2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben hala hissetmiyorum hissettiğim bebek hareketi mi onu da bilmiyorum bazen bişey oluyor gibi ama saniyelik oda elime koyana kadar kayboluyor .
Çikolatayı kaç dk önce yiyelim muayene den .

kızlar ben şöyle bir alışveriş listesi yaptım aldıklarımın üzerini çizdim okunuyor mu bilmem ama belki size de faydası olur kıyafeti en sona bıraktığım için çok detaylandırmadım bebek arabası olarak joie chrome tercih ettim sağlam ve çift yönlü olduğu için ayrıca puset de takılıyor o yüzden yeni doğan için kullanışlı buldum ☺

Eklentiler

• IMG_20230516_180354.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 134
Benimde iki hafta sonra şeker yüklemem var eğer yüksek olursa diyetistene yönlendiriir kesin ve ben buna hiç hazır değilim şimdiden kısmaya başladım tatlı yemiyordum dün dayanamadım dondurma yedim
Ben tatlı nerdeyse gergin yiyorum , ya tatlı ya baklava ya lokum ya dondurma yada çikolata , tutamıyorum kendimi aşırı canım istiyor ama ben açlık ve tokluk şekerimi sürekli ölçüyorum normal

Ben 5. Haftada tartıldığımda 76.5 idim. Sonra diyetisyene başladım 74lere kadar düştüm. Şuan 22. Haftamdayım sabah tartıldım 76.6 mevcut kilom. 80le doğuma gidersem göbek atarım
Çok iyi ya acaba bende vakit kaybetmeden diyetisyene mi gitsem

Kızlar karnı küçülmüş gibi hisseden var mı. Randevum 6 gün sonra. Ama sanki son 5 gündür karnım Küçüldü gibi hissediyorum. Sizde durumlar nasıl. Neden olur bu. Bebek hareketleri normal.
bende öyle bazen ya , bazen karnımı çok büyük his ediyorum bazen küçük , aynısı bu gün sabah oldu düne göre karnım saki daha küçüktü

HarikaAlice sheismaya
Kızlar listeler için teşekkürler
Göğüs ucu yara olmaması adına sadece kreme bile gerek duymadan gümüş kalkan kullanın diyorlar ne düşünüyorsunuz?
Kremi bence ne olur ne olmaz elimizin altında bir paket de olsa tutmalıyız diye düşünüyorum maddi gücün varsa gümüş kalkan çok işe yarıyor diyorlar ben alıcam inşallah

Ben hala hissetmiyorum hissettiğim bebek hareketi mi onu da bilmiyorum bazen bişey oluyor gibi ama saniyelik oda elime koyana kadar kayboluyor .
Çikolatayı kaç dk önce yiyelim muayene den .
Hissettiğin şey bebiş zamanla daha da kuvvetlenecektir
Yarım saat öncesinden yiyebilirsin.. vişne suyu da almıştım ama içemeden aldı içeri doktor.
Başta uyuyordu doktor ultrason cihazıyla dürterek uyandırdı

çok iyi yapmışsınız ya bu markayı duymuştum bende kabin boy alacağım, peki puset aparatını aldıktan sonra hangi markalar uyumlu olur acaba
Puset aparatı universal pusetlerle uyumluymuş. olanlarda maxi cosi, joie bir şey bir şey daha vardı ama unuttum e bebekteki çocuklara sorarsın onlarında hepsi bilmiyormben 2 3 e bebek gezdim. Yada alırken denersin canım.

Bir de anne bebek bakım çantası olarak ne tercih ettiniz yada edeceksiniz? Ben kraft diamond sırt çantasını beğendim ama kararsızlığım var.
Ya bunu bunde çok aradayım çokta pahalılar. Ama 4 yaşındq çocuğunolan qrkadaşım hala onuunla geziyor 4 yıl bir fiil kullancaz iyi alayım diyorum. Mcd bag diyebbşr çqntabvqr reklam öıkıp duruyor instagramda onu beğendim kullanışlıngeldi ama pahalıda geliyor

aksine yazın daha iyi olur bence, sıvı alımımız artar havalar da sıcak olduğu için pek yemek yiyilmiyor özellikle ağır yemekler yani bende öyle olur hep kışın 2 3 kilo alırım yazın da veririm
Bende yazın dondurma karpuz kavun yerim hepsi şekerli rejimi hep bozarım ama kışın bozacak bir şey yok.. suyu ben hep çok içiyorum zaten sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…