2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba kızlar benim bugün randevum vardı, 20+4 teyiz. 13.cü ve 16.cı haftada erkek denilen bebeğimin bugün yüzde yüz kız denildi, neye inanacagimi şaşırdım doğrusu ,sizce yine değişir mi??
O zaman kızdır artık değişmez diye düşünüyorum

Maximum 24 haftaya kadar diye biliyorum , yani 23 haftada olur

Vermedi o şaşkınlık ile aklimada gelmedi istemek, ama gösterdi baya bacak arası boştu, zaten ben önce baktıklarında görmemiştim erkek veya kız ama o kesin konuşmuştu
Banada 19.haftada kesin erkek dendi bacak arasının resmini çekip verdi sanki napcaz 12.ve 16.haftalwrdada erkek denilmişti ama emin değiliz tam dediler

Bana 22.haftaya kadar zaman verdi her doktorun bakış açısı değişiyor sanırım

Kızlar bebeğin hıçkırığını hissettiniz mi hiç? Ben sanki hissettim ritmik bir şekilde
kendi nabzımdan hareketlerini bile net hissedemiyorum ya kalbim karnımda atıyor biraz çarpıntım var ve elimi karnımda nereye atsam kendi nabzım bebek tam göbek deliğimin altında ama dün normal rahmin yerinde pıt pıt atan şeyler hissettim hatta oğluşum aşağı mı indi dedim o muydu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…