2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet benim preeklampsi riskim var ve maalesef damarlarda notch var. O yüzden bebekte gelişme geriliği ihtimali var ((

Evet benim preeklampsi riskim var ve maalesef damarlarda notch var. O yüzden bebekte gelişme geriliği ihtimali var ((
Evet hatırladım simdi bant olayını sizin insallah bir sıkıntı olmaz kalbim dualarım sizlerle kendimizi ne kadar sıksak da degistiremeyecegimiz seyler icin üzülmeyelim kendimi de boyle telkin ediyorum ben. Allahim yavrularımıza sağlık sıhhat versin bir avazda kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla insallah dua edicez dikkat edicez gecicek bu günler

Günaydın kızlar bugün detaylı ultrasona geldim bekliyorum şuan doğum paketim vardı kaydımı yaparken öğrendim detaylı ultrasonumu kadın doğum uzmanı yapacakmış normalde radyoloji uzmanı yada peritanoloji yapmazmı yanlış mı biliyorum. Ucuza getirmek için mi yapıyorlar böyle anlam veremedim

Evet perinatoloji uzmanınin yapması en iyi ama özel hastanede olmayabilir zaten az perinatolog var. Radyoloji doktorları da bakabilir ama kadın doğumcunuz tecrübeliyse güveniyorsanız o da bakabilir.

Evet perinatoloji uzmanınin yapması en iyi ama özel hastanede olmayabilir zaten az perinatolog var. Radyoloji doktorları da bakabilir ama kadın doğumcunuz tecrübeliyse güveniyorsanız o da bakabilir.
Bakacak doktoru tanımıyorum benim muayneye gittiğim doktorum değil ama aynı hastanede bilemedim şimdi hayırlısı artık inşallah güzel sonuçlar alırım

Bakacak doktoru tanımıyorum benim muayneye gittiğim doktorum değil ama aynı hastanede bilemedim şimdi hayırlısı artık inşallah güzel sonuçlar alırım
Tecrübelidir belki gözü daha alışıktır kalbinizi bozmayın insallah bir sorun da çıkmaz bebeğinizi uzun uzun görmenin tadını çıkartın

İnşallah güzel günleri görmek nasip olur hepimize

Bazı kadın doğum doktorları kendileri de bakıyor canım. Yani makinesi buna uygun ve kendisi de bu işte uzmanlaştysa sorun olmaz. Radyolojiyi bilmiyorum zaten kadın doğumcu değiller sonuçta onlar neden bakıyor bilmiyorum. Perinataloglar bu işin ıuzmanı tabi.

Oğlumda benim de çok mide yanmam olmuştu. Rezene çayı veya bal tüketmeyi deneyin ama bende hiçbir şey fayda etmemişti maalesef.
Rezene çayı yasak değil mi? Benim doktorum gebelikte ıhlamur dışında bir bitki çayına izin vermiyor.

Canım senin sonucun ne zaman çıkacak

Selam kızlar detaylıdan çıktım bebeğim çok şükür sağlıklı fakat amniyon sıvısında artış var buda yaşa bağlı gebelik şekerinden olabileceğini bir ay sonra şeker yüklemesi yapılıp buna göre bir yol izleneceğini söyledi doktorum. Bide daha önceki muayenemde herşey yolundayken plezetamın aşağıda olduğu tespit edildi bunun içinde zamanla ilerki dönemde yukarı çıkabilir dedi ilişkiyi tamamen yasakladı bende başından beri zaten ilişki yaşamadığımızı söyledim işte böyle kızlar modum biraz düştü gibi bunada şükür ama ne bilim annelik bambaşka işte en ufak detaya bile takılıp kalıyor insan

Benimde plesanta rahim ağzına çok yakındı hep ilerleyen zamanlarda yukarıya çıkabilir çıkmazsa kanama erken doğum riski var denmişti 16.haftaya kadr böyleydi dün gittiğimde girişi kapatmadığını riskli bir durum olmadığını söyledi doktor plesanta zamanla yukarı kayıyor bence şuan endişelenmek için erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…