- 2 Ocak 2022
- 3.127
- 4.606
- 83
Daha çok olacak, olduğunda geçmesini bekle ve olduğun yerde kal, hareket etme. Yalancı sancılar rahmi doğuma hazırlar. İyi bir şey yaniAyy kuzu benimde dün karnım nasıl sertleşti. Cuma kendimi yormuştum. Dünde biraz yürüyüş yaptım ama az ve yorulmadım ama sonra karnım bir sert geldi gerilmiş çook korktum. Neden oluyormuş o
Bence siz sancı filan görünce korktum yaaDaha çok olacak, olduğunda geçmesini bekle ve olduğun yerde kal, hareket etme. Yalancı sancılar rahmi doğuma hazırlar. İyi bir şey yani
Günaydın canım, herkese günaydın... ben bugün kızımı görcemGünaydın güzel Anneler gününüz aydın olsun
Sağol canım. Bunu bana arkadaşlarımda söylemişti ben o nedenle yenidoğanı hep tulumlu alıyorum. Birde altların lastiği göbeğe denk gelebiliyormuş.Günaydın dün yakın bir arkadaşımın doğumunda bulundum bebek için hastane çıkışlarında alt üst takımdan ziyade çıtçıtlı body tarzı zıbınlar bulundurmanızı öneririm bebişimizin beli açıldı durdu diğer türlü :)
yorulmak mıııBence siz sancı filan görünce korktum yaadaha çok minikler yorulmayacam bir daha valla
oyu kıyamam ben onaaGünaydın dün yakın bir arkadaşımın doğumunda bulundum bebek için hastane çıkışlarında alt üst takımdan ziyade çıtçıtlı body tarzı zıbınlar bulundurmanızı öneririm bebişimizin beli açıldı durdu diğer türlü :)
Natural nest magnuzyum plus hap şeklindeMagnezyum kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz. Hap mı yoksa suya atılan mı. Foto varsa atar mısınız.
Ben yenidoganlari hep alt üst 5 li takım olarak aldımSağol canım. Bunu bana arkadaşlarımda söylemişti ben o nedenle yenidoğanı hep tulumlu alıyorum. Birde altların lastiği göbeğe denk gelebiliyormuş.
Günaydınlar herkeseGünaydın güzel Anneler gününüz aydın olsun
Ben varımGünaydınlar herkese22+4olduk sabah bulantıları devam ediyor ya var mı devam eden böyle gidecek herhalde
Bende 4ayin dolmasını bekledim ama yok anladım ki gecmiyecek koku hassasiyeti de çok zor , sağlıkla kucağımiza alacağımiz güne kadar sabredeceğizBen varım
Sabirla 3 ayın dolmasını bekledim geçecek dediler ama gecmedi .bulantı ilacına devam ediyorum .ara ara birakip deneme yapıyorum dün sadece bir adet içtim iyi geçti bende bugün hiç içmedim bakalım günüm nasıl bitecek .bu zamana kadar denemelerim başarısız geçti kısmet
21+6 dayım.
Yani doktoruma hâlâ geçmediğini söylediğimde genelde 16. Haftaya kadar biter eğer bitmediyse doğuma kadar devam eder dedi . Koku hassasiyetim yok çok şükür .genelde herkesin sabah kalkınca çok olur benimki yatmaya yakın daha çok oluyorBende 4ayin dolmasını bekledim ama yok anladım ki gecmiyecek koku hassasiyeti de çok zor , sağlıkla kucağımiza alacağımiz güne kadar sabredeceğizcmm minik civcivlerimize değer
Acaba hediye de gelir çok olur falan diyemi?Alıcam artıkilk çocuk olunca bide herkes yeter yeter alma diyince bende heralde yeter dedim , ya ben çok bişey almadım ama milletin gözüne bi sürü geliyor ya , bil hassa annem ve eşim deli edecekler beni
Kuzum seninki baya yorucudur yaa dikkat etmeye çalışsakta yoruluyoruz bir şekildeyorulmak mıııson 1 haftadır geberdim desem yeridir , ev taşıdık hemde şehirlerarası kardeşlerim çalışıyor yardıma annem geldi, her ne kadar ağır iş yapmasamda ister istemez ayakta kalmaktan ona buna bakmaktan perişan oldum topuklarımı basamadığım günler oldu, tam iş bitti dedim ama 2 gündür perişanım ya dün kasıklarımda ağrıyordu, bende artık dinlenme moduna geçmek istiyorum
Kuzu ben yazmıştım önceden ama görmemişsin sanırım. Sen 2 3 tane tulum da al bnceBen yenidoganlari hep alt üst 5 li takım olarak aldımgöbek bağı hiç aklıma gelmedi 6 takım falan aldım yani bide
yorulmak mıııson 1 haftadır geberdim desem yeridir , ev taşıdık hemde şehirlerarası kardeşlerim çalışıyor yardıma annem geldi, her ne kadar ağır iş yapmasamda ister istemez ayakta kalmaktan ona buna bakmaktan perişan oldum topuklarımı basamadığım günler oldu, tam iş bitti dedim ama 2 gündür perişanım ya dün kasıklarımda ağrıyordu, bende artık dinlenme moduna geçmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?