2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen bende de . İşleri yapınca daha sinirli oluyorum mesela esim geldiğinde. Yani tamam hasta değiliz ama hamileyim ne zorlukla oldu bebisimiz bana da ilgi göster dimi. Mesela önceden masaj yapardı suan hamileyim daha çok ihtiyacım var hamilelikten beri bir masaj yapmadı. Sürekli bir yorgun geliyor. Ben de daha da sinir oluyorum. Sonuçta bebek olunca yorgun da gelsen ilgileneceksin benimle ilgilen diyorum

Şuan hamilelik gerginliği yorgunluk bebeği düşünmek galan oluyor o yüzden onu dinlemek istemiyorsun , bende hep konuşuyorum ama sanki duvarla konuşuyorum yani cevap bile zor veriyor bana seninleyiz diyorum dinliyorum diyor

Oyle olsa ona da takarım ben kesin bence de biz her şeye takcaz bu sıralar.

Bugün gittim iki kapaklı beyaz dolap aldım çocuk odası için eşim para ödeye ödeye bi hal oldu garibim
Ben artık şu da lazım demekten bıktım Listemi çok şükür azalttım ama yine bi aşağı yukarı 7 bin civarı alışveriş bizi bekliyor. Azaltmış halime bak

Ben artık şu da lazım demekten bıktım Listemi çok şükür azalttım ama yine bi aşağı yukarı 7 bin civarı alışveriş bizi bekliyor. Azaltmış halime bak
Benimde aynı kalan şeyler için liste yaptım gene baya var doğuma kadar nasıl yetişeceğim bilmiyorum bide erken almaya başlamasaydım kim bilir ne halde olurdum düşünmek bile istemiyorum bide sadece ona masraf yapmıyorsun ki yani sadece para oraya da gitmiyor ki yeni yemek masası dolap felan almıştım kendime daha onları da ödüyoruz sıkıntı gerçekten

Geçmiş olsun kızlar ,bende yaşadım aynı şeyleri arkasından grip oldum bir haftadır boğaz ağrısı çekiyorum, umarım sizinki böyle birşey olmadan geçer
Geçmiş olsun umarım değildir ben her sene yaz başı grip olurum ve ağır geçer aklıma getirmek bile istemiyorum

Aynen cnm katılıyorum şu an grıbim ve biraz yardımcı olsun istiyorum hemen doktora gidelim diyor sanki doktor napicaksabir ıhlamur fln yap mesala dimi yok söylersen yapıyor ya biraz daha düşünceli olsalar keşke

İlk gebeliğimde bende de 26. Haftada sağ böbrekte ağrı şikayeti ile kadın doğumcuma gitmiştim. Bebek baskı yaptığı için benim böbreğimde genişleme olmuş. Doktorum bana ağrıyan böbreğin üzerğne doğru yatmamamı ve evde kedi yürüyüşü yapmamı önermişti. Kedi yürüyüşü ile böbrek üzerinde bebeğin baskısını azaltmak amaçlanıyor. Doktoruna danışıp dene istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…