Gerçekten öyle bizde badana yaptıracağız onu bekliyorum çocuk odasını boşalttık badanadan sonra temizlikçi gelecek ondan sonra eşyaları sipariş vereceğiz bebeğin sonra da zaten kıyafetlerini yıkarım ütülerim anca olur yaBen bugün kendimi çok yordum ya, bebek eşyaları aldıkça evde oraya buraya sıkıştırıyordum. Bugün eşyaları baza altını filan düzenledik. Bütün gün her yer herdeydi.. oda yapmıyorum ben bebeğe şimdilik yanımda yatacağı için o yüzden yatak odasında bizim dolapta yer açtım bakalım. Sığmazsa ya dolap ya konsol alıcaz ama sığacak gibi de. Ama bu işler son aylara asla bırakılmazmış. İnsan çok yoruluyor bilginize
Benimde hep aşağıda bu ara eğitime gidiyorum gündüz hep oturuyorum ondan mı anlamadım bende aşağıda diye endişeleniyorumİyi geceler kızlar, bebişlerinizin tekmelerin nerde hissediyorsunuz ya ben tam göbek dediğimin yanında ya da bi üstünde hissediyorum normal mi acabaherkes aşağıda hissediyorum diye panik yapar ben de tam tersi çok mu yukarda hissediyorum acaba dedim
Büyüdükçe yukarıda olması normal benim artık dışarıdan belli oluyor habire gözlerim doluyor okadar guzel ki cok normalİyi geceler kızlar, bebişlerinizin tekmelerin nerde hissediyorsunuz ya ben tam göbek dediğimin yanında ya da bi üstünde hissediyorum normal mi acabaherkes aşağıda hissediyorum diye panik yapar ben de tam tersi çok mu yukarda hissediyorum acaba dedim
Ben yıkama ütüleme işine daha girmedim ya. Alıp alıp alıp kenara atmıştım neyden kaçtane aldım bilmiyordum. Tek tek yazdım deftere. Ay ay ayırdım paketledim güzelce öyla dolaba dizdim. Yıkasam daha çok var tozlanır yaklaşınca yaparız artıkGerçekten öyle bizde badana yaptıracağız onu bekliyorum çocuk odasını boşalttık badanadan sonra temizlikçi gelecek ondan sonra eşyaları sipariş vereceğiz bebeğin sonra da zaten kıyafetlerini yıkarım ütülerim anca olur ya
Kuzum büyüdükçe her yerden hissediyorum. Nerde olduğunu anlıyorum artık mesela 2 3 gündür arkasını dönmüştü tekme atıyordu ama yukarı değil içime içime:) bugğn tekrr döndü herhalde.. bazen göbek deliği etrafı bazen sağ sol bazen arka.. şimdi daha küçükler dönsünler dursunlar. İlerde onlar da sığmayacak içeri bu kadar rahat dönüp haraket edemeyeckİyi geceler kızlar, bebişlerinizin tekmelerin nerde hissediyorsunuz ya ben tam göbek dediğimin yanında ya da bi üstünde hissediyorum normal mi acabaherkes aşağıda hissediyorum diye panik yapar ben de tam tersi çok mu yukarda hissediyorum acaba dedim
Benimde genelde aşağıdaBenimde hep aşağıda bu ara eğitime gidiyorum gündüz hep oturuyorum ondan mı anlamadım bende aşağıda diye endişeleniyorum
Evet ölçümler neyse o yazıyor kuzu ama doğum tarihi olarak değişmiyor diye biliyorum. Yani gelişimsel olarak önde, bir arkadaş bana öyle demişti burdanHayır ilk zaman regl ye göre tarih yazıyordu ultrason kağıdında artık daha erken tarih yazıyor ona göre yorumladım .6 günde ya bebek doğum tarihide 6 gün erken yaziyof
Günaydın kuzumKızlar günaydın, aranızda Nioli yağını kullanan var mı internetten araştırdım özellikle idrar yolları enfeksiyonuna çok iyi geliyormuş, tekrarlamasını da önlüyormuş. Kullanıp memnun kalan var mı?
Bebeğimin cinsiyeti kız bu aradaMerhaba kızlar doğuma daha çok var ama ben şimdiden isim konusunda araştırma yapıyorum kızlarımın ismi Arjin ve rengin bu isimlere uyumlu olarak sonu -in ile biten isim arıyorum:) bir tane buldum hoşuma gitti “Alin “ diye . Sizlerin önerisi nedir acaba.
Ben ikisini de aldım. Dr um da zaten doğuma yakın krem kullandırmaya başlıcam dedi göğüs ucu. O yüzden indirim denk gelince aldım@HarikaAlicesheismaya
Kızlar listeler için teşekkürler
Göğüs ucu yara olmaması adına sadece kreme bile gerek duymadan gümüş kalkan kullanın diyorlar ne düşünüyorsunuz?
Kolay gelsin canım , o zaman bu günü dinlen bence , valla ben şimdi bile eğilemiyorum ya , eğildiğim zaman karnıma ağrılar giriyor , ağırlaştım resmen , ben bebek odasına pek bişey yapmicam park yatak alıcam kendi yanıma sadece perde ve halı alıcam avize falan onlarda ben yapmicam , eşyaları daha bu gün bi kaç bişey sipariş ettim oda tr den getirecekler o yüzden heralde çok işim olmaz diye düşünüyorumBen bugün kendimi çok yordum ya, bebek eşyaları aldıkça evde oraya buraya sıkıştırıyordum. Bugün eşyaları baza altını filan düzenledik. Bütün gün her yer herdeydi.. oda yapmıyorum ben bebeğe şimdilik yanımda yatacağı için o yüzden yatak odasında bizim dolapta yer açtım bakalım. Sığmazsa ya dolap ya konsol alıcaz ama sığacak gibi de. Ama bu işler son aylara asla bırakılmazmış. İnsan çok yoruluyor bilginize
Aynen nedense o zaman harcanan para göze gelmiyorAynı aynı bende öyle en iyisi dışarı çıkıp alışveriş yapmak o zaman harcıyorum hele bide kociş yanımdaysa
Ben bazen tam kasığımda bazen karnımın altındaİyi geceler kızlar, bebişlerinizin tekmelerin nerde hissediyorsunuz ya ben tam göbek dediğimin yanında ya da bi üstünde hissediyorum normal mi acabaherkes aşağıda hissediyorum diye panik yapar ben de tam tersi çok mu yukarda hissediyorum acaba dedim
Ay çok iyi ya böyleBen yıkama ütüleme işine daha girmedim ya. Alıp alıp alıp kenara atmıştım neyden kaçtane aldım bilmiyordum. Tek tek yazdım deftere. Ay ay ayırdım paketledim güzelce öyla dolaba dizdim. Yıkasam daha çok var tozlanır yaklaşınca yaparız artık
Bence alin güzel bi isimMerhaba kızlar doğuma daha çok var ama ben şimdiden isim konusunda araştırma yapıyorum kızlarımın ismi Arjin ve rengin bu isimlere uyumlu olarak sonu -in ile biten isim arıyorum:) bir tane buldum hoşuma gitti “Alin “ diye . Sizlerin önerisi nedir acaba.
Alin bencede çok güzel, alternatif olarak "Aylin, Eflin" de olabilirMerhaba kızlar doğuma daha çok var ama ben şimdiden isim konusunda araştırma yapıyorum kızlarımın ismi Arjin ve rengin bu isimlere uyumlu olarak sonu -in ile biten isim arıyorum:) bir tane buldum hoşuma gitti “Alin “ diye . Sizlerin önerisi nedir acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?