Aynen bende de . İşleri yapınca daha sinirli oluyorum mesela esim geldiğinde. Yani tamam hasta değiliz ama hamileyim ne zorlukla oldu bebisimizMerak etme cnm bizde öyleyiz eşimle sürekli iş iş işbende bütün gün kendim ilgileniyorum herşele,tabiki yorulunca sinir oluyorum yani pek naz fln yok yani bizde de , şu an belki birşeylere zorlandığımız için olabilir sinirlenmemiz inş geçer
Bugün gittim iki kapaklı beyaz dolap aldım çocuk odası için eşim para ödeye ödeye bi hal oldu garibimSpoiler vereyimhiç bitmiyor olsundu..
Şuan hamilelik gerginliği yorgunluk bebeği düşünmek galan oluyor o yüzden onu dinlemek istemiyorsun , bende hep konuşuyorum ama sanki duvarla konuşuyorum yani cevap bile zor veriyor banaSöylenip durduktan sonra da onu düşünüyorum biliyor musun başkaları eşiyle konusamamktan yakınır ben çok konuşuyor diye yakınıyor diyorum. Ya bi de mesela ben böyle söyledikten sonra da hemen bebekle ilgili ya da benimle ilgili başka şeyler konuşuyor. Yani bi dur dimi daha yeni söylüyorum hemen o konuda konuşuyor oyle olunca da ben söyleyince konuşmuş gibi oluyor. Benim kendi ailemde de konuşma hiç olmazdı herkes kendi halinde olurdu alışkın değilim ama saglikli olanı eşimin yaptığı diyorum. Ama suan batıyor iste
Oyle olsa ona da takarım ben kesinŞuan hamilelik gerginliği yorgunluk bebeği düşünmek galan oluyor o yüzden onu dinlemek istemiyorsun , bende hep konuşuyorum ama sanki duvarla konuşuyorum yani cevap bile zor veriyor banaseninleyiz diyorum dinliyorum diyor
Boyu ne kadardı canım hatırlıyor musun?oyy maşallahsizinki de tombik olacak anlaşılan bende 24+3 te gittiğimde 25+3 çıkmıştı ve 735 gr dı
Ben artık şu da lazım demekten bıktımBugün gittim iki kapaklı beyaz dolap aldım çocuk odası için eşim para ödeye ödeye bi hal oldu garibim
yok ya hiç tam boyunu söylemedi ama hep uzun olduğunu söylüyorBoyu ne kadardı canım hatırlıyor musun?
Ultrasonda FL değeri yazıyorsa ×7 ile boyunu buluyormuşuzyok ya hiç tam boyunu söylemedi ama hep uzun olduğunu söylüyor
yok ya hiç tam boyunu söylemedi ama hep uzun olduğunu söylüyor
Evet benimde FL değeri ultrason kağıdında 5.05cm yazıyor bana direkt 35cm boyu demiştiUltrasonda FL değeri yazıyorsa ×7 ile boyunu buluyormuşuzNewMamaa den öğrendim geçen hafta
Aynen öyle o yüzden takma boş ver , ben öyle yapıyorumOyle olsa ona da takarım ben kesinbence de biz her şeye takcaz bu sıralar.
Benimde aynı kalan şeyler için liste yaptım gene baya var doğuma kadar nasıl yetişeceğim bilmiyorum bide erken almaya başlamasaydım kim bilir ne halde olurdum düşünmek bile istemiyorum bide sadece ona masraf yapmıyorsun ki yani sadece para oraya da gitmiyor ki yeni yemek masası dolap felan almıştım kendime daha onları da ödüyoruz sıkıntı gerçektenBen artık şu da lazım demekten bıktımListemi çok şükür azalttım ama yine bi aşağı yukarı 7 bin civarı alışveriş bizi bekliyor. Azaltmış halime bak
Geçmiş olsun umarım değildir ben her sene yaz başı grip olurum ve ağır geçer aklıma getirmek bile istemiyorumGeçmiş olsun kızlar ,bende yaşadım aynı şeyleri arkasından grip oldum bir haftadır boğaz ağrısı çekiyorum, umarım sizinki böyle birşey olmadan geçer
Aynen cnm katılıyorum şu an grıbim ve biraz yardımcı olsun istiyorum hemen doktora gidelim diyorAynen bende de . İşleri yapınca daha sinirli oluyorum mesela esim geldiğinde. Yani tamam hasta değiliz ama hamileyim ne zorlukla oldu bebisimizbana da ilgi göster dimi. Mesela önceden masaj yapardı suan hamileyim daha çok ihtiyacım var hamilelikten beri bir masaj yapmadı. Sürekli bir yorgun geliyor. Ben de daha da sinir oluyorum. Sonuçta bebek olunca yorgun da gelsen ilgileneceksin benimle ilgilen diyorum
bakmıştım canım onada orda da yazmıyorUltrasonda FL değeri yazıyorsa ×7 ile boyunu buluyormuşuzNewMamaa den öğrendim geçen hafta
Sağol cnm ,hiç birşey yapamıyoruz bu durumda ıhlamur fln sadece havalar da ısındı çok zor geçiyorGeçmiş olsun umarım değildir ben her sene yaz başı grip olurum ve ağır geçer aklıma getirmek bile istemiyorum
Ben göremedim canım ya nerdeMolfix bezlere hepsiburada 2.ye %50 indirim yapmış bilginize kızlar
Sayende bez işini de tamamladım canım sağol .Molfix bezlere hepsiburada 2.ye %50 indirim yapmış bilginize kızlar
İlk gebeliğimde bende de 26. Haftada sağ böbrekte ağrı şikayeti ile kadın doğumcuma gitmiştim. Bebek baskı yaptığı için benim böbreğimde genişleme olmuş. Doktorum bana ağrıyan böbreğin üzerğne doğru yatmamamı ve evde kedi yürüyüşü yapmamı önermişti. Kedi yürüyüşü ile böbrek üzerinde bebeğin baskısını azaltmak amaçlanıyor. Doktoruna danışıp dene istersen canımKızlar benim böbrekte heralde taş var yada kum eskidende vardı , böbreğim ve ona bağli sırtım çok feci ağrıyor , yemek yedikten sonra ağrı 3,4 kat oluyor uyuyamıyorum nefesim çıkmıyor , daha 25+2 sizce ne yapmam gerekiyor su içiyorum karpuz yiyorum ama sırtım mahv etti beni sanki çivi batıyor sırtıma
Sanki ben üzülünce gerilince bebekte geriliyor gibi geliyor bana, o an.geegin olduğum için mi öyle hissediyorum acabaNiye karnın sertleşti ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?