Öyle yapiyim ben madem ya , ağrım geçmiyor , dün piknik yaptık çok yoruldum bilmiyorum o yüzden mi yoksa biraz rüzgar vardı soğuktan mı oldu , inşallah bişey olmaz ya , valla tövbe dedim artık bir daha kendim asla yormamSertleşşe anlardın, sertleşince bilki yalancı sancı çekiyorsun. Endişelenecek bir şey değil bende başladı bile. Dinlenince geçiyor. Sen en iyisi magnezum iç eğer yetmezse dozunu biraz arttır.
Ben de çok cabuk yoruluyorum ve anında ağrım başlıyor. Her akşam bir veya iki magnezyum alıyorum. Fazlası ishal yapabilir, vücut fazla gelen magnezyumu ishal yoluyla atıyor. Sen kendine göre ayarla önce 1 tane kapsülle başla.Öyle yapiyim ben madem ya , ağrım geçmiyor , dün piknik yaptık çok yoruldum bilmiyorum o yüzden mi yoksa biraz rüzgar vardı soğuktan mı oldu , inşallah bişey olmaz ya , valla tövbe dedim artık bir daha kendim asla yormam
Ya ağrısı geçse endişelenmem de ağrı bi türlü geçmedi bu gün sürekli yatmama rağmen ya karnımın altı ağrıdı ya kasığım , karnımın altı ya ağrıyor ya iğne batıyor gibi oluyor umarım bişey olmazBen geçen hafta ortalarından beri enerji düşüşü yaşıyorum. Eğilmek yani çömeliyorum zaten mahvediyor artık kendi kendime yasak koydum. Az bi iş yapsam sırt ağrım başlıyor. Bu ağrılarda beni yatmaya uyumaya itiyor. Yeni seviye açıldı diyorum eşime.
Kendini bir kaç gün dinlendir istersen geçmiş olsun ama tedirginde olma bende uzun süre sol kasık ağrısı yaşadım kaslar geriliyor vs normal diyordu doktor
Geçen perşembe sabah bende yumurtalı ekmek yaptım yağlı geldi beni bozmuş meğer öğlene kusma ve ishal olarak beni 1.5 saat tüketti ağrılarla ama ilkten anlayamadım karnımda bir şeyler oluyor patlayacak sandım bir de ağladım şaşkınlıktan muz, leblebi bana iyi gelmişti geçmiş olsun
yaaaInstagram da @parkyre.z.salcedo diye bir kadın 24+1 de doğurdu. Hep durum güncellemesi yapıyor. Maşallah bebek toparladı baya bi
ince battaniye , kundak, havlu niyetine, puset örtüsü, alt açma örtüsü gibi birçok şeyde kullanıyormuş çok alın diyorlar hattaKızlar bu müslim battaniye ne için kullanılıyor gerekli .alanları görüyorum ama amacı kundak dışında var mıilk çocuk cahiliz
bende hiçbir şey almadım annemler aldı , bir dahaki ay başlayacağım en azından kişisel bakım ürünlerini almak lazım yaYaa ben daha hiçbir şey almadım, tedirginim halâ iyi düşünüyorum tabi hep amaen geç ne zaman almalıyız acaba
Bende iki gündür magnezyum ilacına başladım ondan olmuş olabilir galiba ya günde bir tane içtim iki gündür kullanıyorum ama felaket durumdayımBen de çok cabuk yoruluyorum ve anında ağrım başlıyor. Her akşam bir veya iki magnezyum alıyorum. Fazlası ishal yapabilir, vücut fazla gelen magnezyumu ishal yoluyla atıyor. Sen kendine göre ayarla önce 1 tane kapsülle başla.
O zaman yarım kullanın. Ağrılarınız yoksa hiç kullanmayın.Bende iki gündür magnezyum ilacına başladım ondan olmuş olabilir galiba ya günde bir tane içtim iki gündür kullanıyorum ama felaket durumdayım
İki gündür kasık ağrım vardı çok diye kullandım kibrisss gibi aynı ağrılarım vardı ağrılarımı geçirdi ama dün geceden beri de ishale çevirdi bu sefer de o yüzden ağrılarım başladı bugün hiç kullanmayacağım bide öyle deneyeceğimO zaman yarım kullanın. Ağrılarınız yoksa hiç kullanmayın.
