2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende dün şoktan oyuncak aldım. Fisher price gelmiş çokta indirimli değil heps bazıları internette daha ucuz hatta qma yine de iyi fiyatlılar var.

Detaylı usg için 4 Mayıs'a 22+0'da anca randevu buldumda aldım. Normal zaman aralığında kalıyorum değil mi kızlar? Yinede takipteyim bayram sonrası az daha erkene alabilirsem alacağım.
Doktor şu haftalar arası git dedi mi canım? Benim normal dr randevum 19 haftada o zaman belirtir ne zaman gideceğimi henüz bilgim yok. Ama 20 22 gidiyor insanlar genelde

Bende bilmiyorum canım ama ben zaten de bilgilendirmiyor diye dr değiştiriyorum benim doktora güvenme ama erkek bebeklerde bel açıklığı diye bir hastalık olabiliyor onla mı ilgili acaba

14+4 haftalık hamileyim udrasyon da 15+4 görünüyor.cinsiyeti belli mi kızlar doktor kesin birşey söylemedi

Eklentiler

• IMG_20230406_145600.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 67
Doktor şu haftalar arası git dedi mi canım? Benim normal dr randevum 19 haftada o zaman belirtir ne zaman gideceğimi henüz bilgim yok. Ama 20 22 gidiyor insanlar genelde
Ben normal muayeneye gitmeyip direk usg gireyim diye düşündüm doktor bir şey demedi

Benı de doktor 15. Haftada bunun ıcın çağırmıştı cunku bu haftalarda nöral tüp defektı var mı ona bakılıyor spina bfida gıbı vs o yüzden çağırmıştır canım

Tetanoz aşısı olan var mı aranızda kızlar? Benim aile hekimliği , yeni hamileyken gittiğimde 12 nisana tarih vermişti. Haftaya gideceğim inş.
Ben dün oldum canım Ebe aradı elimize 5 tane geldi dedi doktoruma sordum ol dedi 1 ay sonra da 2. Doz vurulacakmış

Canım ben Salı gittim AFP diye bir değere baktı kandan o sanırım çünkü tahlil sonucunda spinal falan diye bir şey yazıyordu ikili test gibi risk gösteriyor benim düşük çıktı çok şükür

Canım ben Salı gittim AFP diye bir değere baktı kandan o sanırım çünkü tahlil sonucunda spinal falan diye bir şey yazıyordu ikili test gibi risk gösteriyor benim düşük çıktı çok şükür
Evet bende şimdi çıktım canım doktorun yanından aynen öyle oymuş. Benden de afp değerine bakmak için kan aldı haftaya bugün sonuç çıkarmış, ayrıca bugün 22 mayıs için detaylı ultrason randevusu aldım o zaman 22+3 olacağız

Tetanoz aşısı olan var mı aranızda kızlar? Benim aile hekimliği , yeni hamileyken gittiğimde 12 nisana tarih vermişti. Haftaya gideceğim inş.
Benimde 8 haziranda çağırdı aşı için bir de geçen hafta sağlık ocağı yine çağırmıştı açlık kan şekerim için kan aldılar sanırım bir tane de doğumda yapacaklarmış aşıyı bildiğim kadarıyla

Detaylı usg için 4 Mayıs'a 22+0'da anca randevu buldumda aldım. Normal zaman aralığında kalıyorum değil mi kızlar? Yinede takipteyim bayram sonrası az daha erkene alabilirsem alacağım.
Beni 21 haftalıkla gel detaylı ulturason için dedi normal yani

Merhaba hanımlar bazı arkadaşlar burda gebelikten oncede 3 ay folik asit kullanimindan bahsetmis Bn 1 buçuk yada 1 ay kullandim sadece ondan sonrada 1 2 ay geçti sonra hamile kaldim sıkıntı olur mu?
Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum yani herkes içmiyor , dr unuza söyleyin bunu ama bişey olmaz merak etmeyin

Evet okaliptüs yağı çok iyi geliyormuş.. hava nemlendiricisi arıyorum ben de difüzör özelliği de olsun istiyorum.. henüz hangisini alsam karar veremedim sizdeki nedir memnun musunuz

Evet okaliptüs yağı çok iyi geliyormuş.. hava nemlendiricisi arıyorum ben de difüzör özelliği de olsun istiyorum.. henüz hangisini alsam karar veremedim sizdeki nedir memnun musunuz
Ben alerjik astım ve bronşit hastasıyım. Hamilelikten önce alerji ilacıyla yaşıyordum. Bir anda kesince dünyam karardı adeta 10 güne yakın uyuyamadım astım krizlerinden. Sonra eşim Bosch marka Air 4000 aldı. Yatak odasımız yaklaşık 35 m2 bütün gece sessiz modda bile inanılmaz temizliyor. Kriz sayısı günde 20’den 1’e indi. Hatta astımımın tutmadığı günler geçiyorum. Giyinme odasında açtığım zaman giyinirken çıkan tüm kıyafet ipliklerini vs çekiyor. Eskiden hep hapşırıyordum oradayken artık hiç hissetmiyorum bile. Öneririm. Sanırım cihazın 6000 olan modeli de varmış daha büyük alanlar için onu da araştırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…