Ben de bu konuda çok rahat davranıyorumYaa ben daha hiçbir şey almadım, tedirginim halâ iyi düşünüyorum tabi hep amaen geç ne zaman almalıyız acaba
Magnezyum dene bir istersen.Kızlar benim sabahtan beri sağ kasığım çok feci ağrıyor hatta bacağıma ve sanki böbreğime kadar vuruyor ağrısı , sabah Dr gitmiştim herşey normal dedi , ama ağrı geçmiyor , Dr’u aradım soğuktanda ola bilir panadol iç dedi , ama çok endişeleniyorum ya bu kadar ağrıması normal mi ya
Bi deneyim bakayım doğru söylüyorsun , ama böyle şiddetli ağrıması beni tedirgin etti , bide sabahtan uzanıyorum ama kalkınca karnımın altıda ağrımaya başlıyor valla anlamadım ki , uzanınca kasık ağrım şiddetleniyor değişik bi ağrıMagnezyum dene bir istersen.
Aynen bende öyle düşünüyorum benimde öyleBen evde body ile bırakmayı düşünüyorum, dışarıda ince ama uzun giydireceğim ilk ay sıcak da olsa böyle öneriliyor. Ağustos sonu eylül başı görünüyor benim doğum inşaAllah, daha sonra zaten yazlık kiyafet giyinemeyecek o yüzden yazlık hiç almayacağım.
Doğru söylüyorsunuz sonraya bırakmak da maddi açıdan zorlayabilir bakalım yavaştan başlamak lazım aslında30 haftanda al canım ama hepsini almalısın o zaman biraz maddi açıdan ağır gelir ama öylede yapa bilirsin
Çok geçmiş olsun, maden suyu için ağrılara iyi geliyorKızlar benim sabahtan beri sağ kasığım çok feci ağrıyor hatta bacağıma ve sanki böbreğime kadar vuruyor ağrısı , sabah Dr gitmiştim herşey normal dedi , ama ağrı geçmiyor , Dr’u aradım soğuktanda ola bilir panadol iç dedi , ama çok endişeleniyorum ya bu kadar ağrıması normal mi ya
Karnın sertleşiyor mu?Bi deneyim bakayım doğru söylüyorsun , ama böyle şiddetli ağrıması beni tedirgin etti , bide sabahtan uzanıyorum ama kalkınca karnımın altıda ağrımaya başlıyor valla anlamadım ki , uzanınca kasık ağrım şiddetleniyor değişik bi ağrı
Sonlara bırakmak da iyi değil aslında hem maddi olarak hem de insan ne alacağını şaşırır gibi alel aceleBen de bu konuda çok rahat davranıyorumbu hafta başlicam sanırım
Bi deneyim marketlerde satılıyor muDoğru söylüyorsunuz sonraya bırakmak da maddi açıdan zorlayabilir bakalım yavaştan başlamak lazım aslında
Çok geçmiş olsun, maden suyu için ağrılara iyi geliyor
Anlamıyorum ki karın sertliği nasıl oluyor , günde bir iki defa karnım sanki bebek aşağı düşüyor gibi oluyor ama sertleşmemi bilmiyorumKarnın sertleşiyor mu?
Çok geçmiş olsun, patates haşlayın ya da muz tüketin. Bol bol da su içmeyi ihmal etmeyin. Karın ağrısı da varsa çok kötü oluyor yaBaşıma bir de ishal sorunu çıktı halsizlik dev safhada sürekli yatıyorum
Tabi tabi, magnezyum var içeriğinde o yüzden ağrılara iyi geliyor. Doğal mineralli suBi deneyim marketlerde satılıyor mu
Evet yavaştan almaya başla bende 7 ayımda sonra alacaktım sonra baktım 3,4 parça 5 bin oldu. Ve gerçekten pahalı bişey almadım ve alacaklarımın çok küçük bi kısmı , daha bi sürü bişey var alınacak , rahat 25 bin falan gider diye düşünüyorum tabi bu yatak ve bebek arabasını hangi marka alıcam önemli ,40,50 bine kadar çıka bilirDoğru söylüyorsunuz sonraya bırakmak da maddi açıdan zorlayabilir bakalım yavaştan başlamak lazım aslında
Çok geçmiş olsun, maden suyu için ağrılara iyi geliyor
Sertleşşe anlardın, sertleşince bilki yalancı sancı çekiyorsun. Endişelenecek bir şey değil bende başladı bile. Dinlenince geçiyor. Sen en iyisi magnezum iç eğer yetmezse dozunu biraz arttır.Anlamıyorum ki karın sertliği nasıl oluyor , günde bir iki defa karnım sanki bebek aşağı düşüyor gibi oluyor ama sertleşmemi bilmiyorum
Kendini bir kaç gün dinlendir istersen geçmiş olsun ama tedirginde olma bende uzun süre sol kasık ağrısı yaşadım kaslar geriliyor vs normal diyordu doktorKızlar benim sabahtan beri sağ kasığım çok feci ağrıyor hatta bacağıma ve sanki böbreğime kadar vuruyor ağrısı , sabah Dr gitmiştim herşey normal dedi , ama ağrı geçmiyor , Dr’u aradım soğuktanda ola bilir panadol iç dedi , ama çok endişeleniyorum ya bu kadar ağrıması normal mi ya
Geçen perşembe sabah bende yumurtalı ekmek yaptım yağlı geldi beni bozmuş meğer öğlene kusma ve ishal olarak beni 1.5 saat tüketti ağrılarla ama ilkten anlayamadım karnımda bir şeyler oluyor patlayacak sandım bir de ağladım şaşkınlıktan muz, leblebi bana iyi gelmişti geçmiş olsunBaşıma bir de ishal sorunu çıktı halsizlik dev safhada sürekli yatıyorum
21 haftalığım ben de henüz almadım. 28. Haftamda başlayacağım sanırım daha erken almaktan korkuyorum totem gibi bir şey benim için sanırımYaa ben daha hiçbir şey almadım, tedirginim halâ iyi düşünüyorum tabi hep amaen geç ne zaman almalıyız acaba
Gerçekten öyle, bu aşamalara geldik çok şükür sağlıkla ilerlesin de para bi şekilde hallolur inşallah tabi o da insanı bi yerde zorluyor ama Allah bi kolaylığını verir. Bencede o fiyatları rahat bulurEvet yavaştan almaya başla bende 7 ayımda sonra alacaktım sonra baktım 3,4 parça 5 bin oldu. Ve gerçekten pahalı bişey almadım ve alacaklarımın çok küçük bi kısmı , daha bi sürü bişey var alınacak , rahat 25 bin falan gider diye düşünüyorum tabi bu yatak ve bebek arabasını hangi marka alıcam önemli ,40,50 bine kadar çıka bilir
Aynı fikirdeyim, aslında hep iyi düşünüp iyi olsun derim ama korkuma da engel olamıyorum. Yavaştan alsak aslında bize de iyi gelir korkularımızı yenmeye21 haftalığım ben de henüz almadım. 28. Haftamda başlayacağım sanırım daha erken almaktan korkuyorum totem gibi bir şey benim için sanırım
Su şişemi aldım yanıma sürekli içiyorum umarım bir an önce geçerÇok geçmiş olsun, patates haşlayın ya da muz tüketin. Bol bol da su içmeyi ihmal etmeyin. Karın ağrısı da varsa çok kötü oluyor ya
Söyleyim bari eşim alsınTabi tabi, magnezyum var içeriğinde o yüzden ağrılara iyi geliyor. Doğal mineralli su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?