Evet ishal zaten bıraktığın anda geçer merak etme. Sonra da dozunu azaltırsın ağrıların tekrar başlarsa.İki gündür kasık ağrım vardı çok diye kullandım kibrisss gibi aynı ağrılarım vardı ağrılarımı geçirdi ama dün geceden beri de ishale çevirdi bu sefer de o yüzden ağrılarım başladı bugün hiç kullanmayacağım bide öyle deneyeceğim
Ay evet ya magnezyum ishale neden ola biliyormuş , ama ben sürekli kabı olduğum için iyi geliyorduİki gündür kasık ağrım vardı çok diye kullandım kibrisss gibi aynı ağrılarım vardı ağrılarımı geçirdi ama dün geceden beri de ishale çevirdi bu sefer de o yüzden ağrılarım başladı bugün hiç kullanmayacağım bide öyle deneyeceğim
Oo senin mersinmiş tabi seninki giyer valla :) istanbulda eylül belli olmaz diye ben bana göre konuştum tabiZaten uzunları tek patikli altlarla giydirmek için aldım kuzu. Onları içine birşey girdirmeden giydirecegim tek uzun kollu üst. Normalde atlet niyetine sıfır kol çıt çıt alırım. Kısalarıda Mersin'de kesin giyer kuzum benim oğluşburda baya sıcak geçiyor yazlar. Üstü kısa kol altı uzun giydiririm olmadı. Askılı da 2 3 tane var da alırım bı kaç tane aynen iyi olur, onun dısında sıfır kol aldım ama hep büyük 9 12 falan.
Ayy kuzu benimde dün karnım nasıl sertleşti. Cuma kendimi yormuştum. Dünde biraz yürüyüş yaptım ama az ve yorulmadım ama sonra karnım bir sert geldi gerilmiş çook korktum. Neden oluyormuş oSertleşşe anlardın, sertleşince bilki yalancı sancı çekiyorsun. Endişelenecek bir şey değil bende başladı bile. Dinlenince geçiyor. Sen en iyisi magnezum iç eğer yetmezse dozunu biraz arttır.
Aynen İstanbul gerçekten serin olur ozamanlarOo senin mersinmiş tabi seninki giyer valla :) istanbulda eylül belli olmaz diye ben bana göre konuştum tabi
Evet evet çok haklısın canım her yere seriliyorBebegi mesela yanında biri alacak omzuna atıp öyle alıyorlar yaşlanıyor ya bebek kıyafetlerle çok temas olmaması için . Evde bile koltuğa yatirirken filan yatağında çarşaf gibi de kullanılıyor kundak da oluyor . Özellikle hastane kalabalık ortamlarda muayene yerine bile seriyordum kızımda korona olduğu için sanırım3 ya da 4 tane yeterli gelmisti
bide 3 aya kadar bunlarla idare eder diye düşünmem
Magnezyum içtim ve senin gibi oldum yaİki gündür kasık ağrım vardı çok diye kullandım kibrisss gibi aynı ağrılarım vardı ağrılarımı geçirdi ama dün geceden beri de ishale çevirdi bu sefer de o yüzden ağrılarım başladı bugün hiç kullanmayacağım bide öyle deneyeceğim
Alıcam artıkAboo neyseki kadınlar kulübü bacılıgı al kuzum al
Aynen bende senin gibiyim ya , akşam magnezyum içtim İshal oldum ya c çok şaşırdım çünkü normalde kabız oluyorum , ishal olmayı beklemiyordumBen de çok cabuk yoruluyorum ve anında ağrım başlıyor. Her akşam bir veya iki magnezyum alıyorum. Fazlası ishal yapabilir, vücut fazla gelen magnezyumu ishal yoluyla atıyor. Sen kendine göre ayarla önce 1 tane kapsülle başla.
Yürüyüş zaten son haftalar önemli, şimdilik ben de bu yüzden yürüyüş yapmıyorum hemen karnım sertleşiyor. Magnezyumu yarım kullan o zamanAynen bende senin gibiyim ya , akşam magnezyum içtim İshal oldum ya c çok şaşırdım çünkü normalde kabız oluyorum , ishal olmayı beklemiyordum, ama artık kendimi yormicam ya , Dr’ta yürüyüş yapmana gerek yok dedi , çabuk ağrım oluyor dedim o zaman uzan dinlen dedi ya , o yüzden artık yormicam kendimi valla bi kaç gün yemek bile yapmicam tam iyileşene kadar çok korktum bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?