2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayy kuzu benimde dün karnım nasıl sertleşti. Cuma kendimi yormuştum. Dünde biraz yürüyüş yaptım ama az ve yorulmadım ama sonra karnım bir sert geldi gerilmiş çook korktum. Neden oluyormuş o
Daha çok olacak, olduğunda geçmesini bekle ve olduğun yerde kal, hareket etme. Yalancı sancılar rahmi doğuma hazırlar. İyi bir şey yani

Sağol canım. Bunu bana arkadaşlarımda söylemişti ben o nedenle yenidoğanı hep tulumlu alıyorum. Birde altların lastiği göbeğe denk gelebiliyormuş.

Bence siz sancı filan görünce korktum yaa daha çok minikler yorulmayacam bir daha valla
yorulmak mııı son 1 haftadır geberdim desem yeridir , ev taşıdık hemde şehirlerarası kardeşlerim çalışıyor yardıma annem geldi, her ne kadar ağır iş yapmasamda ister istemez ayakta kalmaktan ona buna bakmaktan perişan oldum topuklarımı basamadığım günler oldu, tam iş bitti dedim ama 2 gündür perişanım ya dün kasıklarımda ağrıyordu, bende artık dinlenme moduna geçmek istiyorum

oyu kıyamam ben onaa aslında biz Eylül anneleri olarak alta sıfır kol zıbın ve alt üst takım giydirebiliriz sıcak olursa önü bile açılır üstünün

Doğum çantalarımızı tüm ihtimaller dahilinde hazırlayacağız bu gidişle

Sağol canım. Bunu bana arkadaşlarımda söylemişti ben o nedenle yenidoğanı hep tulumlu alıyorum. Birde altların lastiği göbeğe denk gelebiliyormuş.
Ben yenidoganlari hep alt üst 5 li takım olarak aldım göbek bağı hiç aklıma gelmedi 6 takım falan aldım yani bide

Günaydınlar herkese 22+4olduk sabah bulantıları devam ediyor ya var mı devam eden böyle gidecek herhalde
Ben varım
Sabirla 3 ayın dolmasını bekledim geçecek dediler ama gecmedi .bulantı ilacına devam ediyorum .ara ara birakip deneme yapıyorum dün sadece bir adet içtim iyi geçti bende bugün hiç içmedim bakalım günüm nasıl bitecek .bu zamana kadar denemelerim başarısız geçti kısmet
21+6 dayım.

Bende 4ayin dolmasını bekledim ama yok anladım ki gecmiyecek koku hassasiyeti de çok zor , sağlıkla kucağımiza alacağımiz güne kadar sabredeceğizcmm minik civcivlerimize değer

Bende 4ayin dolmasını bekledim ama yok anladım ki gecmiyecek koku hassasiyeti de çok zor , sağlıkla kucağımiza alacağımiz güne kadar sabredeceğizcmm minik civcivlerimize değer
Yani doktoruma hâlâ geçmediğini söylediğimde genelde 16. Haftaya kadar biter eğer bitmediyse doğuma kadar devam eder dedi . Koku hassasiyetim yok çok şükür .genelde herkesin sabah kalkınca çok olur benimki yatmaya yakın daha çok oluyor zaten cikacaksada hep o zaman çıkıyor . Uykuya dalan kadar dönüp duruyorum bulantidan dolayı . Prilam da olmasa işimiz zor . Bebisler yeterki sağlıklı olsunlar vakitlerinde doğsunlar .çekeriz bu anı çok bekledik

Alıcam artık ilk çocuk olunca bide herkes yeter yeter alma diyince bende heralde yeter dedim , ya ben çok bişey almadım ama milletin gözüne bi sürü geliyor ya , bil hassa annem ve eşim deli edecekler beni
Acaba hediye de gelir çok olur falan diyemi?

Kuzum seninki baya yorucudur yaa dikkat etmeye çalışsakta yoruluyoruz bir şekilde neyse ilerleyen haftalarda daha zor olur

Amaan zor iş kuzum bee, Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…