2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
orası öyle tabiki canım ama bazı durumlarda doğduğu gibi müdahale edilmesi gereken hastalıklar var. Allah korusun öyle bir durum varsa eğer ona göre o birim olan hastane vs. de seçmek gerekiyor.

Kuzum benim merak etme bak bebek sağlıklıymış inş. Amniyo artışı şekerden oluyor yediklerine dikkat et bugünlere diyette gibi ol. Kendi doktoruna da danış bence. Şeker yüklemesi ile kesinleşir zaten. Şeker derken pilav karbonhidraata yememen lazım bilgin olsun.

Merhabalar canım acayip karpuz çekiyor ancak mevsimi değil diye yemek de istemiyorum hamilelikte 18.haftamdayım bu ayda yeniyor mu tezgahlarda yerini aldı ama

Merhaba evladınızı inşallah sağlıkla kucağınıza alın. Bu kaçıncı gebeliğiniz? Benim ikinci gebeliğim bende de plasenta aşağıda tutulmuş ve bu nedenle kanama oluyor 24. Haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali var dedi doktor sabırla bekliyorum

Sizin için çok sevindim benim de plasentam aşağıda bu nedenle sürekli istirahat halindeyim. Kanama, erken doğum, düşük doğum ağırlığı pek çok şey sayıyırlar

Merhabalar canım acayip karpuz çekiyor ancak mevsimi değil diye yemek de istemiyorum hamilelikte 18.haftamdayım bu ayda yeniyor mu tezgahlarda yerini aldı ama
Ben bir ay önce yemiştim tadı pek hoş değildi birkaç dilim anca yemiştim şuan nasıldır bilmiyorum açıkçası

Merhaba hanımlar ben Bi kaç zamandır karpuz aşeriyorum geçen tezgahlarda pazarda gördüm bu ayda hamileyken yenmesi sakıncalı olur mu?

orası öyle tabiki canım ama bazı durumlarda doğduğu gibi müdahale edilmesi gereken hastalıklar var. Allah korusun öyle bir durum varsa eğer ona göre o birim olan hastane vs. de seçmek gerekiyor.
evet öyle benimde yaptırmamım sebebi bu

Canım benim ilk gebeliğim bana doktorum her gittğimde plesanta aşağıda diyodu ama daha erken 6.aydan snra yukarıya doğru çıkablr dedi
Bende çıkmazsa sorun mu demiştim oda kanama ve erken doğum riski var normal doğum yapmana engel ama takip etcz erken daha dedi 20.haftada artık girişte değil artık yani daha düşünmek için erken bebek büyüdükçe yukarı çıkıyo gerçekten

Sizin için çok sevindim benim de plasentam aşağıda bu nedenle sürekli istirahat halindeyim. Kanama, erken doğum, düşük doğum ağırlığı pek çok şey sayıyırlar

Benim 1 yaşında bir oğlum var bu gebelikte yaşadığım risk nedeni ile yavrumu haftalardır kucağıma alamıyorum şimdi 18 haftalık olduk inşallah 20. Hafta kontrolümde ben de hayırlı haberler alırım. Dualarınızda beni de eksik etmeyin lütfen

Benim çok karpuz canım çekiyor bi kere aldım fena değildi ama çokta iyi değildi , ama bizim burda çok zor bulunuyor şuan çok aramak gerekiyor

Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş bizde atlatırız detaylı yı bende baya heyecanlıyım bir sorun çıkmaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…