2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
O hiç birimizin belli olmaz kuzum benim ki de 10 gün erken gelse Ağustos oluyor kısmet artık sağlıklı olsunlar da ayı günü fark etmez tabloya ekledim erkek diye
Ayy işim de ekliyormussunuz şimdi baktım gördüm bizim ismimiz de belli ekler misiniz acaba Yağız Asaf Yağız ismini depremden 90 saat sonra kurtarılan 10 günlük bir bebek vardi ordan esinlendim onun haberini okuduğum an çok ağlamıştım daha cinsiyet belli değildi o zaman ama dedim ki oğlum olursa bu bebeğin adını koyacağım.. Asaf da önceden hoşumuza giden bir isimdi yanına koyalım dedik böyle oldu yani tüm herkesin bebisleri hayırla sağlıkla zamanında gelsin inşallah

Benim de doktor en son 31 Ağustos diye güncelledi ben biraz sıkıp 30 Ağustos’ta doğurayım diyorum sizi ve grubumuzu sevdiğim için Ağustos’ta doğuracaklar grubuna gitmiyorum
valla hiç belli olmaz kimim ne zaman doğuracağı. Bu grupların amacı birbirimize destek olalım, sorularımızı cevaplarımızı bulalım stres atalım :)

Ayy çok güzel olmuş ismi de güzel olmuş bence sağlıkla doğsun adıyla yaşasın inşallah ekliyorum tabloya

Benide ekleyin

Benıde ekleyebılırmısınızYaş 30 sehır Konya ,1. Cocuk(ikizler) bırı kız bırı erkek ,sat:30 kasım tahmını doğum tarıhı 01.09.2023 kız zeynep ada olacak erkek belli degıl

Benıde ekleyebılırmısınızYaş 30 sehır Konya ,1. Cocuk(ikizler) bırı kız bırı erkek ,sat:30 kasım tahmını doğum tarıhı 01.09.2023 kız zeynep ada olacak erkek belli degıl
Yaa sizin ikizmış ne güzel biri kız biri erkek maaşallah tamamdır müsait olunca ekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…