2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Teach_Mavi
Canım bugün detaylı ultrasona gidecektin nasıl geçti
Ah evet canım hiç müsait olup yazamadım..
Çok şükür güzel geçti her şey yolundaymış. Uzun uzun izledik çokk güzeldi doktor baya ayrntılı baktı anlattı 397 gr. Olmuş minnoş
Hep yüzünü sakladı eliyle, zar zor foto alabildik
Bu ara ben de çarpıntı oluyor onu söyledim takipte kal nabzın 100 ü geçerse kardiyologa görün dedi.
Senin ne zamandı detaylı

İyi geçmesine sevindim canım
Benim de normalde haftaya cuma idi ama dayanamadım öne aldım
Yarın gideceğim inşallah
Çok heyecanlıyım bir ay oldu oğluşumu görmeyeli
Çarpıntı bende ilk zamanlar oluyordu TSH düşüklüğünden olabilir dedi dahiliye ilaç kullanıyorum .
Hareketleri hissetmeye başladın mı ?

Öyle yapıyorum canım benim yine de bedenler çabuk bitiyor işte

Canım benimde 20 ci haftalar civarında kalp çarpıntısı vardı bir kaç saniye olup geçiyordu. Şuan 24e yaklaştık yok çok şükür. İnş sizinde geçer. Kan fazlalaşmasından vs oluyormuş.

İyi yapmışsınn insan dayanamıyor görmek istiyor her hafta
Sağlık odağında tetanoz vurulduğum zaman kan almışlardı Crp 26 çıkmıştı onu sordum.. idrar tahlili de ver dedi bugün tekrar kan idrar baktırıcam..
tsh 2.3 çıkmış onda sıkıntı yok.. çarpıntı neden anlamadım

Evet kuzum hissediyorum artık öyle güzel ki çikolata yiyince özellikle başlıyor sıpa detaylıya girmeden çikolata ye

Canım benimde 20 ci haftalar civarında kalp çarpıntısı vardı bir kaç saniye olup geçiyordu. Şuan 24e yaklaştık yok çok şükür. İnş sizinde geçer. Kan fazlalaşmasından vs oluyormuş.
Ah inşallah canım ya kendimi takipteyim bakalım.. dinlenirken bile bir anda olabiliyor kısa süreli sonra geçiyor.. baş dönmesi göz kararması da oluyor bazen

Demir eksikliği de çarpıntı yapar.

bende ilk 3 ay böyleydim inanılmaz bir açlık ve iştah artışım olmuştu kilomun çoğunu bu dönemde aldım kimi böyle iştahlı kimi iştahsız oluyor kesinlikle her gebe bir değil yemek konusunda

çok iyi yapmışsınız ya bu markayı duymuştum bende kabin boy alacağım, peki puset aparatını aldıktan sonra hangi markalar uyumlu olur acaba

buna göre doğuma kadar 2 kilo hakkım kalmış

Kızlar karnı küçülmüş gibi hisseden var mı. Randevum 6 gün sonra. Ama sanki son 5 gündür karnım Küçüldü gibi hissediyorum. Sizde durumlar nasıl. Neden olur bu. Bebek hareketleri normal.
aksine son 1 haftada top gibi büyüdü benim

aksine yazın daha iyi olur bence, sıvı alımımız artar havalar da sıcak olduğu için pek yemek yiyilmiyor özellikle ağır yemekler yani bende öyle olur hep kışın 2 3 kilo alırım yazın da veririm

Kızlar ben kızımın mobilyasını modalife linda serisinden almaya karar verdim. Gardırop, karyola ve şifonyer olarak. Önce sadece ikea 8 çekmeceli şifonyer alacaktım. Eşim dedi aynı fiyat aralığında takımlar var takım almak daha mantıklı olur. Benimde kafama yattı araştırıp karar verdik. Şimdi odasını tertemiz edip mobilyasını bekleyeceğim 1 ay sonra bile bu işlere hiç gücüm yetmez gibime geliyor.

Hayırlı olsun canım güle güle kullansın miniğin evet zaman geçtikçe insan ağırlaşıyor bende önümüzdeki ay yıkama ütüleme valizleme işlemini yapıcam bi bebeğin ufak tefek ihtiyaçları kaldı bez şampuan krem pudra tarzı ihtiyaç bide kapı süsü ve çikolata

Teşekkür ederiz teyzesi Ufak alışverişleri sona bırakmayı tercih ettim bende. Bayram sonunada valizi hazır edicem inşallah. Kapı süsü, magnet ve ikramlık düşünüyorum bende.

Kızlar merhaba, ben üst solunum yolları enfeksiyonu olmuşum kbb doktorum klamoks antibiyotik verdi. Kadın doğum doktorumda kullanmamı önerdi, hamilelik döneminde aranızda bu antibiyotikten kullanan var mı?
Ben iki defa kullandım crp yüksek olduğu için canım bi sorun olmadı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…