2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzu ben 2 ay çektim onu 2.3. Ayda 4te hafifledi geçti ama çok erken yaşadın ilerde de olur dedi doktor. Beyaz leblebi ce sakız ile buldum çözümü. 3 öneri.. karnın acıkmadan beyaz leblebi ye. Yanmaya başlarsa kolay geçmiyor çünkü. Yemekten sonra yqrım sakız çiğne. (Evde koca bir kutu şekersiz falım var) midedeki gazı atmaya yardımcı olup yanmaz azaltıyormuş. Birde yemek yiyince en az yqrım saat 1 saat yatma dik otur yatınca mide kapağı aralanıyormuş ve yemek borusuna kaçıl olup yanma yapıyor.
Kötü hqber karın iyice büyüyünce bebek mideye baskı yapacakmış ve bunlar çok artacakmış. Bir de doktor gaviscon verdi ama hala içmedim hiç.

Kızlar sanırım grip oluyorum sesim değişti boğazım da acıyor çok ilerlemeden ne yapabilirim ballı Nane limon falan yapsam olur mu acaba yolculuk yapıcam haftasonu kötü denk geldi inşaallah ilerlemez çok
Umarım ilerlemez canım, ben de grip oluyorum zannettim ama sadece boğaz ağrısı çektim bir kaç gün sonra da geçti. Zencefil, papatya, rezene çayı içebilirsin.

Göbek etrafında altında üstünde çevresinde ağrısı olan var mı arkadaşlar bide bacakta ezik gibi bir ağrı her gün bir yerimiz ağrıyor 20. Haftadayım
Valla sorma her gün yeni bir şey çıkıyor sanki, bence büyüyorlar kuzum onun etkisi olmalı

Aşı yok bulunmuyor ama kesin yapılın deniyor yapılanlar başına gelen her şeyi aşıya bağlıyor biz de ne düşüneceğiz bilemiyoruz
Bence abartıyorlar canım, tetanoz önemli bir aşı bence vurulmamak hata olur diye düşünüyorum, ilk gün kolda kas ağrısı oluyor onun dışında birşey olmuyor. Tabi değişebilir istisnalar olabilir ama ben 5. Dozu vurulacağım 20 de

Sana kesinlikle katılıyorum, şekerden ani bebek ölümü nedeni sayılıyor bir gebelikte çıkıp diğerinde çıkmayabiliyor, yani riske atılacak bir durum diye düşünüyorum ki, normal yediğimiz içtiğimiz den daha fazlası değil diye biliyorum, sağlıkçı arkadaşlar daha doğru bilir tabi..

Dualarım seninle, inşallah bu süreçler geçer çok zor anlıyorum seni bende iki kere kanama geçirdim ama çok kötü bir kanama , daha yeni kanama alanım kapandı , inşallah plasenta ayın ilerledikçe yukarıya doğru çıkar 20 haftadan sonra kanama alanı kapanıyor diye duydum

Sağ kulağım tıkanıyor benim ara ara, sebebini anlayamadım bende. Kulak pamuğu kullanıyorum ama ikisine de hani neden hep sağ kulağım tıkanıyor böyle uçakta olur ya basınç varmış gibi o şekilde. İnşallah iltihap durumu değildir

Kızlar sanırım grip oluyorum sesim değişti boğazım da acıyor çok ilerlemeden ne yapabilirim ballı Nane limon falan yapsam olur mu acaba yolculuk yapıcam haftasonu kötü denk geldi inşaallah ilerlemez çok
Canım tuz harcatmadı da yap günde iki üç defa

Ben dr’uma söyledim gerek yok dedi Kıbrıs’ta tüm arkdaşlarıma sordum hiç biri vurulmamış

Çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz evladımıza sağlıkla kavuşabiliriz benim de bir gece çok şiddetli kanamam oldu, ama öyle böyle değil yani bir yerim kesilmiş gibi oluk oluk evladımı kesinlikle kaybbetiğimi düşündüm ama çok şükür Rabbim bağışladı. Siz şu an kaçıncı haftadasınız?

5doz çok değil mi 19 dayım daha olmadım 20 de tek doz yeter dedi doktorum belki 2 en fazla

Yaptıracağım düşük dozda olsa kendi doktorum 24 te dedi bugün hastanede 19 çağırdılar anlamadım ki siz kaçıncı haftada yaptırdınız ki

Bu mide yanmaları boğaz yanması karında gerginlik beni bitirdi çok da duygusallaştım ya ne zormuş anne olmak ağlayıp duruyorum
Ay beni bide sor çok duygusal oldum ama ağlamıyorum ama ben çok evhamlı oldum , mide yanması için asitli şeylerden uzak dur

Amin , Ben çok şükür 20+1 oldum , benimde hep gece oldu kanamalarım , yani o kadar korkuttu ne ben ne eşim bi süre geceleri doğru düzgün uyuyamıyorduk yine gece bişey olucak diye , ben adet gibi kanamam vardı çok şiddetli , bende kaybettim sandım dr gitmeden önce bi sürü ağlamıştım , çok şükür geride kaldı , Allah herkese rahat gebelik nasip etsin yavrularımıza sağlıkla kavuşalım

Yine burada bir arkadaşla konuşmuştuk onun da büyük kanama atakları hep gece olmuştu, acb neden böyle. Rabbim bundan sonra tüm gebeliğinizin huzur ve ferahlık içinde geçmesini nasip etsin inşallah.

Merhabalar bir sorum olacakk hamilelikte ilk muayeneye ne zaman gittiniz betahcg kaçtı ya da kaçıncı haftadaydiniz ve vajinal muayene oldunuz mu bir zararı var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…