2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende de tamamen aynı durum.
Bazen dayanamıyorum konuşmasına basım ağırdı artık yeter diyorum. Çok şakacı çok ilgili ama bazen çok fazla geliyor

Benim bebiş dün geceden beri çok hareketli az daha dışarı doğru ittirse kendini parmaklarını sayıcam az kaldı uyuyamadım hiç ya
Bende dün pek uyuyamadım uyandırıyorlar degilmi iki taraflı ittiriyor sağdan soldan pıt pıtlardan uyanıyorum tatlı geliyor bana

Bende dün pek uyuyamadım uyandırıyorlar degilmi iki taraflı ittiriyor sağdan soldan pıt pıtlardan uyanıyorum tatlı geliyor bana
Ya başlarda güzel geliyordu da sertleştikçe tekmeleri bide büyüyolar ya alanları daralıyor vurduğunda evde bi anda iki büklüm oluyom eşim diyo n’oluyo

Bende de tamamen aynı durum.
Bazen dayanamıyorum konuşmasına basım ağırdı artık yeter diyorum. Çok şakacı çok ilgili ama bazen çok fazla geliyor
Güzel bence benimki de pek konuşmaz hep telefonla ilgileniyor video izliyor çünkü benle her konuştuğunda zararlı çıkıyor eve şu alınacak çocuğa şu alınacak diye bir giriyorum konuşmaya kızıyor sonra bunalıyo

Aaaa kız delimisiniz benim kocam para versen zor konuşur bence aksi daha kötü,
Benim eşim bir kaç günde bir anca geliyor asker olduğu için
Geldiğinde bende böyle darlıyor gibi hissediyordum yorgun olduğu için. Elinde de hep telefonla dizi felan izleyip uyuyordu. Çareyi sıraya koyup almakta buldum. Ortak karar vermeyi istemiştim halbuki ama mümkün olmadı. Zaten 2 kere seçim yaparken beraber karar verelim dedim herşey çorba oldu. En iyisi anne olarak bizim karar vermemiz.

Evet İlayı eşimde bende çok beğendik türkçe kökenli olsun istiyoruz. Artık son düzlükteyiz karar vericez sanırım anlamı da çok güzel

Kızlar vücut için kullanacağım 50 faktörlü güneş kremi arıyorum. Önerisi olan var mı hangi marka daha iyidir? Hamile olmasam kafama göre alırdım ama hamile olunca içeriğine dikkat eder oldum

Tek isim mi düşünüyorsunuz? Yani ece tek başına çok kısa gibi ama sen beğendiysen guzel ben de kizim olsa ada lina dusunmustum
Evet sadece Ece , valla ben alisa beğendim ama eşimin bi türlü içine sinmiyor Rus ismi diyor ama ben baktım türkçeymiş asil anlamında , ece yi dün söyledim beğendi sanki

Bende , zaten ben ne alsam gereksiz diyor , dedim o zaman hiç bişey almayalım Bebek kendiliğinden büyür ne lazım olursa çıkıp alırız diyor

Kızlar vücut için kullanacağım 50 faktörlü güneş kremi arıyorum. Önerisi olan var mı hangi marka daha iyidir? Hamile olmasam kafama göre alırdım ama hamile olunca içeriğine dikkat eder oldum
Solante ve la roche posay e bakabilirsin

Ah kuzum senin için kolay olmasa gerek bence de biz alalım boşver

Kızlar 23 +2 gebeyim ama 2 3 gündür midem çok yanmaya başladı yaa, acaba sacları falan mı üzüyor halk arasında öyle derler ya erken başladı sanki genellikle 7 8 ayda falan olur bebiş çok büyüyünce, sizde de oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…