Bu hafta perşembe inşallah canımAynen sağlıklı olsun da eşim 1.96 ama ben minyonum bana çekti herhaldesen gitmiş miydin canım detaylıya haftamız yakın o yüzden merak ettim
Ceviz tüketiyorum her sabah eti de biraz arttırmakta fayda var daha çok sebzeciyim.
Benim çoğu zaman geriden geldi bazen 1 haftalık bile fark çıktığı oldu. Yumurta takibiyle ilerlemiştim zaten 18. Gün olgun yumurtam vardı ona bağlıyorum birazcık.
Teşekkür ederim bunları da ekleyeyim beslenme düzenime
Gereksiz evham yapıyorum yaaBenim de göbek deliği kısmı hafif ağrı yapıyor bu ara canım normal diye düşündüm bende sola yatıyorum bende genelde ama sanki solum çöktü gibi hissediyorum sağa da dönüyorum uyurken uyanıp sola devam artık napalım o kadardan bir şey olmaz herhalde
Instagram da @parkyre.z.salcedo diye bir kadın 24+1 de doğurdu. Hep durum güncellemesi yapıyor. Maşallah bebek toparladı baya bi27 haftalık nasıl yaşatamamışlar yabaşı sağ olsun Allah hiç bir anneye yaşatmasın , bende yurt dışında 24 haftalıktan itibaren yaşatıla biliryor
Karıştırdım o halde burada başka bir arkadaşla da yazışmıştık. Doktorlar kendilerinde sorumluluk kalmasın diye daha dikkatli konuşuyor ama bizi de anlamaları lazım. Uzun süreler yatarak hamilelik geçirmek kolay değil gerçektenBenim plasenta aşağıda değil ama benim kanama alanım vardı 17 haftaya kadar kanamam vardı ama şimdi de biraz dışarıya çıksam yada evde ayakta kalsam başlıyor karnımın altı ağrımaya , Dr sordum madem ağrıyor uzan dedi
Havlu içine koyuyorsun ince bez müslin kuzu, bebeği ıslak bırakmıyor. Bir de normalde yorgan battaniye vs çok nefes almıyor ya nefes alan bir yapısı var doğal olduğu ivin çok tercih ediliyor sanırım.Kızlar bu müslim battaniye ne için kullanılıyor gerekli .alanları görüyorum ama amacı kundak dışında var mıilk çocuk cahiliz
Bencede az almışsın kuzu sen bunları her gün yikayabilirsin yani o dereceCiddi miben. 6 tane zıbın aldım 4 tulum 3 tanede set zıbını yok , annem yeter diyor , o zaman bi bu kadar daha almam gerekecek çok az almışım
Üzerine örtmek için pike gibi ince battaniye aldım . Müslim değil yani .Havlu içine koyuyorsun ince bez müslin kuzu, bebeği ıslak bırakmıyor. Bir de normalde yorgan battaniye vs çok nefes almıyor ya nefes alan bir yapısı var doğal olduğu ivin çok tercih ediliyor sanırım.
İnşallahBu hafta perşembe inşallah canımevet haftamız yakındı, ya hiç belli olmaz bakarsın dısarda büyür upuzun boylu olur
Bence müslin battaniye muhakkak alın. Bir yere misafirliğe gidince vs bebeğimi yatıracağım yere kendi müslinimizi sererim. Puset örtüleri de yaz mevsimleri için çok kalın oluyor o nedenle yazın da en ideali müslin kullanmak oluyorÜzerine örtmek için pike gibi ince battaniye aldım . Müslim değil yani .
Banyo sonrası zaten bornoz yada şapkalı havlu almayacak miyiz .
Bu gidişte al al bitmeyecek
Puset üstüne örtsem desem puset örtüsü minderi seti alicam
Listeme 2 adet ekleyim hemen .dediğin gibi puset örtüsü yazın ortasında kalın kalır .Bence müslin battaniye muhakkak alın. Bir yere misafirliğe gidince vs bebeğimi yatıracağım yere kendi müslinimizi sererim. Puset örtüleri de yaz mevsimleri için çok kalın oluyor o nedenle yazın da en ideali müslin kullanmak oluyor
Aynen öyle vallaKarıştırdım o halde burada başka bir arkadaşla da yazışmıştık. Doktorlar kendilerinde sorumluluk kalmasın diye daha dikkatli konuşuyor ama bizi de anlamaları lazım. Uzun süreler yatarak hamilelik geçirmek kolay değil gerçekten
Ben altına seriyorum kusarsa batmasın diye koltuk vsKızlar bu müslim battaniye ne için kullanılıyor gerekli .alanları görüyorum ama amacı kundak dışında var mıilk çocuk cahiliz
Bencede az almışsın kuzu sen bunları her gün yikayabilirsin yani o derecealt üst takım olarak almanı tavsiye ederim penye 6 zıbın az çok az
Bebegi mesela yanında biri alacak omzuna atıp öyle alıyorlar yaşlanıyor ya bebek kıyafetlerle çok temas olmaması için . Evde bile koltuğa yatirirken filan yatağında çarşaf gibi de kullanılıyor kundak da oluyor . Özellikle hastane kalabalık ortamlarda muayene yerine bile seriyordum kızımda korona olduğu için sanırımBencede az almışsın kuzu sen bunları her gün yikayabilirsin yani o derecealt üst takım olarak almanı tavsiye ederim penye 6 zıbın az çok az
Bizim de insallah Eylül 2 görünüyor ama ağustos sonuda olabilirBen evde body ile bırakmayı düşünüyorum, dışarıda ince ama uzun giydireceğim ilk ay sıcak da olsa böyle öneriliyor. Ağustos sonu eylül başı görünüyor benim doğum inşaAllah, daha sonra zaten yazlık kiyafet giyinemeyecek o yüzden yazlık hiç almayacağım.
30 haftanda al canım ama hepsini almalısın o zaman biraz maddi açıdan ağır gelir ama öylede yapa bilirsinYaa ben daha hiçbir şey almadım, tedirginim halâ iyi düşünüyorum tabi hep amaen geç ne zaman almalıyız acaba
Ben de böyle aliyorum. Uzun kol bodyleri ilk ay pantolonla giydiririm, 3-6 ay da kisa kol body ic giyim olarak. Yeni dogan ben de almiyorumBizim de insallah Eylül 2 görünüyor ama ağustos sonuda olabiliraynı zamanlar hayirlisiyla. O yuzden ben de kararsız kaldım kiyafette ama herkes yenidogan zaten hep uzun kol olur dedi. O yuzden uzun kol aldim. Sadece 3-6 ya da 6-9 için sıfır kol zibin aldim atlet mantığında giyer diye düşünerek umarım doğru almisimdir ayrica çok da yenidogan almadım. Pek batmıyor hen büyüyorlar dediler. Artık lazım olursa dogumdan sonra kilosuna göre aliriz hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?