2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar benim sabahtan beri sağ kasığım çok feci ağrıyor hatta bacağıma ve sanki böbreğime kadar vuruyor ağrısı , sabah Dr gitmiştim herşey normal dedi , ama ağrı geçmiyor , Dr’u aradım soğuktanda ola bilir panadol iç dedi , ama çok endişeleniyorum ya bu kadar ağrıması normal mi ya

Magnezyum dene bir istersen.

Magnezyum dene bir istersen.
Bi deneyim bakayım doğru söylüyorsun , ama böyle şiddetli ağrıması beni tedirgin etti , bide sabahtan uzanıyorum ama kalkınca karnımın altıda ağrımaya başlıyor valla anlamadım ki , uzanınca kasık ağrım şiddetleniyor değişik bi ağrı

Aynen bende öyle düşünüyorum benimde öyle

30 haftanda al canım ama hepsini almalısın o zaman biraz maddi açıdan ağır gelir ama öylede yapa bilirsin
Doğru söylüyorsunuz sonraya bırakmak da maddi açıdan zorlayabilir bakalım yavaştan başlamak lazım aslında
Çok geçmiş olsun, maden suyu için ağrılara iyi geliyor

Karnın sertleşiyor mu?

Doğru söylüyorsunuz sonraya bırakmak da maddi açıdan zorlayabilir bakalım yavaştan başlamak lazım aslında

Çok geçmiş olsun, maden suyu için ağrılara iyi geliyor
Evet yavaştan almaya başla bende 7 ayımda sonra alacaktım sonra baktım 3,4 parça 5 bin oldu. Ve gerçekten pahalı bişey almadım ve alacaklarımın çok küçük bi kısmı , daha bi sürü bişey var alınacak , rahat 25 bin falan gider diye düşünüyorum tabi bu yatak ve bebek arabasını hangi marka alıcam önemli ,40,50 bine kadar çıka bilir

Anlamıyorum ki karın sertliği nasıl oluyor , günde bir iki defa karnım sanki bebek aşağı düşüyor gibi oluyor ama sertleşmemi bilmiyorum
Sertleşşe anlardın, sertleşince bilki yalancı sancı çekiyorsun. Endişelenecek bir şey değil bende başladı bile. Dinlenince geçiyor. Sen en iyisi magnezum iç eğer yetmezse dozunu biraz arttır.

Ben geçen hafta ortalarından beri enerji düşüşü yaşıyorum. Eğilmek yani çömeliyorum zaten mahvediyor artık kendi kendime yasak koydum. Az bi iş yapsam sırt ağrım başlıyor. Bu ağrılarda beni yatmaya uyumaya itiyor. Yeni seviye açıldı diyorum eşime.
Kendini bir kaç gün dinlendir istersen geçmiş olsun ama tedirginde olma bende uzun süre sol kasık ağrısı yaşadım kaslar geriliyor vs normal diyordu doktor
Başıma bir de ishal sorunu çıktı halsizlik dev safhada sürekli yatıyorum
Geçen perşembe sabah bende yumurtalı ekmek yaptım yağlı geldi beni bozmuş meğer öğlene kusma ve ishal olarak beni 1.5 saat tüketti ağrılarla ama ilkten anlayamadım karnımda bir şeyler oluyor patlayacak sandım bir de ağladım şaşkınlıktan muz, leblebi bana iyi gelmişti geçmiş olsun

Gerçekten öyle, bu aşamalara geldik çok şükür sağlıkla ilerlesin de para bi şekilde hallolur inşallah tabi o da insanı bi yerde zorluyor ama Allah bi kolaylığını verir. Bencede o fiyatları rahat bulur
21 haftalığım ben de henüz almadım. 28. Haftamda başlayacağım sanırım daha erken almaktan korkuyorum totem gibi bir şey benim için sanırım
Aynı fikirdeyim, aslında hep iyi düşünüp iyi olsun derim ama korkuma da engel olamıyorum. Yavaştan alsak aslında bize de iyi gelir korkularımızı yenmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…