2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimkinin aynısı canım buda rahatsız etmiyorda 2. Kutum bitecek biraz bıktım galiba aslında bı de demir var sadece ama benim arada hey heylerim gelir böyle içim en iyisi haklısın

Ay bayıldim nakışlı da kararsızım yaa bilemedim kızımda yapmamıştım şimdi de yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum

Kızlar Aybars'ım ancak bu kadar gösterdi suratını çevremdeki herkes yanaklarının tombişliği ve burnunu aynı bana benzetti ama daha erken mi bunun için bilemiyorum ama nasıl mutlu oldum anlatamam
Ay daha nasıl göstersin annesi maşallah çok net görünmüş

Kızlar Aybars'ım ancak bu kadar gösterdi suratını çevremdeki herkes yanaklarının tombişliği ve burnunu aynı bana benzetti ama daha erken mi bunun için bilemiyorum ama nasıl mutlu oldum anlatamam
Ya çok güzel çok net. Asla erken değil arkadaşım demişti bu haftalarda görülen ultrason görüntüleri bebeğin kime benzediğini gösterir diye. Ultrason öncesi tatlı yediniz mi? Bu kadar net kare vermek için ne yapmamız gerekiyor

balık yağı dışında farklı bir multi vitamin de kullanıyor musunuz?
ben elevit ve devit kullanıyorum. elevitte omega takviyesi var. acaba ekstra takviye alsam mı :)

İsimli nevresim setini nereye yaptırıyorsun canim? Ben de bakıyorum instagramfa buldum ama nasildir bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…