2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayyy kızlar 20 haftalık gebelik te 6 kilo almışım daha dört ay var sizlerin kilosu nasıl gidiyor zaten gebeliğe kilolu başlamıştım
Ben en son 17 haftada tarttım ve 6 kilo almıştım , şimdi kesin 7 yada daha fazla olmuştur ne yapayım acıkıyorum ya , bu gün biraz geç yemek yedim elim ayağım titriyordu , 20 kilo alırım diye düşünüyorum

Bende 18 i bulurum gibime geliyor oğlumda 20 kilo almıştım

Ayyy kızlar 20 haftalık gebelik te 6 kilo almışım daha dört ay var sizlerin kilosu nasıl gidiyor zaten gebeliğe kilolu başlamıştım
En büyük korkum. Hamilelikten önce 28 kg verdim tekrar kilo almaktan çok korkuyorum Allah’a şükür 20. haftada 2 kg vermişim. Bebişimin gelişimi de iyi. Tavsiyem karbonhidratı düşürün.

Bende aynıyım ama direniyorum dışarı çıktığımda fenayım bazen gece kalkıp 30 kere hapşurduğum oluyordur atak gibi resmen, bebeler için direniyoruz ilaç vs kullanmadan
ben arada kullanıyorum maalesef, durmaksızın burnum akıyor sonrası baş ağrısı şu an 10 gün falan oldu kullanmayalı ama mesela bugün de çok kötüyüm

Bi ara da 65 tim gebe kalmadan ben de şaştım kaldım herhalde 6-7 kilo almışım .

ben arada kullanıyorum maalesef, durmaksızın burnum akıyor sonrası baş ağrısı şu an 10 gün falan oldu kullanmayalı ama mesela bugün de çok kötüyüm
Geçmiş olsun çok. Ne kullanıyorsunuz?

Kızlar hepinizin bayramı kutlu mutlu olsun. İnşallah çok güzel geçmiştir. Bebişlerimize hamile olduğumuz ilk bayramımızdı ben biraz yoğundum şimdi ancak girebildim.. Seneye ramazan bayramında hepimiz minnoşlarımız sağlıklı bir şekilde kucağımızda kutluyor oluruz inaşallah

Günaydınlarrr herkese iyi bayramlar.. ben de bu bayram çok yoğundum şehir dışındaydım.. bazı günler günde 10 bin adımdan fazla yürüdüğüm oldu bazen endişelendim bazen önemsemedim.. inşallah iyidir minnağım.. yarın doktora gideceğim görüp içimin rahatlamasına ihtiyacım var
Oksaparı 16. Haftada bıraktık onun da tedirginliği var, inşallah her şey yolundadır..

Geçmiş olsun canım , bendede alerji var ama bazı meyveler çok tetikliyor onları yememeye çalışıyorum , dışarıya da zaten çıkmıyorum o yüzden bazen boğazım kaşınıyor ama geçiyor sonra

18 haftalik hamileyim kaç gündür konuşurken nefes nefese kalıyorum aranızda böyle olan varmı erken değil mi şimdiden nefes darlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…