O zaman kızdır artık değişmez diye düşünüyorumMerhaba kızlar benim bugün randevum vardı, 20+4 teyiz. 13.cü ve 16.cı haftada erkek denilen bebeğimin bugün yüzde yüz kız denildi, neye inanacagimi şaşırdım doğrusu ,sizce yine değişir mi??
Ben kıpırdamaları his ediyorum ama hıçkırıkmıdır bilmemKızlar bebeğin hıçkırığını hissettiniz mi hiç? Ben sanki hissettim ritmik bir şekilde
Ben hissetmedim ama merak ediyorumKızlar bebeğin hıçkırığını hissettiniz mi hiç? Ben sanki hissettim ritmik bir şekilde
İnşaallah güzel haberlerle gelirsiniz dualarım sizinleKıızlar lütfen bana dua edebilir misiniz görenler?? Sonucumuz çıkmışta almaya gidiyoruz şimdi hastaneye. İnşallah sağlıklıdır bebeğim duaya ihtiyacımız var
Canımmmm dualarım seninle sende hemen bizle paylaş amniyosentez sonucu dimi buKıızlar lütfen bana dua edebilir misiniz görenler?? Sonucumuz çıkmışta almaya gidiyoruz şimdi hastaneye. İnşallah sağlıklıdır bebeğim duaya ihtiyacımız var
Evet canım bakalım inşallah sağlıklıdır bebeğim inşallah şu 2aylık üzüntüler son bulurCanımmmm dualarım seninle sende hemen bizle paylaş amniyosentez sonucu dimi bu
Kıızlar lütfen bana dua edebilir misiniz görenler?? Sonucumuz çıkmışta almaya gidiyoruz şimdi hastaneye. İnşallah sağlıklıdır bebeğim duaya ihtiyacımız var
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallahEvet canım bakalım inşallah sağlıklıdır bebeğim inşallah şu 2aylık üzüntüler son bulur
Güzel haberlerle döneceksin arkadaşım inanıyorumKıızlar lütfen bana dua edebilir misiniz görenler?? Sonucumuz çıkmışta almaya gidiyoruz şimdi hastaneye. İnşallah sağlıklıdır bebeğim duaya ihtiyacımız var
Dualarım seninle , içini ferah tut inşallah bebişin sağlıklıdırKıızlar lütfen bana dua edebilir misiniz görenler?? Sonucumuz çıkmışta almaya gidiyoruz şimdi hastaneye. İnşallah sağlıklıdır bebeğim duaya ihtiyacımız var
Maximum 24 haftaya kadar diye biliyorum , yani 23 haftada olurSelam arkadaşlar dün konrole gittim çok şükür her şey yolunda 350 gram olmuş tosbik. Yüüznü de hep sakladı pek göz önünde olmayı sevmiyor beyfendi:) ancak detaylı ultrasonu sorduğumda 23. Haftayı verdi normal mi ?
Beni 21+3 te çağırdıSelam arkadaşlar dün konrole gittim çok şükür her şey yolunda 350 gram olmuş tosbik. Yüüznü de hep sakladı pek göz önünde olmayı sevmiyor beyfendi:) ancak detaylı ultrasonu sorduğumda 23. Haftayı verdi normal mi ?
Banada 19.haftada kesin erkek dendi bacak arasının resmini çekip verdi sanki napcazVermedi o şaşkınlık ile aklimada gelmedi istemek, ama gösterdi baya bacak arası boştu, zaten ben önce baktıklarında görmemiştim erkek veya kız ama o kesin konuşmuştu
Bende 20+6 da gidicem erken değil demi öyle randevu verdi sekreterMaximum 24 haftaya kadar diye biliyorum , yani 23 haftada olur
Selam arkadaşlar dün konrole gittim çok şükür her şey yolunda 350 gram olmuş tosbik. Yüüznü de hep sakladı pek göz önünde olmayı sevmiyor beyfendi:) ancak detaylı ultrasonu sorduğumda 23. Haftayı verdi normal mi ?
kendi nabzımdan hareketlerini bile net hissedemiyorum ya kalbim karnımda atıyorKızlar bebeğin hıçkırığını hissettiniz mi hiç? Ben sanki hissettim ritmik bir şekilde
İnşallah iyi sonuç alırsınız, dualarım sizinleKıızlar lütfen bana dua edebilir misiniz görenler?? Sonucumuz çıkmışta almaya gidiyoruz şimdi hastaneye. İnşallah sağlıklıdır bebeğim duaya ihtiyacımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?