2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlarrr merhaba, bizde bugün 24+4üz kontrolden geldim bebek 880gram 35cm olmuş. Haftasına göre ileri mi gidiyor anlayamadım ama çok şükür herşey yolundaymış fındık gibi burnu var
Maşallah fındık burun sağlıkla gelsin, artık kilo alma zamanı onlar içinde bizim içinde, ben hiç net göremedim merak ediyorum Haziran ın 2. Haftası randevum inşallah görurum bende

Bugünlerde çok gerginim ve ne kadar kendimi kontrol etmeye çalışsam da zorlanıyorum. Bugün karnım sertleşti resmen daha dikkatli olmaya çalışmalıyım dedim ama inanın elimde değil.. oğluma birşey olmasın sagasaglim gelsin inşallah

Neden gerildin kuzum ?

tamam o zaman test sonucuna göre yönlendirir o zaman seni

Kızlarrr merhaba, bizde bugün 24+4üz kontrolden geldim bebek 880gram 35cm olmuş. Haftasına göre ileri mi gidiyor anlayamadım ama çok şükür herşey yolundaymış fındık gibi burnu var
oyy maşallah sizinki de tombik olacak anlaşılan bende 24+3 te gittiğimde 25+3 çıkmıştı ve 735 gr dı

Niye karnın sertleşti ki

Ben de gerginim valla buaralar. Normalde de çabuk sinirlenirim hamilelikte daha da arttı benim de. Eşime de sinir oluyorum. Her işi kendim yaptığımdan ona az iş bıraktığımdan herhalde benim hamile olduğumu bakıma ihtiyacım olduğunu unutuyor. Sürekli iş iş iş. Sürekli işle ilgili konuşuyor,çok konuşuyor. Her konuyu iş yerindeki bir olaya bağlıyor. İçim şişti valla söylüyorum şiştim tamam artık başka bir şey konuş diyorum.e ben seni sikmamak için hızlı hızlı anlatayım dedim diyor. Ya bana soruyor benim de iş yerinde olaylar oluyor ama ben özet şekilde anlatıp bebekle ilgili olan konulara geçiyorum. O bir türlü bırakamadım yani bu durumu. Evlendigimizden beri.bu şekilde. Ama suan daha çok batıyor. O anlattıkça boğulur gibi oluyorum sıkıldım valla ya.
Hani hep derler ya hamileler olup olmadık şeye ağlar falan diye ben de olup olmadık şeye sinirleniyorum.

İnşallah benimki de yüksek seyrediyor hap kullanıyorum ayda 1 kontrol ediyor doktor. Yumru hissi ve boğazımı sıkıştırıyor inşallah güzel haberler alırız bir sıkıntı yoktur
Geçmiş olsun kızlar ,bende yaşadım aynı şeyleri arkasından grip oldum bir haftadır boğaz ağrısı çekiyorum, umarım sizinki böyle birşey olmadan geçer

Ah canım benim eşimde hiç konuşmuyor ya , gelip maç izliyor bazen benim zorumla dizi izliyor ama hep maç , düşün sabah gözümü maç yorumlarıyla açıyorum , ama takmamaya çalışıyorum bence eşinin konuşması bi nimet çok güzel bişey, ben gergin değilde çok duygusal oldum herşeye ağlayasım geliyor acayip evhamlı oldum hamilelik işte , bide erkekler çok bebek hakkında bişey konuşunca anlamıyorlar bizim gibi değiller

Merak etme cnm bizde öyleyiz eşimle sürekli iş iş iş bende bütün gün kendim ilgileniyorum herşele,tabiki yorulunca sinir oluyorum yani pek naz fln yok yani bizde de , şu an belki birşeylere zorlandığımız için olabilir sinirlenmemiz inş geçer

Söylenip durduktan sonra da onu düşünüyorum biliyor musun başkaları eşiyle konusamamktan yakınır ben çok konuşuyor diye yakınıyor diyorum. Ya bi de mesela ben böyle söyledikten sonra da hemen bebekle ilgili ya da benimle ilgili başka şeyler konuşuyor. Yani bi dur dimi daha yeni söylüyorum hemen o konuda konuşuyor oyle olunca da ben söyleyince konuşmuş gibi oluyor. Benim kendi ailemde de konuşma hiç olmazdı herkes kendi halinde olurdu alışkın değilim ama saglikli olanı eşimin yaptığı diyorum. Ama suan batıyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…