- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
Ben detaylı ultrasonu yaptırdığımda 20+0dı, 21+0 görünüyordu ama yine de regli baz alacağız dedi doktor. Her kontrolde bir hafta önden gidiyor ama yine de regli baz alıyorlar, anlamadımKızlar detaylidan çıktım
Herşey yolunda cok şükür .
Anbiyon sıvısı vs olması gerektiği gibi çıktı .
Ufaklık 485 Gr miş .doktor 6 gün önden gidiyor ama problem değil dedi .önden gidince tahmini doğum zamanı tarihide değişiyorşuan 21+2 yım ama 22+1 görünüyor Muş
Benim bebeğim de 1 hafta önde ve dediğiniz gibi regli baz alıyor. Bebeklerimizin doğum tarihi bundan etkilenir mi bilmiyorumBen detaylı ultrasonu yaptırdığımda 20+0dı, 21+0 görünüyordu ama yine de regli baz alacağız dedi doktor. Her kontrolde bir hafta önden gidiyor ama yine de regli baz alıyorlar, anlamadım
Ultrason kağıdında en üstte tahmini doğum tarihi değişiyor ama yinede .Ben detaylı ultrasonu yaptırdığımda 20+0dı, 21+0 görünüyordu ama yine de regli baz alacağız dedi doktor. Her kontrolde bir hafta önden gidiyor ama yine de regli baz alıyorlar, anlamadım
Sorma ya çok pahalı insan siparişi tamamlaya basmaya korkuyorYa yavaştan al sen , ben daha almadım o gün bi kaç şey seçtim trendyoldan ve 5 bin tl oldu ve bu alacaklarımın %5 i heralde
Benim kasığımda değilde karnımın yanlarında oluyor. Doktorum suyu az içtiğimden oluyor dedi ve magnezyum dozunu arttırmamı önerdi. Birdaha olmadı şükürKızlar ya iki gündür bebek çok hareketli ve kasığıma çok baskı yapıyor oraya doğru çok vuruyor ve kasığıma batıyor bundan dolayı da karnımda bazı yerlerde gelip giden sancılar oluşuyor bu durumda olan başkası var mı bi yandan korkuyorum ya erken doğum felan yapanlar var bu haftalarda kötü düşünmek istemiyorum ama çok korkuyorum
Bana magnezyum verdi doktor ama ben bir tane bile içmedim internette zararlarıyla ilgili bir video izledim o yüzden içmedim bir de suyu hiç tüketmiyorum gibi birşey içmediğim halde tuvaletten çıkamıyorum çünküBenim kasığımda değilde karnımın yanlarında oluyor. Doktorum suyu az içtiğimden oluyor dedi ve magnezyum dozunu arttırmamı önerdi. Birdaha olmadı şükür
Magnezyum gerçekten işe yarıyor ama, ben zararlı olabileceğini daha önce hiç duymadım. Ben de tuvaletten çıkamıyorum bebek idrar kesesine baskı yapıyorBana magnezyum verdi doktor ama ben bir tane bile içmedim internette zararlarıyla ilgili bir video izledim o yüzden içmedim bir de suyu hiç tüketmiyorum gibi birşey içmediğim halde tuvaletten çıkamıyorum çünkü
Şimdi bir tane içtim belki bi umut biraz rahatlarım sanırım artık zor zamanlara geliyoruzMagnezyum gerçekten işe yarıyor ama, ben zararlı olabileceğini daha önce hiç duymadım. Ben de tuvaletten çıkamıyorum bebek idrar kesesine baskı yapıyor
Maşallah canım çok sevindimKızlar detaylidan çıktım
Herşey yolunda cok şükür .
Anbiyon sıvısı vs olması gerektiği gibi çıktı .
Ufaklık 485 Gr miş .doktor 6 gün önden gidiyor ama problem değil dedi .önden gidince tahmini doğum zamanı tarihide değişiyorşuan 21+2 yım ama 22+1 görünüyor Muş
Hayır ilk zaman regl ye göre tarih yazıyordu ultrason kağıdında artık daha erken tarih yazıyor ona göre yorumladım .6 günde ya bebek doğum tarihide 6 gün erken yaziyofMaşallah canım çok sevindimdarısı bana haftaya perşembe benimde, bende sormuştum arkadaşlara değişmiyor doğum zamanı olarak demişti, sana doktor mu dedi canım doğum tarihinin degiseceğini
Valla ben kaç gündür aldım ama bi türlü ödeme kısmına geçemedimSorma ya çok pahalı insan siparişi tamamlaya basmaya korkuyorben kıyafet olarak yenidoğan düzdüm hep kıyafetlerini baya aldım bitti 3 aylık almayacağım hediye zaten çok geliyor bizim kıyafet bide sülale de biraz kalabalık önümüzdeki ay maaşla kendi ihtiyaçlarımı gidereceğim artık
Yok ya korkma kötü düşünme benimde bazen ağrı giriyor karnıma ama hemen geçiyor , bazen karnımın altı kesik kesik oluyormuş gibi his ediyorum , bende bazen endişeleniyorum aslında pazartesi Dr gidicem sorucam ama her seferinde soruyorum ve normal diyorKızlar ya iki gündür bebek çok hareketli ve kasığıma çok baskı yapıyor oraya doğru çok vuruyor ve kasığıma batıyor bundan dolayı da karnımda bazı yerlerde gelip giden sancılar oluşuyor bu durumda olan başkası var mı bi yandan korkuyorum ya erken doğum felan yapanlar var bu haftalarda kötü düşünmek istemiyorum ama çok korkuyorum
Bende de böyle yazıyor ama işte doğum tarihi için erken olanı baz almamış, onun nedenini anlamadımHayır ilk zaman regl ye göre tarih yazıyordu ultrason kağıdında artık daha erken tarih yazıyor ona göre yorumladım .6 günde ya bebek doğum tarihide 6 gün erken yaziyof
Aynı aynı bende öyle en iyisi dışarı çıkıp alışveriş yapmak o zaman harcıyorum hele bide kociş yanımdaysaValla ben kaç gündür aldım ama bi türlü ödeme kısmına geçemedimsürekli bazı şeyleri ekleyip bazı şeyleri çıkarıyorum bi türlü karar veremiyorum ne alıcağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?