2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bebislerin hareketini hisseden varmı?
Biz bugün 18i bitirdik ama hâlâ kıpırtı yok
Ben 16 +6 filandı bebek uzanırken hissettim. Sonra bir kaç gün daha hissettim tam bebeğin olduğu yerde bir kayma gibi yada atma gibi bir his. Ama bebek olduğuna eminim çünkü o olunca içime bir heycan düşüyor direk Gaz değildir yani karıştırırsın anlamazsın diyorlar ama onun hissi ayrı bence. Hareket etmezken çok sakinlen hissediyorum. Her gün olmuyor hatta. Büyüsün güçlensin o zaman iyice anlayacağız

Benim cinsiyet belli oldu erkek valla normalde Eylül annesi olacaktım ama ağustos da olabilir bakalim ne çıkıyor göreceğiz zamanla
O hiç birimizin belli olmaz kuzum benim ki de 10 gün erken gelse Ağustos oluyor kısmet artık sağlıklı olsunlar da ayı günü fark etmez tabloya ekledim erkek diye

Kızlar benim kafamda bebeğin doğacağı tarih belli biliyor musunuz kısmet tabiki hayırlısı neyse o olsun da ben 9 eylülde doğacağını düşünüyorum
eşimle nikah tarihimiz 10.10 ,
düğün tarihimiz de 08.08....
09.09 boş kaldı orda da bebiş doğacak diyorum herkese
Tutarsa bilmiştin dersiniz
(normal doğum istiyorum bu arada tabi bu işin şakası yani o tarih olsun diye bir plan yapmayacağım)

Kızlar benım bugun sol bel tarafım yanı böbrek kısmım ağrıyor sağda bısey yok ıdrarımda üreme cıkmıstı antıbıyotık kullanıyorum enfeksıyona bağlı mı gelıstı acaba ıstırahat halınde bısey yok yuruyunce hıssedıyorum.Bıde ıdrar yolu enfeksıyonu için nioli yağı kullanan varmı

Benim de doktor en son 31 Ağustos diye güncelledi ben biraz sıkıp 30 Ağustos’ta doğurayım diyorum sizi ve grubumuzu sevdiğim için Ağustos’ta doğuracaklar grubuna gitmiyorum

Çok teşekkürler araştıracağım alerjik astım çok kötü en ufak tozda tıkar insanı.. benim o kadar değil ama burnumdan nefes almak nasıl bir şeydi unuttum hep tıkalı

Belki ondan geç vermiş olabilir bilmiyorum

Benimde eşimin doğum günü 27 Ağustos eğer bebiş bir hafta erken gelirse eşimle aynı gün doğum günleri olacak nasip ya inşallah öyle olur ikisini bir kurtarırım

Benide etiketleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…