adet olucak gibi kasık ağrısı bel ağrısı çekiyorum doktor normal dedi seninle günlerimiz aynı sende varmı bu ağrılar

Teşekkür ederim inanın 2 düşük olunca henüz etrafımızdaki insanların haberi yok, burada birbirimize danışabiliyor olmak benim için çok kıymetli hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah
İnan çok mutlu oldum herkesin güzel haberlerle gelmesi dileğimle
İnşallah rabbim kimseyi sınamasın evlat avcısıyla sağlık sorunlarıyla
Canım çok şükür çok sevindim sağlıkla kavuşacağız bebeklerimize inşallah
İnşallah hepimiz o güzel günleri görelim
Çok sevindim canım şükürler olsun, doktor ne kadar önemli sağlıkla kavuşun
İnşallah canım hepimiz
Aynen canım katılıyorum dr değiştirmek en mantıklısı. İnşallah senin amniyosentez sonuçların da güzel gelir

Zor süreçler gerçekten canım, amniyosentez i bekle bakalım inşallah güzel sonuçlar gelir, hayatta çok farklı sınanıyoruz, ama en değerli ve kıymetlisi evlat Allah kimseye yaşatmasin dilerim sana da güzel sonuçlar inşallah

Maşallah size mucizende sende hep mutlu olun annesi çok sevindim
Teşekkür ederiz
Yaaa ne güzel isim Eva
Canım elbette ki yorgunsun . Ama lütfen dualarına devam et isyan etme. Hepimiz bir sınavdan geçiyoruz. Belki de öyle güzel şeyler yaşayacaksın ki şuan bunun sınavını veriyorsun. Şöyle düşün sınavın çok daha başka da olabilirdi.. sıvı geçince özür kalmıyor inan bana arkadaşımın bebeği her şeyiyle normal bir bebiş. O da o dönem çok üzüldü ama bak geçti bitti. Senin de bitecek inan buna iyiye odaklan ve bunu sesli tekrarla. Ben de dua edeceğim sana tüm kalbimle.

Çok teşekkür ederim dualara çok ihtiyacım var. Güzel kalbinize teşekkür ederim sağlıkla alın bebişi kucağınıza. Hepimiz için aynı dileğim

Lütfen sesimi duy arkadaşım motıvasyona ihtiyacım var

canım selam,
kaybın için çok üzüldüm, ALLAHIM bir daha yaşatmasın.
sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsın inşallah..
folık asıt yetersızlıgı demıssın sanırım bır yazıda, pıhtılasma vs varmıydı acaba onu merak ettım?

canım hayırdır ne oldu ya?
hersey yolunda mı
canım hayırdır ne oldu ya?
hersey yolunda mı?
Canım özlemişim seni Benim ilk gebeliğim spina bfidaliydı nöral tüp defekti.Yıne aynı seylerı yasamaktan çok korkuyorum .Gunlerım zindan gibi gecıyor düşünmekten vesvese her yerimi almış.Ayrıntılıya girene kadar böyle olucam.Benim gibi geçmişi olan arkadaşların ikinci gebeliğini merak ediyorum.

Tüm dualarımdasınız. Şifalı güzel haberler gelecek inşallah

ay bende özlemişim
ah canım yaa okudum biraz yazılarını, her gebelık kendıne özgüdür inşallah saglıkla kucagına alacaksın,
Rabbım yardımcın olsun, vesvese her zaman oluyor ya..
hayatım her evresınde ama seni eline almasına izin verme..
ne zaman ayrıntılı ulturasonun ?

Merhaba canım, aminn kimseye yaşatmasın pıhtılaşma sorunum yoktu canım, görünen hiçbir sorunum yoktu, hatta 2 lim bile çok iyi çıkmıştı, o dönem kızım ufaktı 1 buçuk yaşında falan, hem emziriyordum hem beklemedigim bir gebelikti, sanırım vücudum çok vitaminsiz ve yetersiz kaldı, ben buna bağlıyorum. Folik asit kullanımi ilk 3 ay önemli hatta öncesinde önemli diye de her yerde belirtirim. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…