2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Harika bilgiler, sağol canim

Ne kadar güzelmiş tesekkurler bilgiler icin hangi hastanelerde oluyor bu egitim

Ben o kruvaze içlikler işe yarayacak saniyordum. Hastanede kullanmazlarsa evde kesin ihtiyacimiz olur diyorum.. emzik ve biberona gelince, evet hastane cantasina almayin beyninizi emzirme disinda ki beslenmeye kodlamayin diyorlar. İlla ki hemsireler de alternatif cozüm olacaktir.. battaniye her ihtimale karsi yanimiza aliriz diyorum ya, kücücükler üşürler, bir de ben baska sehirde dogum yapacagim, elimin altinda hazir dururlar

Ay teşekkür ederim gerçekten yararlıydı benim için hiç body almadım ben aliyim bari

Canım kızlar size bir şey danışmak istiyorumm. Rahmetli dedem(hiç görmek nasip olmadı) ben doğmadan önce bana elleriyle beşik yapmış. Aşağıdaki görseldekine benzeyen bir şey. Bu beşik benden sonra kardeşimi, yeğenlerimi büyüttü. Bana yapıldığı için manevi değeri çok yüksek.. Benim de hayalim bebeğim olursa annesinin büyüdüğü beşikte büyüsündü hep :)

Kafamdaki soru şu, hem bebek odasında yatağı olacak hem bu beşiği olacak hem de anne yanı beşiğe ihtiyacı olur mu?
Yatağımın yanına bu beşiği koysam gece zorlanır mıyım sizce? Bir de bunda sallanmaya alışırsa sonra yatağında kendiliğinden uyuması konusunda zorluk yaşar mıyım..

Çok güzel.. Çok değerli..
bebek ortalama 4 aydan sonra hareketleneceği için bu beşik sizi de bebişinizi de biraz zorlayabilir.
Ana kucağı gibi değerlendirilebilir siye düşündüm.

Bu tarz beşikler gece kullanıma uygun olmaz canım
Ama gündüz kullanabilirsin
Bizim çevrede eskiden çok kullanılıyordu

Canım yataktan kalkıp beşiğin içinden almak zor gelir diye düşünüyorum ama günlük kullana bilirsin bence yani anne kucağı gibi

Kızlar bu yatak hakkında ne düşünüyorsunuz? Aslında yatak almicaktım ama bilmiyorum alsam mı almasam mı kararsız kaldım , bebek biraz büyüdükten sonra sizce bu yatağın içinden düşer mi

Eklentiler

• IMG_1129.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 56
Kalın değil de penye battaniye alırım bende. Kendinize yük yapmayın diyor. Biberon alsanız da biz enjektörle veriyoruz dedi.

Bebeğin ilk doğduğu gün midesi bilye kadarmış :) 3. gün pinpon topu kadar oluyormuş. Biberon yokken aç kalmaz korkmayın elle 3 damla sağsana yine doyacak o diyor: )

Beşik için örgü korumalik yaptiran var mi. Ahşap beşigi anne yani olarak kullanacagim, ilk zamanlar ihtiyacim olmaz sanirim, ilerleyen aylar icin şimdiden yaptirmak mantikli mi ne dersiniz
Benim beşik 60*120 olunca bir de örgü yer kaplasın istemedim. Sade ve pamuklu ince sünger korumalıklardan tercih ettim.

Eklentiler

• IMG_5442.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 52
Kruvazeler aşağıya bağlı değil ya kıpırdadıkça bebek yukarı toplanıyormuş göbek rahatsız oluyormuş. Çıtçıtlılar daha sabit durduğu için göbeğe zarar vermiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…