Ben en son 17 haftada tarttım ve 6 kilo almıştım , şimdi kesin 7 yada daha fazla olmuşturAyyy kızlar 20 haftalık gebelik te 6 kilo almışım daha dört ay var sizlerin kilosu nasıl gidiyor zaten gebeliğe kilolu başlamıştım
Alışkanlık yapıyor değil miBenimde dün baya güçlü oynuyordu bugün hiç oynamadı derken ufaktan başladı kıpırdamayaoynamayıncada korkuyor insan minik kızım yapma böyle şeyler anneye
5 ayda 6 kilo iyi gibi kuzu ayda bir kilo gibiAyyy kızlar 20 haftalık gebelik te 6 kilo almışım daha dört ay var sizlerin kilosu nasıl gidiyor zaten gebeliğe kilolu başlamıştım
Gebeliğin enn güzel yanı bebişin oynaması anne bebek arasında inanılmaz bi bağ oluşturuyorAlışkanlık yapıyor değil miama maşallah büyümüş baya
iki hafta sonra gitcem5 ayda 6 kilo iyi gibi kuzu ayda bir kilo gibidoktor birşey dedi mi?
Bende 18 i bulurum gibime geliyor oğlumda 20 kilo almıştımBen en son 17 haftada tarttım ve 6 kilo almıştım , şimdi kesin 7 yada daha fazla olmuşturne yapayım acıkıyorum ya , bu gün biraz geç yemek yedim elim ayağım titriyordu , 20 kilo alırım diye düşünüyorum
Detaylı ne zaman kuzu? 2 hafta sonra mı? 2.hafta çabuk geçeriki hafta sonra gitcem
4 mayısta çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerle gelirimDetaylı ne zaman kuzu? 2 hafta sonra mı? 2.hafta çabuk geçer
En büyük korkum. Hamilelikten önce 28 kg verdim tekrar kilo almaktan çok korkuyorum Allah’a şükür 20. haftada 2 kg vermişim. Bebişimin gelişimi de iyi. Tavsiyem karbonhidratı düşürün.Ayyy kızlar 20 haftalık gebelik te 6 kilo almışım daha dört ay var sizlerin kilosu nasıl gidiyor zaten gebeliğe kilolu başlamıştım
ben arada kullanıyorum maalesef, durmaksızın burnum akıyor sonrası baş ağrısıBende aynıyım ama direniyorumdışarı çıktığımda fenayım bazen gece kalkıp 30 kere hapşurduğum oluyordur atak gibi resmen, bebeler için direniyoruz ilaç vs kullanmadan
ohooo ne sen sor ne ben söyliyimAyyy kızlar 20 haftalık gebelik te 6 kilo almışım daha dört ay var sizlerin kilosu nasıl gidiyor zaten gebeliğe kilolu başlamıştım
Geçmiş olsun çok. Ne kullanıyorsunuz?ben arada kullanıyorum maalesef, durmaksızın burnum akıyor sonrası baş ağrısışu an 10 gün falan oldu kullanmayalı ama mesela bugün de çok kötüyüm
teşekkür ederim, Allerset kullanıyorum, 2 dr a danıştım kullan dediGeçmiş olsun çok. Ne kullanıyorsunuz?
Geçmiş olsun canım , bendede alerji var ama bazı meyveler çok tetikliyor onları yememeye çalışıyorum , dışarıya da zaten çıkmıyorum o yüzden bazen boğazım kaşınıyor ama geçiyor sonraben arada kullanıyorum maalesef, durmaksızın burnum akıyor sonrası baş ağrısışu an 10 gün falan oldu kullanmayalı ama mesela bugün de çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?