2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimde dün baya güçlü oynuyordu bugün hiç oynamadı derken ufaktan başladı kıpırdamaya oynamayıncada korkuyor insan minik kızım yapma böyle şeyler anneye
Yaa banada oldu oynamayınca korktum sonra başladı tabi içim rahatladı eşime diyorum doğunca ısırıcam hep kolunu bacağını

Ayyy kızlar 20 haftalık gebelik te 6 kilo almışım daha dört ay var sizlerin kilosu nasıl gidiyor zaten gebeliğe kilolu başlamıştım
Bu konuda korkmaya başladım. 51 kiloyla hamile kaldım 3. Ayda 52ydim. Geçen gün tartıldım 55.9 olmuşum ben şok neredeyse 4 kilo almışım

Bu konuda korkmaya başladım. 51 kiloyla hamile kaldım 3. Ayda 52ydim. Geçen gün tartıldım 55.9 olmuşum ben şok neredeyse 4 kilo almışım
Bende son bir ayda üç kilo almışım şok oldum şuan diğer aylar napcaz bilmiyorum

Mevcut kilom 52 ydi kansızlık sebebi ile ilaç kullandım 59 oldum ve 59 la gebelik başladı şuan 65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…