Güzel bir isim kısa isimleri seviyorum.Kızlar ECE ismi sizce nasıl ?
Bende de tamamen aynı durum.Söylenip durduktan sonra da onu düşünüyorum biliyor musun başkaları eşiyle konusamamktan yakınır ben çok konuşuyor diye yakınıyor diyorum. Ya bi de mesela ben böyle söyledikten sonra da hemen bebekle ilgili ya da benimle ilgili başka şeyler konuşuyor. Yani bi dur dimi daha yeni söylüyorum hemen o konuda konuşuyor oyle olunca da ben söyleyince konuşmuş gibi oluyor. Benim kendi ailemde de konuşma hiç olmazdı herkes kendi halinde olurdu alışkın değilim ama saglikli olanı eşimin yaptığı diyorum. Ama suan batıyor iste
Bende Ece ve İlay arasında kaldımKızlar ECE ismi sizce nasıl ?
Bende dün pek uyuyamadım uyandırıyorlar degilmiBenim bebiş dün geceden beri çok hareketli az daha dışarı doğru ittirse kendini parmaklarını sayıcam az kaldı uyuyamadım hiç ya
Aaaa kız delimisiniz benim kocam para versen zor konuşurBende de tamamen aynı durum.
Bazen dayanamıyorum konuşmasınabasım ağırdı artık yeter diyorum. Çok şakacı çok ilgili ama bazen çok fazla geliyor
İkiside güzelBende Ece ve İlay arasında kaldım
Tek isim mi düşünüyorsunuz? Yani ece tek başına çok kısa gibi ama sen beğendiysen guzelKızlar ECE ismi sizce nasıl ?
Ya başlarda güzel geliyordu da sertleştikçe tekmeleri bide büyüyolar ya alanları daralıyor vurduğunda evde bi anda iki büklüm oluyomBende dün pek uyuyamadım uyandırıyorlar degilmiiki taraflı ittiriyor sağdan soldan pıt pıtlardan uyanıyorum tatlı geliyor bana
Güzel bence benimki de pek konuşmaz hep telefonla ilgileniyor video izliyor çünkü benle her konuştuğunda zararlı çıkıyorBende de tamamen aynı durum.
Bazen dayanamıyorum konuşmasınabasım ağırdı artık yeter diyorum. Çok şakacı çok ilgili ama bazen çok fazla geliyor
Benim eşim bir kaç günde bir anca geliyor asker olduğu içinAaaa kız delimisiniz benim kocam para versen zor konuşurbence aksi daha kötü,
Geldiğinde bende böyle darlıyor gibi hissediyordum yorgun olduğu için. Elinde de hep telefonla dizi felan izleyip uyuyordu. Çareyi sıraya koyup almakta buldum. Ortak karar vermeyi istemiştim halbuki ama mümkün olmadı.Güzel bence benimki de pek konuşmaz hep telefonla ilgileniyor video izliyor çünkü benle her konuştuğunda zararlı çıkıyoreve şu alınacak çocuğa şu alınacak diye bir giriyorum konuşmaya kızıyor sonra bunalıyo
Evet İlayı eşimde bende çok beğendik türkçe kökenli olsun istiyoruz. Artık son düzlükteyiz karar vericez sanırım
Evet sadece Ece , valla ben alisa beğendim ama eşimin bi türlü içine sinmiyor Rus ismi diyorTek isim mi düşünüyorsunuz? Yani ece tek başına çok kısa gibi ama sen beğendiysen guzelben de kizim olsa ada lina dusunmustum
Bende , zaten ben ne alsam gereksiz diyor , dedim o zaman hiç bişey almayalım Bebek kendiliğinden büyürGüzel bence benimki de pek konuşmaz hep telefonla ilgileniyor video izliyor çünkü benle her konuştuğunda zararlı çıkıyoreve şu alınacak çocuğa şu alınacak diye bir giriyorum konuşmaya kızıyor sonra bunalıyo
Solante ve la roche posay e bakabilirsinKızlar vücut için kullanacağım 50 faktörlü güneş kremi arıyorum. Önerisi olan var mı hangi marka daha iyidir? Hamile olmasam kafama göre alırdım ama hamile olunca içeriğine dikkat eder oldum
Ah kuzum senin için kolay olmasa gerekBenim eşim bir kaç günde bir anca geliyor asker olduğu için
Geldiğinde bende böyle darlıyor gibi hissediyordum yorgun olduğu için. Elinde de hep telefonla dizi felan izleyip uyuyordu. Çareyi sıraya koyup almakta buldum. Ortak karar vermeyi istemiştim halbuki ama mümkün olmadı.Zaten 2 kere seçim yaparken beraber karar verelim dedim herşey çorba oldu. En iyisi anne olarak bizim karar vermemiz.
İçerden dayak yiyorum deseydinYa başlarda güzel geliyordu da sertleştikçe tekmeleri bide büyüyolar ya alanları daralıyor vurduğunda evde bi anda iki büklüm oluyomeşim diyo n’oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?